14

Анонимен

преди 3 месеца

Факт, така е. Но не са толкова опасни за младите, колкото за дъртите. Дъртите са също толкова податливи на зомбиране. Лошото е, че това е едничкото им развлечение. Другото лошо е, че не ползват мрежите по предназначение, а за клюки и фейкове.

13

Доктор Дулитъл

преди 3 месеца

Много по-опасни са, водят до смърт по пътищата и повсеместно оглу-пяване.

12

Анонимен

преди 3 месеца

До Паци, не е редно да съдиш за другите по твоите деца. Също е проява на лошо възпитаание да ги излагаш толкова показно. Имай малко свян и се скрий!

11

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 9, абсолютно си прав. Сега си изкопай пещера и се скрий поне на 50 м под земята. Там ще си на сигурно място и 5Г няма да те хване! Поредни мал оимник, който се изживява на пророк! От написаното си личи, че и средно едвам си завършил!

10

Хахахахахахахахахаха

преди 3 месеца

"Има редица доказателства от проучвания, че предупредителните надписи върху тютюневите продукти повишават информираността и променят поведението на хората Също така има доказателства, че на никой БУКВАЛНО не му пука за картинките на цигарите :) Габор Мате ще ви го обясни много по-добре от мен :) Успех със стикерчетата :) Къде искате да си ги залепим? На зад ни ците е добро място, нали?

9

Анонимен

преди 3 месеца

Вредата идва от РАДИАЦИЯТА която излъчват смартфоните, когато го държиш включен около тялото си. 5Г е радиация, която спира на атомно ниво функциите на движение на молекулите в капилярите от Артериите към Лимфата и обратно от Лимфата към Вените. Органите ти престават да работят. Същото както когато носиш стискащи чорапи, които ти спират кръвообръщението в краката и ти се появяват разширени вени и тялото ти се изпълва с мъртви клетки!

8

Анонимен

преди 3 месеца

последният федерален закон, насочен към защита на децата от интернет съдържание е приет през 998 години - шест години преди основаването на Facebook.????

7

Анонимен

преди 3 месеца

Ъхъ?! И как точно са опасни колкото цигарите? Вредят на белият дроб, свързани са с различни видове рак и други физически заболявания? Не ползвам нито една социална медия, освен LinkedIn (професията ми го изисква) и го правя веднъж седмично, по задължение. Не ми харесват, смятам ги за вредни, но казаното в статията е неимоверно изхвърляне.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Четох, четох социални мрежи... Па ми се допуши една цигарка...

5

ЩЕ ПУСНАТ ЛИ БАНЕРИ?

преди 3 месеца

--== ЦРУ сериозно вреди на вас и вашето здраве! ==-- :)

4

Анонимен

преди 3 месеца

А наркотиците са полезни.

3

Паци

преди 3 месеца

95% от младежите са тотални дe6uлu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 3 месеца

По тази логика водата е опасна колкото цигарите защото човек ако пие прекалено много вода може да умре.

1

ами да

преди 3 месеца

Колкото и да са тъnи американците в случая са прави. Водят до пристрастявания и зависимости и от до отдалечаване от реалността