8

До 7

преди 1 седмица

***. Научил пет думи от Гугъл и ги върти. Произлизам от семейството на най-богатата фамилия на Балканите. Ние редим кабинети и парламенти, ние избираме съдии и прокурори, ние можем да направим така, че цяло семейство да изчезне и никой, никога да не го търси.

7

до 6

преди 1 седмица

Евала, всезнайко. И ние сме предприемачи и инвеститори. Основно П2П, криптовалути, имоти. Офис? Такова нещо не съм чувал и виждал от 10 години. Работа? Разбира се, че ще работя за клиентите си. Те са моите шефове. Фрийланс. Движим доста Б2Б и Б2Ц проекти. Редом със жена ми. Служители? За нас работят около 180 души. Мерси, хубав ден. Един съвет от мен- лидерът работи. Ти не си сред лидерите.

6

До 4

преди 1 седмица

Браво, отличници. И аз изпращам офиса да работи от където си поиска. Те работят, за да има за мен. Аз не работя, разбира се. Има много по-важни неща в живота, отколкото да си губя времето с работа. Има кой да работи. Затова съм инвеститор и предприемач. Хората работят за мен откъде си поискат.

5

Анонимен

преди 1 седмица

който сади българчета ще жъне мутри :)))

4

Анонимен

преди 1 седмица

По-елементарна писменка не бяхме виждали отдавна със жена ми. Очакваме 6.00. Големият син вече го постигна, сега е ред на малкия. Само губят времето на децата и създават стрес с тези елементарни задачки-закачки. Вместо да сме на морето и да работим от там, а децата да спортуват и да си карат кефа, ние се занимаваме с матури... Самосъзнанието да се учи е важно. Нямат ли го децата ви става зле.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Като отворих файла реших, че са объркали документа и са сложили нещо от МВР. Що за глупости. Горките деца. Жал ми става. По мало умен и неграмотен изпит не може да съществува. Тези в МОН трябва да се линчуват и обесят на площада. Всеки седмокласник да получи +1 единица върху отценката за всеки удар с пръчка нанесен по министъра.

2

Анонимен

преди 1 седмица

шефь не пита бг литература, а колко кашона можеш да наредиш за 24 часа без почивка и заплата :)))

1

ЕйЧар лидер

преди 1 седмица

Работата в Макдоналдс има огромни предимства и предлага реални възможности за професионално и лично израстване. Стремим се да бъдем най-добрата верига за бързо обслужване в света и знаем, че това е възможно, когато се грижим добре за нашите служители