25

Анонимен

преди 1 седмица

без ПП-ДБ не може да има правителство, на какво се е надявал борисов, а ситуацията с марков е истински цирк, дето е имал толкова важна работа, че пренебрегнал клетвата в парламента, а дали не е закъснял за да мине момичето на борисов

24

Анонимен

преди 1 седмица

Пише се мОшеници с О.

23

Анонимен

преди 1 седмица

Предлагаме Киро за председател на НС стига да го изберат ,защото на всеки партии ПП плащат в момента милиони да гласуват против Бойко ,но за нови избори ПП че паднат проценти много ,вероятно 4...5 %,тогава мушениниците че видят кон боб яде ли))

22

Анонимен

преди 1 седмица

Бойко мойко Рая вая и разни случайници трябва да са аут. Игнор на цалото герб и дпс.Предсрочни избори, това е

21

Продължаваме Подмяна

преди 1 седмица

Няма да успеят още веднъж да минат бариерата :-)

20

Анонимен

преди 1 седмица

Председателят не трябва да е от ПГ на ГЕРБ. Не може ГЕРБ да избира всичко! Или другият вариант е правителството да не е на ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 1 седмица

е ТАЯ ПОЛИТОЛОЖКА СТАВА....

18

Анонимен

преди 1 седмица

сряда е пазарен ден на депутати.Един вече го изгониха от БСП и е независим.До утре може да се появят още няколко независими.Парата прави борбата.всеки път лапачите като влезнат в Парламента почва същият цирк и същите приказки без тях Държавата не можела !Те нямали нужда от избори защото ги бил избрал вече народа! А никой не казва как така със 85 процента грешни протоколи и вече дори и не казват бройката на невалидните бюлетини са били избрани?

17

Валери

преди 1 седмица

Бойко ще си сърба това,което сам си надроби.Не може да се правиш на демократ ,но да не искаш постовете в регулаторите да се дават след конкурс и само да имитираш реформи.ГЕРБ има нужда от катарзис ,ако иска да продължи да съществува

16

Анонимен

преди 1 седмица

Значи съдбата на България зависи от това дали една жена ще бъде на определен пост. В случая Рая назарян дали ще е председател на НС. Няма програми, стратегии, цели и т.н. Важен е постът на Рая.

15

Хах

преди 1 седмица

Ами то и в 49-ти парламент имаше компромиси, уговорки, договорки, сглобка и видяхме как завърши всичко!

14

Прожектор

преди 1 седмица

За всеки здравомислещ е видно, че дневният ред се задава от Пеевски и изпълнява от Борисов. В случая ДПС иска да управлява чрез ГЕРБ, но със "смокинови листа" , за да се размие отговорността за техните далавери. Именно затова се маскират зад името "експертно правителство на споделената отговорност".

13

Анонимен

преди 1 седмица

Слафчу иска кеш, много, много кеш! И той като Буци иска да е милиардер!

12

Нека бъдем точни

преди 1 седмица

Компромисът е тлъсти пачки за ИТН.

11

Този

преди 1 седмица

проруски, проамерикански, проевропейски, а бе как не чух едни да са пробългарски?! Цялта политика на партиите се базира на "плашила" Плашим с Путин, плашим с Радев, плашим с войни, плашим с ***..... Нема ли аджеба някой, който да излезе и да каже, аз ще направя това за България, защото е полезно за самата България, а не да угодим на изток или на запад. Все пак, трябва да угодим първо на България и на гражданите и, и ако това in line с други интереси, добре дошло е

10

Слави

преди 1 седмица

Райче, сладурче, това не е като да се коленичи с отворени ... към тиквич

9

Споко

преди 1 седмица

ИТН си вдигат цената и ще склонят малко по-късничко, а и тиквака ще отстъпи в името на нашата продажна държава

8

Сега

преди 1 седмица

Освен итн то други нема за какъв компромис думате ако са те това не е компромис а сглобка , сватба.Остава оркестърът да свири туш

7

Клин

преди 1 седмица

50-то анти-народното събрание за буксува още от първият си ден, честито. Нови избори пак ще бъдат провални, ако не променят правилата на избори за да реално привлекат липсващи 70% хората да дат своя глас. Това ще бъде катастрофа за гербанки и дъпъсанки заедно с пепетки.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Докога криминален престъпник ще определя политиката на страната?