18

Анонимен

преди 1 седмица

Един приятел взеха да ги пращат командировка на 150 км в някакви села през Балкана да монтират машини в един цех . В началото се прибираха всяка вечер, ама след седмица приеха стаята която им предлагаха от тамошната фирма, и днес бира сами утре с някой от персонала и на третия ден клецаха една, после кеф - даже за почивните дни не им се прибираше.

17

Поздрави от батко ти

преди 1 седмица

До До 10 Мая - По-добре ти стягай фермата за котки, защото всички вече разбрахме, че не можеш да завъртиш гадже дори за еднократен сеанс. Затова злобееш срещу жените. Но сигурно и котка нямаш. Хахахахахаха

16

Причини ли?

преди 1 седмица

Гуеми топки - мъжки и женски! Разбирате нали?

15

9-та причина

преди 1 седмица

Мчи ибеимса на хората. Тая глупост със моногамните бракове е тъпотия от няколко хиляди години насам. Някои племена все още практикуват масови сношения. Вярванията са, че с колкото повече мъже преспи жената, толкова по-добри черти ще има детето. Не, че това може да е истина, но отразява оригиналния начин на мислене на хората, който не е замърсен от идеологии, политика и глупости. Преди 50 000 години бандите на хората са имали двама водачи - най-добрия ловец и най-голямата к-ва. Айде със здраве.

14

Анонимен

преди 1 седмица

До ФАКТ! Търсено и ценно е само в очите на онзи, комуто не върви в любовта и той си е въобразил, че причината е в инструмента му. Затова си мечтае да има атрибут като на онези, които успяват непрекъснато да сменят гаджетата си. Кой ти е казал, че има жена, ценяща факта, че съпругът или любовникът й изразходва мъжката си сила другаде?

13

Двете основниПричини

преди 1 седмица

Те се коренят в характера на човека до вас: 1. Мамин лигльо, който поставя на първо място кефа си и не му пука дали наранява момичето или жената до него. 2. Лицемерна хитрана, която се оглежда за изгоден брачен партньор или поне за богат и авторитетен любовник, но не изпуска и момчето, което е подлъгала да се влюби в нея.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Има любовница в тотото!

11

Анонимен

преди 1 седмица

До Мая 10. И дрън дрън ерина. Пий аповете и легай бе пенцийо стига фантазии. Не стааш за манипулатор. Пълен некадърник си.

10

Мая

преди 1 седмица

Когато мъж изневерява, разваля семейството си и мрази децата си, когато жена изневерява, предава страст и авантюра в семейството. И повече обича мъжа си.

9

ФАКТ!

преди 1 седмица

Мъж който изневерява е като секретен ключ шперц който отваря всички ключалки, а жена която изневерява е като ключалка , която се отваря с всеки ключ! Първото е търсено и ценно, а второто е ненужно за изхвърляне!

8

Анонимен

преди 1 седмица

До Вера до 5. Ай стига толкоз фантазии бе пенцийо. Пий аповете и легай.

7

Вера до 5

преди 1 седмица

С ниски, комплексирани мъже като теб, не общувам.

6

Rosso

преди 1 седмица

Ау изневяра. Колкото и атрактивен да е мъж или жена, след известно време не ви се иска секс с него/нея. Иска ви се друго, може по-грозно, по-нестандартно, абе, нещо ново. Мислите, че се жертвате. Заради брака, заради децата, или да не разберат комшиите, майка ви, майка й. Безкрайно мъчение. А ако тръпката я няма, голяма работа като се вардите. Не може да заблудите никого.

5

до Вера

преди 1 седмица

Поне се подмивай лятото, че с тези гъбички направо се насълзяват очите на околните!

4

Вера до 3

преди 1 седмица

Просто споделям каква е причината за изневяра. Когато мъжът много работи и няма време за жена си, когато мъжът не изкарва достатъчно пари или когато мъжът няма собствен дом. Това са трите причини за изневяра.

3

Анонимен

преди 1 седмица

До Вера 2. Кой го интересува ?

2

Вера

преди 1 седмица

Моят от много работа нямаше време да ми обръща внимание и аз си намерих къде да си удовлетворявам нагона с един приятел. Вече дори не му правя и намеци за кекс. Получавам си моето, а моят да си работи много.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Приятни сънища!