46

А защо

преди 1 седмица

Я плащаме толкова скъпо?ЗЕЛЕНИ ИД...ОТИ

45

Анонимен

преди 1 седмица

До Тоя има нужда - Ами нито ти, нито този от статията сте наясно с числата. Зелената енергия в България допреди около 2 години беше към 20% според Софийския университет. Ако те лъ_жат се обърни към тях. В зелената енергия обаче влизат не само соларните панели, а ВЕЦ, вятърните електроцентрали (перките) и др. Ако приемат (може и да са го приели вече, не знам), че ядрената енергия също е зелена, понеже не се замърсява атмосферата, тогава България ще се окаже държава с над 50% зелена енергия.

44

Ще издържат ли

преди 1 седмица

тия перки и стъклопакети на все по-големите градушки, които ни удрят? Не мисля, че могат да издържат. Ядрената енергетика е пътя към бъдещето, не заблуждавайте.

43

Тон

преди 1 седмица

И с 50 процента е намаляла хубавата земя!

42

Анонимен

преди 1 седмица

Малиииии , що плодородна земя е батисана , тоя чуе ли се що говори , или го играе Буци с 500 млн. километра магистрали , чи то не остана бе , саде фотоволтаик и асфалт .

41

Анонимен

преди 1 седмица

Тя Зелената сделка малко като зелената краставица , с двойна употреба . Питам се колко трябва да си tup да мъчиш себе си за да страдал друг , стигам до извода , че напълно достатъчно е да си Урсула , е тя лично не мъчи себе си , може и облаги да инкасира , но с останалите " горди " европейски граждани не е съвсем така .

40

Тоя има нужда

преди 1 седмица

да се прегледа. АЕЦ Козлодуй и Мариците са от порядъка на 95% от енергия в България.

39

Анонимен

преди 1 седмица

В една пропаднала държава всеки е спец срещу заплащане

38

Анонимен

преди 1 седмица

Оххх. Тука пълно с харесваните смрадливата си кочинка.Естествено, че има куп неразрешени проблеми с енергията от ВЕИ, най вече със съхранението и. И съвсем естествено се работи върху това.Но най- големия проблем е за износителите на изкопаеми горива - че ще им плащаме по- малко. Но за нас като нация е по- добре!Та в чий интерес се изказвате - вие си знаете

37

Бай Муй

преди 1 седмица

Тогава за чийй Муй ни е нова атомна централа за милиарди ?Карайте на слънце и дърва

36

Майора

преди 1 седмица

Балинов , май пропусна да кажеш че се изсичат гори и използват плодородни площи за строеж на ВЕИ! Тогава ток ли ще ядем? И защо пропускаш че ядрената енергетика е най сигурна , а фотоволтаиците работят само през деня и трябват скъпи акумулаторни батерии за съхранение на енергията , които се сменят на всеки 10 години!

35

Анонимен

преди 1 седмица

Не знам как господинът би коментирал изсичането на гори за строеж на волтаици. Това зелено ли е? А, какво правим с перките и панелите след 10г? Той интересувал ли се е от опита на Германия и фалиралите там производители? Кой му плаща за тази злостна пропаганда?

34

Фотосинтеза

преди 1 седмица

Енергията от въглища, петрол и газ, също е от слънцето.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Пълни глупости. 6-ти ректор не работи и сме зависими от слънчевата енергия? Сериозно ли? Защо дават поле за изява на безмозъчни амеби

32

Анонимен

преди 1 седмица

Това по икиндия, нали?

31

Анонимен

преди 1 седмица

Това е вярно само на 1/4 - за около 4-5ч м/у 11 и 16ч. През останалото време е 0-30%. Да не говорим за зимата. Този съм забелязал че говари невероятни глупости повечето време, много е по сред ствен горкия. Само опорки, полуистини и откровена пропаганда

30

Соларките

преди 1 седмица

Соларките имат срок на годност десетина години........Ами после?

29

Анонимен

преди 1 седмица

Бла-бла-бла, бла-бла-бла... Празни приказки! Единственият въпрос, който вълнува всички, е дали Ганчакисът ще започне да разлива мозъци по темата. Два кабела не знае да върже, ама си пъха селскаттта гага навсякъде! Тук-там някой нормален, ама не смее да се обади, че цунами от глyneндери ще го залее!

28

Гошо

преди 1 седмица

До Анонимен-2 .. И , къде тока в Европа е по евтин от този в България освен Русия и Беларус

27

Анонимен

преди 1 седмица

Как пък не. Според този капацитет значи че през деня не ползваме ток от каквито и да е централи и само вечер разчитаме на тях? Ай сектир