113

Анонимен

преди 1 седмица

Да се направи жребий с всички регистрирани адвокати и първите 120 да се направят народни представители. Останалите 120 пак по жребий : учители, икнономисти, офицери от запаса, доктори и т.н. Те да изберът премиер и правителство между себеси. Така или иначе няма да е по-лошо от правителствата на партиите за последните 33 години. Поне голяма част няма да са свързани с мафиите и посолствата, а като се знае, че след 4 години ще са други няма да е рентабилно да се корумпират.

112

Николай

преди 1 седмица

ДРУГАРКО!???? СЪЩОТО ВОЖИ И ЗА ПРЕЦЕДЕНТА ТИ. С КОЛКО ПРОЦЕНТА ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ Е ИЗБРАН ТОЙ. ПРИБЛИЗИТЕЛНО КОЛКОТО НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ. ЗАЩО ПРАВИШ ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ ЗА ЕДИН СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛ НЕОБРАЗОВАН ЧОВЕК НА ТОЗИ ПОСТ.

111

стефан продев

преди 1 седмица

абе господа - професор в българия означава преписвач - толкова е лесно колкото академик Миладиновски - който няма система да го накаже ,че се представя за академик а не е . Вие знаете ли каква е разликата между професор и специалист - професора знае всичко в областта си но нищо съществено ,а специалиста знае само същественото и затова е тачен . Ккто и лафа за момчето - "добро момче -ама нищо съществено "

110

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 91 - изглежда, по обективни причини - възраст и липса на работни занимания, тук "пишат" основно фенове на Радев! Всъщност, "Професорката" налива още от същото - Парламентарната република вече е "нелигитимна"! Но никой не казва колко са лигитемни избирателите? В закона е написано много ясно, че гласуването на избори е задължително за всеки пълнолетен, а той/тя от години не го изпълнява - тоя субект лигитимен ли е? Но същия поставя "под съмнение" лигитимността на изборната система?

109

Анонимен

преди 1 седмица

И аз без да съм професор съм наясно с това!

108

Сатир

преди 1 седмица

Кабинет ГЕРБ плюс ДПС ще бъде "абсолютно възстановяване на това, срещу което по-голямата част от избирателите отрицават", посочи проф. Христова пред БНР. - Завършен умнокрасивитет.

107

Край

преди 1 седмица

Цялата тиня на Прехода може да се изчисти с мажоритарни избори в 2 тура. Целият политически елит ще бъде изметен. За това думичката "мажоритарни" е забранена в телевизии, сайтове, за политици, социолози, политолози анализатори и пр. инструменти на олигархията.

106

Анонимен

преди 1 седмица

писна ни от телевизионните 0ргазми на разни санитарки, антроположки, кънчовци, стойчовци, румянки-коларки, бираджиевки и подобни...

105

Ама нали

преди 1 седмица

В България връзкарството е изведено в култ най некадърните и про с тите и алчните са бизнесмени шевове политици началници и всякакви отайката на обществото с цвят!А тези от които става нещо и имат качества гледате роби да ги направите за забогатявате на техен гръб но само че държаната я докарахте до фалит от некадърност!!!!

104

Аnglosax

преди 1 седмица

Про с тите българи сами си е Бахте майката на държаната си и то не от друго а от алчност и от простотия!

103

EL Politico

преди 1 седмица

Когато държавата се разграбва брутално от олигарси феодали и ДС червената мафия по най различни методии Нотариусите в съдебната система не правят нищо по въпроса тогава мажем ясно да кажем че МАФИЯТА СЕ Е СРАСТНАЛА С ДЪРЖАВНОТО ТЯЛО!!!!Когато службите за сигурност работят за организираната престъпност и предупреждават АМИ , ЕВРОТО , ПАСКАЛ и им помагат да избягат значи МАФИЯТА СЕ Е СРАСТНАЛА С ДЪРЖАВНОТО ТЯЛО!!!!Когато политиците служат на разни енергийни олигархични лобита ане на народа -също!

102

Non-ligetimen

преди 1 седмица

Лоеко е най-нелигитимният политик в момента.Стига е вил като бЯсен вълк срещу Луната,как е най-кадърен и ще ни оправи.Затова кралливото племе на *** загиби около 100 хиляди гласа на последният вот.

101

До бай дрън

преди 1 седмица

Защо си "дрън" бе, да не би главата ти да дрънчи на празно ?

100

Анонимен

преди 1 седмица

"България в посока на нормална европейска държава..." Ако иска да бъде нормална България трябва да излезе от Европа, защото тя е възможно най-не нормалното място на света в момента. И няма изгледи да да спре, справка, резултатите ео избори за европарламент.

99

До 95 бай дрън

преди 1 седмица

Всеки е свободен да изразява мнение, ти ще връщаш диктатурата и тоталитаризмът ли, че ще казваш който не е гласувал "чий го дири тук" ? Нали живееш в свободна и демократична държава, още ли в главата ти се е загнездил тоталитаризмът и не можеш да свикнеш със свободата на мислене и изказ ? Ами отивай при Путин и забранявай на хората каквото ти скумне и когато си искаш ! ***, той ще ми казва какво да казвам !

98

Колко е мила

преди 1 седмица

За да не си ритне канчето с млякото, тоест за да я канят и в бъдеще да коментира тежко, спестила е по-реалното описание на българската политика - корумпирана до костния мозък политическа каста, в която просто не се допускат различни от тях. И всички обслужват един или друг външен играч, от което на повечето потенциални избиратели също им писна до причерняване пред очите. С всички тези аморални некадърни послушковци във властта ще продъжаваме да се влачим след другите в Европа.

97

Анонимен

преди 1 седмица

Принципите на древногръцките и германските философи за постигане на икономически технологически и културен прогрес са в абсолютен дисонанс с насоките /зелена сделка/, задавани от Райхканцеларията в Брюксел.

96

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Професор Христова е права. И тук отново ще повторя,че трябва да сме много внимателни,защото най-лесният вариант за политическите антибългарски партии да получат под други форми за бъдещето е налагането на Сакскобурготските роми с мисията да ни довършат. Черната последователност,която наблюдавам е отново от турско,да преминем към ромско Сакскобурготски,а после и съветско робства. А Сакскобурготски е обичан в България само от евреи,турци,п..о..м..а..ц .и.,роми и масони.

95

El Politico

преди 1 седмица

95 Е що не са ли маскари?!Проблема на българите е че са много спрели!Да погледнем the Big picture!Явно законите в България са не качественни явно тяхното прилагане е не качественно!

94

Анонимен

преди 1 седмица

И 5% да гласуват партиите пак ще са легитимни от юридическа гледна точка. От политическа позиция е друго, но това не отменя правото.