76

Дам...

преди 3 месеца

Двамата размагнитени държат не само юздите, ами и бичът с който налагат населението в територията.Боко и Шишо вече са се разбрали в подялбата, а ролята на трите ханъми е да осигурят на обръча Герб-Дпс нужната им патерица! Ако успеят, ще има редовен кабинет, който дори може да изкара цял мандат.

75

Анонимен

преди 3 месеца

Да. Борисов само държи юздите, ала камшикът е в ръцете на Шиши Сарайски.

74

до 74-ти, Помниш ли

преди 3 месеца

скеча "Цял живот бачкам, за да може сестра ти да учи и кът разбрах какво е бачкала..."?

73

Анонимен

преди 3 месеца

И затова ли учи 6 години?

72

Анонимен

преди 3 месеца

Pravitelstvo njma da ima s tij kradzi I lyszi na isbori sme pak

71

Анонимен

преди 3 месеца

Обществена тайна!

70

Анонимен

преди 3 месеца

До 69 Сърахотен си!!

69

Анонимен

преди 3 месеца

Джерусалем е Сердика, Средец - Средата и Сърцето на Света. Храмът е разтурен от римските навлеци, а с квадрите са си направили стадион за гладиаторски борби. Стадионът сега може да се види в основите на хотел "Арена ди Сердика" в Момента фундаментите на Храмът се избушват от метрото и ще започне възстановяването на Храма. Като се построи Храмът наново, ще дойде отново Сина. Ако в и за Изисъ Хоръ Исти и Йерус+Алемъ, йеро+глифите питатй, де е Овтша Купелъ, ами Кръсто"

68

Анонимен

преди 3 месеца

Пачки, кюлчета, пищак. В спалнята лежи юнак. Кърти къркан. Фото щтрак. А народът в батак. Инструмента му в мрак. Няма помен, няма знак. Всред мисирките на крак. Трулю-трулю ще крякат пак.

67

Анонимен

преди 3 месеца

Отишли трима но закъснели. Единият представител на другия беглец, с гръмовно име "боец".

66

Анонимен

преди 3 месеца

Попитали един прoрок /било то нявга в древността/, какво той смята на света за най-опасния пoрок: предaтелството, клевeтата, убийството или рaзврата? Набърчил своя древен лик - и сякаш тоз въпрос е чакал - отвърнал мъдрия стaрик: "Властта в ръцете на пpoстaкa! Христо Радевски 1937 г.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Основно правило на Каракудата преди Рибарят да дръпне въдицата е: Когато си в дълбоки ЛайЛайЛайна завряна в тинята, гледай направо напред, *** куката, дръж си МутМутрата затворена и не казвай нищо.

64

спицийи

преди 3 месеца

единственото и най-важно нещо в момента е всички български институции да станат електронни трябва да се избавим от така наречените обръчи на фирми които се оказаха българските институции от които се крадат милиарди български данъци и второто най-важно е ДПС да бъде махната от министерство на земеделието. най-големият проблем на България са българските институции в които има хиляди невежи и безсмислени професии които смучат българските данъци и рекетират малкия и среден бизнес в България..

63

Анонимен

преди 3 месеца

Знаете ли, че - Мислите са като косата. У някого са тъмни, у някого са светли, у някого са мръсни..... а у някого - липсват, както при тиквите, понеже там дайстват задните мисли, като косъм растящ на обратно и боцка.

62

мдаа

преди 3 месеца

А Пеевски здраво държи юздите на Тиквата , факт !

61

Анонимен

преди 3 месеца

Буци държи здраво юздите на семейство Райчеви. Дъртият кон Андрей все по-често е заместван от младата кобила Ружа.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Преди дни соча на един приятел едно място, на което има голямо имане и му казах да ходи и вземе колкото си иска богатства. Срещам го днеска - пак опърпан, болен и унил ходи. Питам го взе ли от имането бееее, той мънка: "Ами не видях къде е, защото гледах върха на пръста ти тогава"....

59

Анонимен

преди 3 месеца

Автобус, пътуващ в Бургас, посока "Меден Рудник" Възрастна баба внезапно започва да рецитира Омировата "Илиада": "О, музо възпей оня гибелен гняв на Атила Пеллев...: и тъй нататък. И млъква десетина минути. Спира да рецитира чак на третата спирка в комплекса и всички пътници избухват в аплодисменти. Тогава бабата се усмихва смутено и казва: - Ей на, това го помня, ама зашо съм в тоз реис и къде отивам - убийте ***, не знам! Оооо спомних си - да гласувам за партията БКП ?????!

58

Анонимен

преди 3 месеца

Толкова " здраво" ги държи,та със 180 000 гласа за ГЕРБ по Малко!-:) Борисов може и да държи " юздите" на своите избиратели,но в държавата която се кани да " управлява" пак след почти 4 години ,ще му е Трудно без подкрепата на Опозицията! Мисля че Пак Няма да му позволят да се " върне на бял кон"!-:)))) Беше тя Беше!!!

57

Анонимен

преди 3 месеца

- Защо политиците не емигрират от България? - Защото от България има изтичане на мозъци, а не на шкeмбaци!