39

Анонимен

преди 1 седмица

До Българин 41 Ти изобщо прочете ли какво пише в коментар 34 или отговаряш на някой друг?

38

Българин

преди 1 седмица

До 34.Умнико ,защо пропускаш майдана,избитите в Одеса деца и Българи,а Минските споразумения,ето тава сте вие родоотстъпниците,джендар необразовано поколение

37

Българин

преди 1 седмица

Наказахте Сърбия и Румъния, затова че привържениците им са дали гласност в подкрепа на Русия,туй било политическо послание,хайде сега да ви видим западно демократичното джендарско двуличие

36

Оруел

преди 1 седмица

Некоалиция, небинарни, неевропейско първенство, несвобода, несправедливост

35

Тъ. Панар

преди 1 седмица

До Мазгалов. "Колко са истинските французи в отбора им?". Я да видим - в понеделник тези, които играха, като се изключат по-тъмните (те са ясни) имаше трима светли. Ернандес (с испански корени) , Гризман (единият му дядо е германец, другият е португалец) и Рабио (не го знам него). Та това са натурални те французи.

34

До Анонимен 35

преди 1 седмица

Не обърквай понятията. Едно е Путин и неговата агресия, съвсем друго нещо е нацията. Тя възниква в определена историческа епоха и при определени условия. Как ще се развива занапред обществото, ще проличи постепенно и по естествен път. Истеричното отричане на нациите, каквото се опитват да ни наложат по изкуствен начин, е изгодно за някого. Едно е нацизмът (агресивно потискане на друга общност), съвсем друго е здравото национално чувство, израз на осъзнаването на интересите на собствената нация.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Кои са истинските Французи и кои фалшивите?

32

Анонимен

преди 1 седмица

Мазлагов какво искаш да кажеш? Аз лично не разбирам! Ти си против това да играят Французите за Франция си или обратното! Ако се възприемем Българите за наследници на Аспарух и на Славяните, тогава и Ние сме мигранти! Ние живеем на земите на античните Траки и Македонци! Това на което живеем не е земя на мигрантите Българи! В нашия отбор играят ли Траки и Македонци? Според мен даже не знаем, защото имат еднакъв цвят на кожата!

31

Анонимен

преди 1 седмица

Това не става с пожелания. Навремето Митеран по изкуствен начин тласна Франция много наляво, а също и я наводни с пришълци от бившите колонии, като им даде френско гражданство, за да гласуват за него. И от Фрнция на дьо Гол почти нищо не остана. Нормално е сега обществото по инерция да отиде много надясно.

30

Мазгалов

преди 1 седмица

Колко са истинските французи в отбора им? Повечето произхождат от техните бивши колонии.Не съм националист.

29

Василев

преди 1 седмица

Хитро! Когато се провалиш и хората ти зашлевят един шамар на последните избори ,опитваш всякакви опити ,като този- използвайки гласове на известни спортисти за да запазиш властта си.Дали френския народ е толкова ***? Или всички си приличаме.

28

Бай Дрън

преди 1 седмица

ППрастите завладяха футбола. Аз затова и вече не гледам, срам ме е да гледам индивиди с розови маратонки.

27

Анонимен

преди 1 седмица

Кой трябва да разбира от политика? Когато политиката е опасна всеки трябва да се намеси! А не да се примираяват като Руснаците! Те се промириха и вижте какво стана. Ръснаците с фалшивия национализъм се опитват да унищожат народ и домовете им! Русия първо унищожи слободомислещия Руснак, сега имдругите народи. Браво на Мбапе и на всеки свободомислещ човек! Нациите са измислени и те само в главите Ви. Национализма е най-голямото зло. Ето защо Путин е най-голямото зло в света!Путин е наци-фащист!

26

Анонимен

преди 1 седмица

Хем уважават Мбапе, хем не го уважават. Ето защо са объркани националистите. Те са срещу мигрантите, а Мбапе е потомък на мигранти. На практика всички хора са мигранти, а нациите са измислени от хората. Те са в главите ни. Преди началото на 20 век няма нации. Кога ли ще го приемат промитите мозъци?По-голямо зло от национализма няма. Това е средство за манипулация на комплексарите. За съжаление , явно ги има много по света. Вижте Русия какво направи в името на нацията. Унищожава домове на деца!

25

Анонимен

преди 1 седмица

Спортистите откога почнаха да разбират и от политика? По-добре да рекламират Кауфланд.

24

християнин

преди 1 седмица

Природата не напразно ни е направила различни-бели,черни,матови,жълти.И сме различни по можене,по способности."Снежинките" и "матовите" от Африка,са най-долното племе.С полуживотинската си същност,в комплект с исляма,те само разрушават,и нищо не създават.Франция е вече "поафриканчева" държава.Така,че това недоразумение да си заминава за Африка.

23

тъп пепеец/дебеец

преди 1 седмица

естествено, десните не аресват шимпанзета

22

Анонимен

преди 1 седмица

Румънците разбиха Украйна с 3:0 а българите аплодираха пред телевизорите. Искаше им се те да бият Украйна ама България да се класира някъде е като фантастика.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Политическото послание на Килиан Мбапе ли е причина да му счупят носа? Или инцидентът е карма?

20

Who Cares

преди 1 седмица

Щом стигнаха дотам един футболист да им казва за кого да гласуват, французите се оттекоха...