11

Анонимен

преди 1 седмица

Доцента е нередовен, не виждат е ли...Изборите не могат да бъдат нещо лошо, това е конституционна процедура.

10

Емигрант

преди 1 седмица

В България все още имате един шанс към доброто - ДА ИЗЛЕЗЕТЕ НА ПЛОЩАДА И ДА ИСКАТЕ ЛУСТРАЦИЯ И ДА СЕ ПРИБЕРЕТЕ САМО ТОГАВА КОГАТО ТЯ ЗАПОЧНЕ ! Това е последния "влак" на който можете да се качите !

9

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя доцент изглежда млад човек пък е пристанал на пенсионера дядо Вили. Синя България е минало. Няма как да се върнем в 90-те г. Живков определено се възхищава от сикаджийската мутра. Той е поредният пример как българската интелигенция се продава на изпечени мошеници. Учен човек пък готов да служи на простаци.

8

Емигрант

преди 1 седмица

Защо постоянно ви плашат с избори, със служебни кабинети ? Някой сеща ли се, че защото това е защита от политиците на ИМУНИТЕТА ИМ ? Същото беше и със агитацията да гласувате масово на изборите, за да види ЕС, че политиците ви са желани от вас ! Кога ще се вразумите и да спрете да вярвате на обещания и агитации на това "остаряло" племе от политици всички до един от "кланът" ДС ? Излезте да гласувате когато в листите прочетете имената на нови и проверени млади и неопетнени интелигентни българи ?

7

Такова... не

преди 1 седмица

В живото предаване дУцентът направо си адвокатстваше на ГЕРБ, а уж бил за Синя България. Изключително пристрастен и необектпвен. Такова охранено дясно не ми трябва. .

6

До Пендаров

преди 1 седмица

А на нови избори колко ще гласуват?

5

Експертно правителст

преди 1 седмица

С Калинките на ГЕРБ?Не е сериозно.

4

Такива

преди 1 седмица

Дуценти някой ден ще забранят изборите

3

Пендаров

преди 1 седмица

Нови избори, при народен 72% вот на НЕДОВЕРИЕ към всички издънени партии, е единственото правилно действие. След разбира се самоликвидация на всички издънени партии и пълна забрана на техните бивши кукловоди да участват в БГ политически живот завинаги.

2

Емигрант

преди 1 седмица

А кое е добре бе умник, управление на корупционери от списъкът "Магнитски" ? Нима ако не е Тиквуний Първи министър няма да управлява заедно с Свинята ? Да ви имам измислените платени доценти, учени разни други шарлатани на науката ви !

1

Kиpo, Kokopьo, Лopep

преди 1 седмица

Bъnpocът e зa чия gъpжaвa? Xи-xи...