124

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен,к.124 Става въпрос за икономическия съюз БРИКС, който при определени обстоятелства може да се превърне и в отбранителен.

123

Анонимен

преди 2 седмици

До Руя,к.122 Струва ми се, че Китай играе двулична роля: чака Русия и НАТО+САЩ да влезнат в в открита война, да се обезкървят и тогава без военни действия от страна на САЩ да си вземе Тайван. Дали ще му излезе вярна сметката? Защото след 6 месеци идва на власт Тръмп и с голяма вероятност войната в Украйна ще свърши. Без далекобойни прецизни ракети, без Пейтриът и други ракети за ПВО накъде? А Китай без подкрепата на Русия и държавите от Азия,Южна Америка, Африка няма да тръгне на нож срещу САЩ.

122

Анонимен

преди 2 седмици

Проф.Огнян Минчев: Основната цел на конференцията в Швейцария е да покаже,че подкрепата на Украйна от ЕС е мощна.Русия е нервна. Не ,професоре, тази конференция за пореден път показва, че Украйна е територия, на която войски на НАТО и на ЕС се сражават срещу Русия при мощната подкрепа с високоточни ракети и Patriot ПВО системи от САЩ. Украинските войски от няколко месеци имат недостиг на войници около 200-250 хиляди, Зеленски иска 500 000.нуждаят се от милиони снаряди месечно .Питайте ББ и МО.

121

Руя

преди 2 седмици

Тия западни откачалки заедно с изкуфелия Байдън искат да разграбят и завладеят Русия.Ама ще изядат най-дългия от трите пръста.Напред Русия Господ да е с теб.

120

Анонимен

преди 2 седмици

путин иска още да си разшири аналната халка, но вратовръзката му започва да се затяга. Скоро бесилото ....

119

Анонимен

преди 2 седмици

предложението на путин общо взето е това което си беше и Украйна преди това. с добавка че иска окупираните територии. Само луд би се съгласил на това безумие и руски лъжи. БОЙ БОЙ и пак БОЙ по руската ***. федерацииката е пред разпад, китай се облизва гладно, а васалите на русия вече почват да противоречат на кремъл. путин сам си го наби.

118

не може да бъде!

преди 2 седмици

Добрютрю!Това е големият проблем на тази среща -може да бъде обезмислена само с няколко изречения-както го е направил Путин!Това е защото още преди да е започнала се вижда че срещата ще бъде само една говорилня,дърдорене без реално съдържание!А предложението на Путин може да е спорно,но е нещо реално ,реалистично,близко до резултата който се получава на бойното поле!И организатори би трябвало предварително да помислят за това!?

117

емо

преди 2 седмици

мирната конференция в швейцария по начало е безсмислена, с оглед неучастието на русия, така че няма нужда да се правят някакви мирни предложения за обезсмислянето й, както смята въпросния русофобски анализатор.

116

Анонимен

преди 2 седмици

Ша ривети, xoxли! Десет реда сълзи и coполи ще леете! Муахахаххаахахахаххахахах!!!

115

ХА ХА ХА!

преди 2 седмици

То Путин затвори срещата преди да е отворила!

114

Тиква

преди 2 седмици

Оо, експерти? кой пита вас, чалгари, крадци и хамелеони, каквото реши Русия ,това и ще бъде,какво станало със шефа на МВР,върнал ли часовника, къща, апартамент и три коли.това е положението, корупция и предатели.кой слуша вас?, Тиквата и русенско варено.

113

Анонимен

преди 2 седмици

Ще е 'до последния Украинец'..то се е видяло..Колкото повече разруха в Русия, изт. Европа и Европа като цяло, толкова по-добре за ФАЩ и наглосаксонците..Да не са луди да спират войната..?!

112

Олимпий Панов

преди 2 седмици

Поредния експерт с заплатка от американското посолство!

111

Гошо

преди 2 седмици

Браво анисия, нарочно с малка буква. Простотии не цензурираш а смисловите които ти бодат очите ги триеш. Приветствам всички платени драскичи. Няма ли някой да каже колко ви плащат може и аз да обърна палачинката, но няма да предам истината.

110

Така е ..

преди 2 седмици

Не е провокативно , малоумно. Путин не разбира че се насади на пачи яйца. Х-ул-иг-ан и побойник.

109

Анонимен

преди 2 седмици

Такива сте си вие - платените военолюбци, предложенията за мир не ви устройват, секват ви печалбите.

108

Анонимен

преди 2 седмици

Путин няма да нападне никой! Той е човек на САЩ! Изпълнява мисия!

107

Анонимен

преди 2 седмици

Олигархията беше голяма заплаха за Путин, а Азов за Украина! С войната Путин се спаси от мафията и олигархията в Русия, а Азов беше паравоенна организация с над 50 хиляди членове, ,аплаха за Украина! Та Путин и Зеленски спретнаха война на двете групи. Когато Азов няма сили и когато Олигархията в Русия тотално изчезне , тогава ще спре войната.

106

Анонимен

преди 2 седмици

Путин е агент на ЦРУ! Целата е разбиване на олигархията на Русия! Олигархията и мафията на Русия се върза на капана! Колко олигарси изчезнаха, колко шефове на служби се смениха, как случайно загинаха определени хора! Спасяват се от Олигархията в Русия и Азов в Украина! Та това ще спре до две години, когато вече в Русия няма да има силна олигархия и когато Азов го няма! Наблюдавайте внимателно всичко! Освен това без тази война щеше да има сериозна финансова криза и криза на банките!

105

Анонимен

преди 2 седмици

Ухилените ухилянти колкото са по-далече от фронта толкова по-силно крещат да няма мир.Не искат да спира войната,защото ще трябва да напуснат 5-звездните хотели,които са им харесали.А може и да са някакви тайни "путинисти",които са много добре наясно,че ако продължи това още територии ще заминат.Истинските украинци нямат възможност да си кажат мнението,защото или са на фронта или нямат ток и достъп до интернет съответно.Мобилизират ги насила.Те война не искат.Също така ги заплашват управляващите.