182

Айде докато

преди 1 седмица

чакаме светлото бъдеще 36 години, да не махате нощна тарифа ток, и да си караме на базови мощности АЕЦ, ПАВЕЦ и ТЕЦ2 държавна без зелени квоти оскъпяващи цената метават от 70 лева на 200 лева. Нали е светло бъдещето сваляйте цените на ток. Пак от държава искате да ви плаща фото и перките с ниско КПД, унищожаващи плодородна земя, спиращи въздушни течения, унищожаващи биоразнообразие, пренатоварващи ел. мрежа, и липса на рециклиране. Един ПАВЕЦ не може да ремонтирате.

181

Тон

преди 1 седмица

Бъдещето е за тези който са го купили, нищо наше не остана!

180

още нещо

преди 1 седмица

Има право защото нощната ерлектроенергия коато се дудатхкакво да правят и изпмпват вода или намаляват мощността може да се изолзва за производсство на водород чрез електролиза на вода и ще има гориво за всичко тронспорт отопление и пр.

179

Анонимен

преди 1 седмица

36 години го чакаме това бъдеще .Живота ни мина от лишения и чакане.За тоз бълвоч ще вземеш 5-10 к лева А ние ще чакаме докато пукнем .

178

Нане

преди 1 седмица

Старата песен за "Светлото бъдеще" и "Дайте да дадеме".

177

Джоли Роджър

преди 1 седмица

Но,това е свързано сама и единствено с нашето ,,евроатлантическо бъдеще",нали тъй...На този мух.ьо добре са му платили,за да дрънка така.

176

Анонимен

преди 1 седмица

АКЦЕНТА Е НА "НЕВЕРОЯТНО" - ЗНАЧИ НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!!!...

175

Тайландски Хирург

преди 1 седмица

На тоя лъжец кога ще му сменим пола?!

174

Ягодин

преди 1 седмица

До МалинТой като гори съшо отделя вода. Иначе може да се ползва и морска няма да е водорода причината за идващата световна суша , просто планетата влиза в горещ цикъл...

173

Прекален светец

преди 1 седмица

То хубаво зелен преход ,буболечки,ала-бала,но България дава само 0,01% ор въглеродния отпечатък на Планетата, а тръгва първа да закрива и налага "зелен преход". Защо трите държави Китай,САШ и Индия ,които причиняват 70% -от замърсяването и въглеродния отпечатък не са се подписали никъде и само печелят от агонията на държави като нашата?

172

Светлин

преди 1 седмица

***! Водород от какво се произвежда бе ***? И трябва да се радваме ли? Че що не си изнесат водородните индустрии в Англия и Америка ами у нас? М? Щото водорода се прави от разпад на вода и там където се развие подобен *** бизнес ще изгълта всичкия воден резерв. Искат да превърнат земята ни в пустиня и ние трябва да викаме УРА????вие сериозно ли смятате че това е добра новина?

171

Малин

преди 1 седмица

Абе вие знаете ли от какво се прави водорода? От вода. Искат да превърнат земята ни в пустиня.

170

До аллигафрена

преди 1 седмица

Клетката на Джо е заад ника на Джо Байден дето ще арестува в себе си пениза на всеки нормален мъж и ще го държи там докато не изгние. Хищен пидиразин е дрътия Джо. 😀😀😀

169

Анонимен

преди 1 седмица

До 148 : "хората" ако не могат да си позволят истински автомобил - на автобуса.

168

Анонимен

преди 1 седмица

Какво представлява клетката на Джо? Теорията за построяване на клетката. По подобен начин триенето на буталото в цилиндъра на двигателя му помага да се вмъкне навътре и се натрупа, и "наготово", ние можем да го използваме! Звукът и вибрацията по време на пътуването оказват допълнителна помощ при ЕМОЦИИТЕ НА ШОФОРИТЕ и МАДАМАТА СЪС ЦВЕТНИТЕ БУЗИ, СЕДНАЛА ДО НЕГО И ОЧАКВАЩА ЕМОЦИЯНАЛЕН ОРГОН - пардон ОРГАЗЪМ!

167

Чудесно за хората

преди 1 седмица

Първо-поскъпваме брутално тока,за да може богатите инвеститори да имат интерес да строят нови мощности.Токът, разбира се, се плаща от енргийно бедните маси.Еми да не сте бедни бе.Второ-строят се кладенци за геотермални станции.Къде?Където има топла минерална вода,по СПА районите.Значи е възможно прекъсване на работата на СПА курортите.Еми почивайте си в къщи бе,грейте си вода на скъп ток,да стимулирате инвеститорите.Боже,пази ни от тези!

166

Анонимен

преди 1 седмица

Какво представлява клетката на Джо? Теорията за построяване на клетката. Четейки списъка със свойствата на Оргона и избирайки от тяй най - полезните можем да се спрем на следното" Свойство 9а. Тъй като той се движи по направление на магнитното поле, а ние знаем, че ако разположим един от потенциалите на дъното на нашия "проводник" а другия на неговата горна часть, се появява магнитно поле и Оргона започва да се движи в това направление.

165

Анонимен

преди 1 седмица

Какво представлява клетката на Джо? Теорията за построяване на клетката. Четейки списъка със свойствата на Оргона и избирайки от тяй най - полезните можем да се спрем на следното" Свойство 10. Тъй като той се натрупва във водата, е необходимо да създадем "водна" клетка. Значи, клетката трябва да бъде водоустойчива и неръждаема.

164

Анонимен

преди 1 седмица

Какво представлява клетката на Джо? Теорията за построяване на клетката. Четейки списъка със свойствата на Оргона и избирайки от тяй най - полезните можем да се спрем на следното" Свойство 6. Той може да се управлява, това значиц, че можем да изградим контейнер за неговото съхраняване. Избираме концентрични цилиндри с вертикално разположение на осите, в съответствие на свойство 14.

163

Анонимен

преди 1 седмица

Какво представлява клетката на Джо? Теорията за построяване на клетката. Четейки списъка със свойствата на Оргона и избирайки от тяй най - полезните можем да се спрем на следното" Свойство 14. Тъй като той предпочита постоянно да бъде във вертикално възходяща ориентация, ние трябва да рзположим еизхода на нашата клетка в най - високата точка на конструкцията!