98

Анонимен

преди 1 седмица

Американския Стоунхендж /само 500 000 000 население на земята/, а английския Стоунхендж колко.:))

97

донбаски кимур

преди 1 седмица

на зеля ще му е хладно зимата

96

Анонимен

преди 1 седмица

Опитват се да убедят обществото че щом имат кауза са пре-свети над закона и всичко останало.

95

Гландрагор

преди 1 седмица

До АнонименРуснаците защо не направят някакъв паметник или не отдават почит и на съюзническите войници,които са ги подкрепяли през двете световни войни?САЩ,Великобритания и Франция са били техни съюзници.Защо искат признание,а пък редовно наричат тези страни "идеологически врагове"?Англичаните и американците освен,че са давали техника,имат принос и с това,че Германия е воювала на повече от един фронт.

94

Гризел

преди 1 седмица

На кой му пука за разни древни езически светилища?Голямо наследство,няма що!

93

до 107

преди 1 седмица

Даже няма да почвам да споря. За мен е очудащ дори факта как си се научил да ходиш изправен на два крака, та си стигнал до компютър да напишеш това. Няма как да спориш с такъв човек. Но все пак да ти кажа - и пак да издигнете паметник на окупаторска армия в българия, без значение дали червена или османска пак ще го боядисаме и разрушим. Без обяснения за такива като теб.

92

Анонимен

преди 1 седмица

От един дол дренки да тези, които сега вандалстваха в Стоунхендж и тези, които боядисваха Паметника на Съветската армия и после го разрушиха, както и тези, които заливаха с боя картини в музеите. Факт!

91

Ицо

преди 1 седмица

Уоооу надолу в коментарите наистина се намери човек който да сравни паметника на червената окупаторска армия със стоунхейндж. Тея хора как съществуват, как може да оцелееш и 1 месец на тази земя с тоолкова ограничен капацитет.

90

Аз пак да ги питам

преди 1 седмица

защо ще идат да боядисат някой офис на Бритиш Петролиум, а ходят да нападат произведения на изкуството и световно историческо наследство? От моя гледна точка, не са много по-различни от "Ислямска Държава".

89

да

преди 1 седмица

а тая боя от какво е направена, активисти?

88

Анонимен

преди 1 седмица

Стоунхендж вероятно е същия паметник като Американският Стоунхендж, където го събориха в САЩ, защото: Поддържайте броя на човечеството под 500 000 000 души".с надпис на всички езици.на 22 март 1980 г. пред очите на скромна публика от 100 човека, предимно местни жители, изниква монументът, който мнозина наричат "Американския Стоунхендж". Добро дело на зелените.:))

87

Неразбрал

преди 1 седмица

Какво общо има Стоунхендж с петрола? А кое му е екологичното да го мацат с боя?

86

Анонимен

преди 1 седмица

Тия ряпа да ядат пред ПП ,които нарязаха с устатна заповед памвтника на руската армия с флекса )))

85

Анонимен

преди 1 седмица

доста "еко" начин да "изразят" мнението си

84

vs

преди 1 седмица

Интересно е колко газове излетяха в атмосферата при изригването на оня вулкан със сложното име, заради който спряха полетите! Никой нищо не написа, но според мен, за около 30-40 години, всички коли в света едва ли изпускат толкова! Сега въпроса е с колко точно трябва да се глоби вулкана за замърсяването! Не видях нито една декларация срещу него (вулкана)! Защо ли!?

83

Анонимен

преди 1 седмица

Едно време когато са били динозаврите е било доста по-топло и навсякъде джунгла.Вероятно динозаврите са прекалявали с използването на петрола?Това са си естествени цикли на планетата,а тези не са никакви екоактивисти...това са си отвратителни поръчкови лицемери,които си затварят очите когато се използват бомби с обеднен уран.

82

Анонимен

преди 1 седмица

Загуубеняци! Напръскайте кака ви Урсула дееееева и ттттъъъъъъъъъп.......унгерите ви дееева!!!

81

Анонимен

преди 1 седмица

Западната цивилизация е болна от инфантилизъм и бавно си отива, а иначе стоунхендж е просто една арт инсталация, построена в средата на миналия век по предполагаеми археологически находки.

80

зелен

преди 1 седмица

Браво на хората. Мирна и културна акция. Много ми е интересно голамите биячи от форума как ще набият един възрастен човек и едно младо момиче - то това да не е да биеш жена си в къщи. Аман от смешки в тая държава.

79

Анонимен

преди 1 седмица

На тези двамата, ако аз бях там, нямаше да им бъде никак приятно. Много нежни в тази Англия. Тръгнали да ги дърпат и бутат само. Смешна държава със смешни хора