64

Анонимен

преди 1 седмица

Върнете кюмюра!

63

В.

преди 1 седмица

Какво направиха досега? Унищожаване на околната среда. Обезлесяване, облагородяване, бетониране на свободни площи за жилищно строителство, туризъм и развлечения и индустрия. Пренебрегване на железопътния транспорт. Липса на инвестиции в атомни централи. Концентрация в селското стопанство. Всичко е срещу зелената природа и всички средства са пропиляни.

62

храна и спокойствие

преди 1 седмица

Това прекрасно същество от снимката, Ицо Рулетката, хомосапиенса Вигенин, спокоен съм , Европарламента работи за нас

61

Анонимен

преди 1 седмица

Това е много добре за България, защото това означава, че няма да се разчита само на бюджетни, държавни средства за развитие на ядрено-енергийния сектор, заяви Пенкова. Личи, че не е наясно от това изречение. В света няма часни АЕЦ и само бюджетни са. Нали опитаха с инвеститор за Белене и никой часник не иска.

60

Анонимен

преди 1 седмица

От един декар коноп се произвежда хартия колкото от 4 декара дървета. Конопът расте за 4 седмици, а дърветата - за 20 години. Конопът абсорбира въглеродния двуокис, помага на почвата и има предимства пред царевицата за производство на биогорива. Олиото от Коноп е полезно за здравето на хората! Кога в България Конопа ще стане разрешен да се отглежда?

59

Анонимен

преди 1 седмица

В търсачките на "yahoo" и "google" напишете "Конопобетон може да се използува за строеж на къщи" "Ползи от изграждането на къщи от коноп" "Бетон от коноп в строителството" "Конопения бетон има висока топлинна маса, което го прави идеален изолационен материал, който подобрява енергийната ефективност"

58

Анонимен

преди 1 седмица

Идете в търсачката на "yahoo" или "google" и напишете "Конопените батерии са осем пъти по - мощни от литиевите" .... Четете и се обучавайте!

57

До 60

преди 1 седмица

Акумулатор от конопени нано частици!? Как работи тази тази батерия? Може ти пушиш трева и получаваш видения за 2000 изминати километри.

56

Анонимен

преди 1 седмица

Акумулатор за автомобили, направен от Конопени Нано Чатици има такава висока капацетивност, че старите литиеви батерии...и мините за добив на литий.. трябва да си отидат в ИСТОРИЯТА!.... С Конопена Батерия лека кола след зареждане може да измине 2000 километра... Та от Старото и от Новото избирам "Свобода на Словото"! Тоест от старите Нафтови Коли и от Новите с Литиеви Акумулатори Ел Коли избирам "Свобода на Словото на Новите Леки коли с Конопена Пластмаса и Конопени Нано Ел Батерии"

55

До 55

преди 1 седмица

Кои са тези нови технологии? Ел. автомобилите са на над 100 години, фотоволтаиците на над 50, това ли са новите технологии? ЕС тръгна да прави индустриална революция без да разполага с нужните базово нови технологии, което е гаранция за провал. Сега се вижда, че има една вълна за връщане към нормалността и разума в Европа и ако тя не победи зеления налудничав фанатизъм ни чакат много тежки времена.

54

Анонимен

преди 1 седмица

Цветелина е завършила Американския колеж, след това Университета на Сорос в Будапеща, работила е изцяло в чужбина до избирането и като евродепутат, член на БСП, работи в комисията по енергетика в ЕП

53

Анонимен

преди 1 седмица

Зелената сделка е план за унищожаването на европейската икономика - глупост безпрецедентна в човешката история.

52

Анонимен

преди 1 седмица

до 18, като Лила в "Тютюн"

51

Анонимен

преди 1 седмица

Старите технологии си отиват. Старите творци на стари технологии, станали милионери си отиват и остават само спомени за тях! Освен това динозаврите трябва да оберат парите на старите творци станали милионери и да започнат да се изхранват със новите творци по земята!

50

Христо Христов

преди 1 седмица

Нямам нищо против озеленяването, но Зелената сделка е 100% брюкселска корупция.

49

Анонимен

преди 1 седмица

Другарко Цветелина! Днешните нафтови пластмасови изделия, дрехи от нафта и каросерии на леките коли, като ги поставите под земята с хиляди години няма как да се разложат!.... Другарко Цветелина! Знаете ли, че пластмасата и дрехите и каросериите на леки коли направени от Конопена Пластмаса само като ги поставите под земята за една година и се разлагат - изчезват! "ТОВА СЕ НАРИЧА ЗЕЛЕНА ЗДЕЛКА" другарко Цветелинова! А не политически зелнички зделки с "Бла, Бла, Бла, Бла пред Хората!

48

Анонимен

преди 1 седмица

Идете в търцачката на YouTube и напишете "Ford Car Hemp 1941" и ще видите как каросериите на леките коли са правени от Конопена Пластмаса и има даже филмчета как с Чукове Бият по Конопените Пластмасови Стъкла на Форда и не могат да ги Счупят.... Малко Умната Другарко .... стига с тия политически "ЗЕЛЕНИ ЗДЕЛКИ" .... въведете истинските зелени зделки - ВЪРНЕТЕ БЪЛГАРСКИТЕ КОВБОИ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ да отглеждат КОНОП и започнете чисти технологии БЕЗ ПЕТРОЛА!

47

Анонимен

преди 1 седмица

Има един сигурен начин да се прекрати зелената сделка и е излизане от ЕС а не избори за евродепутат.

46

Анонимен

преди 1 седмица

В момента от коноп се правят над 40 хиляди продукта!

45

Анонимен

преди 1 седмица

Другарко комунистка. Зелената зделка е неразбираема за теб, понеже ти си детенце на *** след превземане на Зелените Български Технологи от преди 1944г и замяната им с мръсната комунистическа нафтова зделка обгазяваща цялата планета земя. Преди 9 септември нашите Български Ковбой - Селяни са имали собствена Земя и са отглеждали навсякъде "Коноп" с който са правени кароцериите на леките коли, гориво, облекла, и сме имали зелени Конопени технологии по нашите земи от хиляди години!