12

баба мара

преди 1 седмица

трите вещици да не се пускат на свобода защото ще убият децата от злоба къмбащите им това са увредени днк няма лечение само белене и мотиката

11

правосъдие

преди 1 седмица

за Иванчева където я нагласиха може да е в затвора а щерката дето утрепа мъжът си не може ,коли я пази и еее тази овца .......

10

Анонимен

преди 1 седмица

Значи, щом дъщерята има две деца, не е убийца?! Браво, бе! Правете деца и убивайте, това ли, е посланието?

9

Анонимен

преди 1 седмица

Значи, щом дъщерята има две деца, не е уцийца?! Егати и правосъдието, егати и държавата!

8

Анонимен

преди 1 седмица

До алооо - А децата дори не са при нея, на Пею при родителите са, и двечките. за какво я пуснаха, не се знае. Явно добър адвокат е наела.

7

алооо

преди 1 седмица

дъщеря й която е другата убийца защо е на свобода ? тва че има малки деца не трябва да я освобождава от отговорност ! знаете ли колко престъпнички имат малки деца но са в затвора , тая неква специална ли е ?

6

Анонимен

преди 1 седмица

Наред с многото изброени заболявания,това отвратително гнусно женчище имало и тремор! Интересно как с треперещите си костеливи ръце отне живота на един млад,здрав,силен мъж,като го одуши?! Прангите за този из**р*д са нищо,заслужава жестока смърт чрез разчекване между четири коня! Месата и да се разпилеят и помен да не остане от нея! Чудовището не бива да мърси земята ни!!! Трябва незабавно да приберат и другата убийца,щерката и,защото е еднакво виновна с майка си и е смъртно опасна за децата!!!

5

Анонимен

преди 1 седмица

пп драмите са като вселената

4

Анонимен

преди 1 седмица

Не ни занимавайте с този човешки ***. Заслужава си всяко едно страдание, което понася. Нека е за урок на всеки ***, който не зачита правото на живот на другите.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Тя не беше лош човек, винаги поздряваше възрастните от входа, а преди 29 години даже им купи по две бурканчета кисело мляко!

2

Съчувствие

преди 1 седмица

Пишеше някъде, че арестантка гасила цигара в окото й. Има ли следи от това гасене? Какви? А как се е върнала от Витоша след като там опожарила колата май посред нощ, горката?

1

Анонимен

преди 1 седмица

Може на някого да му се струва нечовешко да е с пранги и белезници, но нека си припомни защо е така, човешки живот е отнела. То, щото все им млизат в положението на разни престъпници, затова никой не се стряска. Като не иска пранги, а домашни чехлички, да не е убивала човек.