318

Поручик Ржевски

преди 1 седмица

А Зеля много иска мир, отказа се от мирните преговори с РФ понеже много копнее за мир. Зеля, швейцарския луксозен курорт хареса ли на г-жа Зеленска? Ходите на безсмислени срещи, за да може войната да си тече, балъците сте ги набутали по окопите да умират геройски.

317

Анонимен

преди 1 седмица

E като не иска мир, тогава какще я принуди? Не може и вълка сит и агнето цяло!

316

ей

преди 1 седмица

този е като ковида -както се появи така и ще изчезне -въпреки пропагандата и милиардите наливани в сащ за въоръжение на Украйна за сметка на тъпите еврог е йски чиновници и тяхните *** ценности ,

315

Анонимен

преди 1 седмица

Какво ми се прави на украински патриот този, като всъщност е рускоговорящ евреин? Украинския го научи зорлем, след като стана президент. А стана, защото обеща мир, ..но избра войната!

314

защо ми се струва,

преди 1 седмица

че не Путин, а натовците и марионетката Зеленски са тия, които не искат мир? Защото в момента ако спре войната те ще изгубят властта си още същия следобед. Един ден, загубата на войната срещу РФ ще стане очевидна, тия същите ще кажат "Еми, направихме каквото можахме, ние не сме виновни, не гледайте към нас...", а Зеленски от своя страна ще каже "Запада е виновен, защото не даде всичко, което ни трябваше, за да победим", а после ще го гръмнат бандеровците, преди те самите да се самоотровят.

313

Анонимен

преди 1 седмица

Путин не се интересува от мира И мира не се интересува от Путин.

312

Анонимен

преди 1 седмица

Айде бееее Зеленски, чакаме те да се махаш вече, изтрепа славяните и съсипа държавите ни!

311

ТАРАС БУЛЬБА

преди 1 седмица

15 СТРАНИ::Армения, Бахрейн, Бразилия, Ватикан, Ирак, Индия, Индонезия, Йордания, Колумбия, Либия, Мексико, ОАЕ, Саудитска Арабия, Тайланд и ЮАР НЕ СА ПОДПИСАЛИ ЗАКЛЮЧТЕЛНОТО КОМЮНИКЕ ОТ ШВЕЙЦАРСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ,А ДНЕС ИРАК и ЙОРДАНИЯ?? СА ОТТЕГЛИЛИ ПОДПИСИТЕ ПОД КОМЮНИКЕТО,ВЪПРЕКИ ЧЕ ТО Е КАТО ХАРТИЙКА НА ВЯТЪРА...

310

История

преди 1 седмица

Този да чете за съдбата на Петлюра...

309

BILD

преди 1 седмица

НА КОНЦЕРТА НА БРИТАНСКАТА ПОП ЗВЕЕЗДА РОД СТЮАРТ В ЛАЙПЦИГ ПУБЛИКАТА ПОСРЕЩНА ВИДЕОПОРТРЕТА НА ЗЕЛЕТО С БУРНИ ОСВИРКВАНИЯ!!...

308

Анонимен

преди 1 седмица

За Ленд-Лиз много обичате да си спомняте, но не искате да си спомняте статията на А. Сахаров по случай 20 г. от ВСВ какво казва за Ленд-Лиза и златото с което е платен! Не ви оттърва!!! А Сахаров беше обичан от Запада!!!

307

Анонимен

преди 1 седмица

Следващите условия за сключване на мирно споразумение за Украйна ще бъдат по-сложни и по-трудни, ако те отхвърлят предложението, представено от руския президент Владимир Путин. Това заяви директорът на руската Служба за външно разузнаване (СВР) Сергей Наришкин."Следващите условия, при които може да се постигне мир и да се подпише някакво мирно споразумение, ще бъдат по-трудни и по-тежки за Украйна", каза той на въпрос какво ще се случи с Украйна, ако тя отхвърли новото предложение за мир.

306

Анонимен

преди 1 седмица

До 301 Куку: Историятя я започни по рано /1863/ как Александър II праща ескадри / адмирал Попов и адмирал Лесовски/ по американските брегове и как са посрещнати от американците борещи се за независимост!

305

Анонимен

преди 1 седмица

Писна ми от Русия! Да се прибират у тях, че и без това територията им е голяма и трябва да се пази

304

СТИГА ВЕЧЕ

преди 1 седмица

Писна ми от Украйна! Да става руска, както Крим е руски! Фащ да се прибира в Америка, европейците да престанат с едерастията, света да заработи нормално!!!

303

а този

преди 1 седмица

зеленски като какъв се явява -вече не е президент на Украйна и т.н.инвеститори в УКРАЙНА НЕ РАЗБРАХА ЛИ ЧЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ ИНВЕСТИЦИИТЕ СИ

302

Горящ Абрамс

преди 1 седмица

До колкото си спомням, зелката си беше само-забранила с указ, да преговаря с русия. От къде на къде, този диктатор тогава твърди, че русия не се интересува от мир, след като самата диктаторска зелка е забранила преговорите за мир ?

301

САТЕЛИТНО НАБЛЮДЕНИЕ

преди 1 седмица

КАМАЛА ХАРИС ВЧЕРА 16.06.2024 ПО ПЛАДНЕ Е НАПУСНАЛА ШВЕЙЦАРСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ,БЕЗ ДА ДОЧАКА НЕЙНИЯТ КРАЙ. ТОВА ПОСТАВЯ ВЪПРОСА,НЯМА ЛИ СЛЕД ТРИ ДНИ ДА ПОСРЕЩНЕМ НОВИЯТ US ПРЕЗИДЕНТ - КАМАЛА ХАРИС??!!!...

300

Анонимен

преди 1 седмица

Защото се интересува от капитулацията на Зеленски.

299

Куку

преди 1 седмица

Още малко история-в края на 1800година в Рашка започва глад и САЩ спасяват положението с храна и лекарства,след това 1920-1930 страшен глад-Гладомор,САЩ отново-храна и лекарства,след това идва 1941-Ленд Лииз-милиони тонове оръжие,храна,лекарства,стомана,гориво.След това идва перестройката и чудо,отново няма храна и лекарства и започва поредното спасение на Рашка.Няма такива неблагодарници!