45

СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

преди 1 седмица

До До Анонимен 36 Готин, изобщо не си в час как живеят руснаците. Гледай си европейската беднотия и притеснение и си купи къща например ако можеш....

44

ВЪПРОС

преди 1 седмица

Русия има пробив в сигурността ?Представете си Руски Войник да се качи на самолет от Москва и да кацне в Ню Йорк , после свободно да набие и ограби гаджето си ?

43

Рамзан Кадиров

преди 1 седмица

Ще го превърнем в първокласна мадама... ако излезе жив!

42

виновен

преди 1 седмица

След като са се скарали, той я е хванал за гърлото да я души. После е взел пари от портмонето ѝ.

41

До До 39:

преди 1 седмица

Сам го каза-не е добре платена, а едва в последните години имат недостиг на кадри. Познай защо.Бедняците от малцинствата избират небойни служби.В разни спецчасти са преимуществено бели от средната класа. Американците се гордеят с това, че са служили и навсякъде им казват благодаря за службата.Той няма нужда да ходи да учи за програмист. Ако иска в самите въоръжени сили има безброй курсове включително ИТ.Между другто голяма част от операторите в SEAL са с висше. Просто отиват за идеята и тръпка

40

До 39:

преди 1 седмица

Нямам време за безсмислени спорове. Службата в армията там изобщо не е престижна, точно обратното много слабо заплатена е, дори в сравнение с един трък драйвър. Имат някакви преференции като армията поема част от таксите за университетското образование, но този едва ли ще отиде да учи за програмист в университета. Потърси сам в YouTube, има много канали на канадци и американци в САЩ. Наистина днес имам много работа за вършене и не мога да ти отговарям цял ден. Всичко добро.

39

До Анонимен 36

преди 1 седмица

И какво ще прави в Русия? Какво бъдеще има там? Че то средната им класа там е като най-пропадналите реднеци в САЩ. А иначе САЩ е една от малкото държави, в които военната служба е действително престижна и много хора влизат в армията от идейни подбуди. Изкарват няколко години и си продължават живота. Това особено важи за офицерите, които преимуществено са с граждански ВУЗ. Изкарват си срока и продължават в гражданския сектор.

38

до 35

преди 1 седмица

ти го правиш като благотворителност? без пари?

37

Анонимен

преди 1 седмица

Физиономията му типично руска! Да не е руски емигрант в САЩ, щом има приятелка във Владивосток!? Не знае ли лафа на препатили българи - По-добре *иганка,отколкото рускиня!

36

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя американски глyпaк е отишъл в руския Сибир за да може поне един път да преспи с някоя що-годе приличаща на жена. Алтернативата е някаква 200-кг тлъста със самочуствие на мис Свят или чернокожа с 4-5 деца. Сигурен съм, че ако го има избор след панделата ще предпочете да остане в Русия защото не от добро, а от немотия е станал войник. Слабо познавате американското законодателство, след като го върнат там го чака много по-жестока присъда. Тук пишат дъртаци, които никога не са стъпвали в САЩ.

35

Анонимен

преди 1 седмица

така става като не си е платил за услугата на руската пчарва. Тя го обвинява в кражба и побой и ...опа 4г. в руския пандиз. Другите американци, които са мераклии за креватни платени удоволствия с рускини вече ще имат едно наум и ще си плащат редовно

34

Анонимен

преди 1 седмица

Американците са бандити по цял свят, не само в Русия.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Горкото момче....де ли ще го тикнат....в сибирския вълк или в мечката.. .все едно...дано да излезе жив!

32

пияница мистик

преди 1 седмица

В САЩ е пълно с руски квартали. Да наскубят десетина руснака и да ги набутат в панделата с измислени обвинения като реципрочна мярка. Все ще има за какво, те 0pkитe са си бандити навсякъде където и да идат

31

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 30 - По-скоро се дръпна, защото "неговто дясно", не екато "европейското дясно", което се задава.

30

Анонимен

преди 1 седмица

Нищо лично, но тук русофобни коментари пишат най-големите пpocтaци на България. Те още не са научили, че даже лидера на най-евроантлантическата партия у нас Христо Иванов усети вятъра на промяната и се оттегли от политиката като направи официално изявление, че САЩ вече губят световната хегемония.

29

битовизми

преди 1 седмица

а тука ще кажеш че за третата световна иде реч!

28

Анонимен

преди 1 седмица

Зор му беше да се занимава с блядината...

27

Анонимен

преди 1 седмица

Кофти.. като не е от црните и от извратените сега ще си излежи и 4те години.

26

ааа

преди 1 седмица

Ще се отзоваваме.... Да не ривети после, че почнали да си ходят руските дипломати...