8

За шизофрениците

преди 3 месеца

От ЕС винаги има проблеми,защото са болни мозъци!!!ДА ВИ РАЗПАДНАТ ДАНО В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ РАБОТИТЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО МАМА ВИ ТРЕТОПОЛОВА!!!

7

ритник в задника ти

преди 3 месеца

Кине ми на 4еп0 за че рвивата ви ябълка. Скоро всичко в САЩ ще бъде бъкано с черви, разяждащи труповете на най-гну сния народ на тази планета.

6

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 3 - Да - пада им сървъра и Gate Keeper-a не позволява ни ъпдейти, ни инсталация на нови програми. Ама то не следяло бе ... само пращало данни .. за твяота сигурност. И нямало бекдор, ама ако има, службите няма да кажат за него, докато не попадне в ръцете на друго лоши хора + 8 месеца закъснение. Най-лошото - вече е така блокирано всичко, че не можеш и да си орапвиш сам сигурността, ако имаш притеснения.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Тея статии ги четем пред половин година. Все гоелмите технологични гиганти от САЩ са с големи проблеми, но иситнаата е следната - EС е прекално зависим от САЩ и компаниите им, за да се изправи срещу тях и да налага глоби, които са толкова големи, че може да банкрутират нещо важно. Apple са само 3 млрд долара! Върха на борсовите индекси! Златното момче на американската икономика. Кой ще я остави тая рабтоа така? Хайде сига с общите приказки.

4

Паци

преди 3 месеца

Утрепъл са за янкита, инфлуенсъри и кифлйоци. Нормален човек не би се мъчил с подобни зрънчо джаджи.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Апъл е единственият телефон, където може да блокираш следенето..... ти.... Къде си? От къде звъниш. Защо така приказваш? Защо си избираш това което искаш ти, а не да ти натрапват това което искат те! Но и затова пишат, че Апъл бил неграмотен, а Самсунг бил грамотен!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Голям праз аз съм на Самсунг :)))

1

не 10%, а 110%

преди 3 месеца

Трябва да ги глобят, заради анти-потребителските практики, които прокарват.