206

Дрипав Мечок

преди 3 месеца

Ще ме продават на Китай

205

Анонимен

преди 3 месеца

Пожелавам му да забегне в Израел, където да го мобилизират.

204

Хайл Путин

преди 3 месеца

Персоналната ми гордост на Копейка страда

203

Гринго

преди 3 месеца

Ще почерпя с един кашон уиски, когато този противен до болка шмъркач бъде ликвидиран.

202

Анонимен

преди 3 месеца

ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ ПУТИН С УБИЙСТВА И ЗАТВОРИ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ ПРОТИВНИЦИ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ. А ЗЕЛЕНСКИ СПОРЕД УКРАИНСКАТА КОНСТИТУЦИЯ ОСТАВА ПРЕЗИДЕНТ ДО КРАЯ НА ВОЙНАТА. КАКТО ЧЪРЧИЛ ОСТАНА 7 ГОДИНИ ДО КРАЯ НА ПОБЕДАТА НАД ХИТЛЕР.

201

Анонимен

преди 3 месеца

Първо- приет е закон, забраняващ преговори с Русия, второ-изтече мандата на Зеленски, който е нелигитимен дори по международното право. Единствената причина, по която неговите ментори го зачитат като президент, е тсзи, че младежа е назначен от администрацията на САЩ за управител на територията на т.нар украина. След малко започва мача Украйна-Румъния. Гледам бая фенчета в мобилизационна възраст има... Сега е момента-на самолета и при мечките!

200

Анонимен

преди 3 месеца

За да се изтегли утре Русия от Украйна, преговорите за мир трябва да са започнали вчера! Грешна представа за време има Вова зеленият!

199

Батето

преди 3 месеца

Ще се изтегли,на кантара на Вла.3ел.

198

Анонимен

преди 3 месеца

НАТО да им даде компаси,че мечките объркаха посоката и се изтеглят все по-далеч от Русия.

197

Справедлив мир ?

преди 3 месеца

Справедлив мир ? ТАКОВА НЕЩО НЯМА. Има мир по условията на победителя ! В тоя ред на мисли Зеления Шмъркалан и джендъро-краварските му приятели , ще се наложи да се съгласят на мира предлижен им от Путин, ако въобще им предложи мир преди Окрайна да спре да съществува като независима държава.

196

Вица на деня !

преди 3 месеца

Зеленски: - Преговорите за мир започват утре, ако Русия се изтегли. Путин :- Ко.... ? Нье !!!!!

195

Хетеро

преди 3 месеца

Чудясе как стана така , че съдбите ни да се решават от психически увредени индивиди и други такива с различна от нормалната сексуална ориентация.

194

Анонимен

преди 3 месеца

Запада пуска кръв на славянските народи, обаче губи повече от Русия и Украйна, взети заедно. Снощи жалкия съдия позволи на Белингам и Кейн да блъскат при гола и гредата с ръце сръбските защитници и не даде дузпа за Сърбия. Жалката англия мизерна победа със съдийски аванти.

193

Анонимен

преди 3 месеца

Справедливия мир е извършилия завземане на властта без избори чрез отмяната им Зеленски при Нетаняху в Хага.

192

Анонимен_777

преди 3 месеца

А ако Русия не се изтегли, преговорите завършват без Украйна..?!!

191

Ха ха ха,

преди 3 месеца

Зеленски бил "диктатор"? Да паднеш от смях! Зеленски е най уважаваният лидер в света в момента, за разлика от Бункерния Карлик , който ако се появи в някоя нормална държава, ще бъде арестуван!

190

Ммм даа

преди 3 месеца

До Иван Загинаха хора, но украинци. Съмнявам се да е загинал дори един от хазарската му рода. А, преговорите ги е забранил сам. Както и изборите. В момента е един нелегитимен диктатор. Историята на Украйна не е дълга, но, този *** ще влезе в нея, като избил най- много украинци. Колкото по- бързо го премахнат, което е почти невъзможно, толкова по- малко хора ще измрат. По добре ще е за Украйна, Русия и особено за Германия, която е оплела здраво конците и е тръгнала на пропадане.

189

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна не е казвала че Китай е враг, но НАТО където иска да се присъедини го каза много пъти

188

Хасковски токать

преди 3 месеца

Зеленски ще кандиса - иначе Украйна ще се спука на няколко парчета

187

Иван

преди 3 месеца

Този наркоман е болен.Той как си мисли че загинаха толкова много хора заради нациските му възгледи и сега ще си получи земята обратно. Да се изтегля в Киев и да се примирява с положението, че и трябва да връща пари на сащ и Европа.