8

Анонимен

преди 1 седмица

Не се знае. Радев вече погази два пъти конституцията, защо да не го направи трети път? Като видя, че номерата му минават, защо не?

7

Анонимен

преди 1 седмица

Величие са руския проект на Радев. Както той се вмъкна изневиделица във властта, така и неговите - уж отникъде, всъщност от Русия. Това, че били за ЕС и НАТО, са приказки за парлама, прах в очите, за да излъжат народа, че не са като възрожденците. Всъщност са против, но засега не се издават. Е, вече се поиздадоха за това-онова. Те са Рундьовите хора. Отдалече миришат на зелени чорапи.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Рундьо ще бави до 59-тата минута, докато не измисли с другите путински агенти и колеги нов прът в колелетата на държавата.

5

Анонимен

преди 2 седмици

3. Създава се ал. 4:(4) С полагането на клетвата НА новоизбраните народни представители се прекратяват пълномощията на предишното Народно събрание. КОЙ ФИЛИЛОГ ЩЕ НИ КОМЕНТИРА ТАЗИ РАЗПОРЕДБА НА ЗАКОНА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА???

4

Анонимен

преди 2 седмици

0.5 процента от българите вярват, че политиците са полезни. 14.5 процента симулират, че вярват и участват в избори, защото знаят, че има доносници, и не искат да си загубят държавната заплатка и пенсийка. Статистиците, пардон стъкмистиците, умножават бройката по 2 и се радват на 30 процента ВЯРА В ИЗБИРАТЕЛНОТО ШОУ ! ДЕ ФАКТО БЪЛГАРИНЪТ Е МЪДЪР, НЕ СЛУЧАЙНО СТОЛИЦАТА НИ Е СОФИЯ. БЪЛГАРИНЪТ СЕ ЗАБАВЛЯВА С ПОЛИТИЧЕСКИТЕмаймуни от парламентарния зоопарк. 130 партии, АМИ ТЪЙ ДЕ ! ЩО КВИЧЕНЕ ПАДА !

3

Анонимен

преди 2 седмици

Радев ,да си иде на село !!!! Този злобен ,некадърен ,противен руски кавал ,върна България 10 - 15 години назад .за последните три години и кражбите на служебните му правителства ...

2

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

БОЯТ НАСТАНА! ОТСЕГА НАТАТЪК ЩЕ ЧУВАМЕ ВСЕ ПО-ТРЕОЕРЕЩ И ПО-ТРЕОЕРЕЩ ГЛАСЕЦА НА ТУРЧИНЪТ С ЪС СЪВЕТСКО ВЪЗПИТАНИЕ И САКСКОБУРГОТСКА "КРЪВ" ЗМИЙСКА РУМЕН РАДЕВ! ЗАПОЧВА ГОЛ КУПОН!

1

Анонимен

преди 2 седмици

глупости, след изборите, мандатът на старото НС изтича, старото НС ли ще гласува новото правителство?