243

Климент

преди 1 седмица

Охохо...батювите...ще седнете в нечии скут

242

Анонимен

преди 1 седмица

на шмекерите им хареса да крадат, са пак драпат да излъжат някой за кокъла.

241

Анонимен

преди 1 седмица

Тези ги издуха вятъра на промяната. Щот немат потенциал.

240

Ококорен

преди 1 седмица

парашутист за бой се стяга.

239

Анонимен

преди 1 седмица

да го духат бедните

238

Анонимен

преди 1 седмица

е, стига с тази съдебна реформа, девет месеца - да бяхте я приели, но задачата ви беше овладяване на МВР за да си гарантирате спечелване на изборите, но нямахте кадри, върнахте кадрите на ГЕРБ почти навсякъде и резултатът е налице , ГЕРБ печели изборите, а ДПС са втори

237

ППедераси

преди 1 седмица

Май вие сте шизофреници. С право ви упрекваха, че хвърляте държавата в хаос, и сега продължавате да го правите. Бяхте втори предишния път, но управлявахте. Когато трябваше да направят размяната типично по едераски сзеха да измислят условия. Сега са трети ипак претенции. Още по-интересни са другите дедераси които с по няколко човека в парламента се дървят. И лалво ще спечелим от нови избори?

236

Анонимен

преди 1 седмица

Ало, нещастници от ИТН, ПП,ДБ, Величие, осъзнайте се! ГЕРБ са с повече от 10% пред втората партия, нямате срам! Какъв мандат, какви министри?! То бива лакомия и наглост, бива, но защо осакатявате държавата?! Заради вас страдат всички.

235

Ей, педофреничния

преди 1 седмица

Кротко!

234

Анонимен

преди 1 седмица

Най-големия шизофреник поставя диагнози. Типично, но не вижда ли, че целия е окалян и смърди

233

наблюдател

преди 1 седмица

Не малко,а много.

232

Анонимен

преди 1 седмица

Един е Шиши и Боко е неговият пророк

231

Анонимен

преди 1 седмица

Чух няколко пъти по телевизията днес Д. Пеевски да казва пред медиите: "Спасители не ни трябват! Видяхме ги какво могат...."- очевидно по адрес на ПП. И си позволява да говори от името на целия народ. Все едно каза - никаква промяна в държавата няма да позволим, ще си караме по старите отработени мафиоти схеми и ще си бъдем пак същите... Тръпки ме побиха от думите му.

230

Анонимен

преди 1 седмица

Ами ПП да кажат, че ако президента им даде мандата ще предложат правителство, каквото те си решат и ГЕРБ ако искат да ги подкрепят, ако не ще ходим пак на избори. Между другото не е лошо да ходим често на избори, защото само преди избори партиите се сещат да направят нещо и за държавата. Я маркировката ще оправят, я градинките ще подстрижат, я нещо друго. Да, отиват едни пари за изборите, но пък едни други пари вместо да потъват в нечии джоб се използват за общото благо.

229

Анонимен

преди 1 седмица

Ясно е кой подкрепя ГЕРБ. Хора от администрацията, които са наясно, че ще трябва да си търсят друга работа, ако друга партия управлява България, а те друга едва ли могат да си намерят и също хора, чийто бизнес се крепи на обществени поръчки т.е. без обществени поръчки няма да са в състояние да развиват бизнес, а едва ли могат да си намерят работа. Заради келепир го правят. ОК има и чат-пат някой заблуден избирател. Та така... Ако хората гласуваха масово, ГЕРБ щяха да имат около 15% максимум...

228

Хрян

преди 1 седмица

Боят настана , тупкат сърца ни", само Бойко-зависимите се пенят от ярост, злоба и безсилие. Вождът им Боко Мутрага ги нахендри на Магнитски перача на мръсни пари и корупционера от класа!

227

Анонимен

преди 1 седмица

Не "малко шизофренични", ГЕРБ направо са опасни луди! защото изцяло тяхна е вината за поне две съзнателно саботирани и провалени правителства, само и само ПП да не са на власт! и да не назначат свои хора на мястото на корумпираните кадри на Бойко. Сега не крият, че искат изцяло те да командват парада, но пак търсят ППДБ за подкрепа. Това е безумно и аморално поведение!

226

Винету

преди 1 седмица

До Дидо. Май си забравил, че Борисов три пъти е бил премиер. И защо трябва да прави някакво си правителство, което ще падне след 7-8 месеца? Както се случи с некадърните шарлатани. Е, той не е толкова алчен и глу.пав.

225

Ала-бала

преди 1 седмица

До мнение. А бе, видяхме ви колко можете. Смешен си с тези дитирамби. Лена, ти ли си?

224

Изнервен

преди 1 седмица

До реалист. А променкаджиите като направиха правителства колко изкараха бе, шушляк променлив? Защо ГЕРБ трябва да прави КАКВОТО и да е правителство, само за да го има, и да падне след няколко месеца.