70

Анонимен

преди 2 седмици

Безразличието и апатията на Българите дава такива резултати

69

Анонимен

преди 2 седмици

Борисов провали ротацията за да унищожи ППДБ Който гроб копае сам пада в него

68

Анонимен

преди 2 седмици

Пеевски е олигарх с титла Магнитски

67

Вьзмутен

преди 2 седмици

Да ти и територията щом санкциониран за корупция решава

66

Дядо Йоцо

преди 2 седмици

Няма и няма да има по-npo.c.т народ от българския. Много жалко ..

65

Анонимен

преди 2 седмици

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИСОВ ЛИДЕР ДЪРЖАВНИК ПОЛИТИК ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И СИЛА УСПЕХИ НАВРЕД

64

Анонимен

преди 2 седмици

0.5 процента от българите вярват, че политиците са полезни. 14.5 процента симулират, че вярват и участват в избори, защото знаят, че има доносници, и не искат да си загубят държавната заплатка и пенсийка. Статистиците, пардон стъкмистиците, умножават бройката по 2 и се радват на 30 процента ВЯРА В ИЗБИРАТЕЛНОТО ШОУ ! ДЕ ФАКТО БЪЛГАРИНЪТ Е МЪДЪР, НЕ СЛУЧАЙНО СТОЛИЦАТА НИ Е СОФИЯ. БЪЛГАРИНЪТ СЕ ЗАБАВЛЯВА С ПОЛИТИЧЕСКИТЕмаймуни от парламентарния зоопарк. 130 партии, АМИ ТЪЙ ДЕ ! ЩО КВИЧЕНЕ ПАДА !

63

.|.

преди 2 седмици

Аз пък съм сигурен, че дори и абсолютно никой да не иде да гласува, пак боко и шиши ше ни управляват.

62

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен=== Повече от сигурно е,че ИТН ще влязат в управлението! Те много отдавна са на каишка в сараите и нямат никакво право на избор! Изненада няма,какво свястно и достойно поведение може да се очаква от жалки чалгаджии,които съсипаха ментално две поколения БЪЛГАРИ?! Поне половината от процентите,които имат са им наляти от ДПС! Резултатите от изборите нагледно доказват твърдението на професор Иво Христов за осемдесетте процента еди какви си!!!

61

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко живо се оплаква от Пеевски, ама повечето не гласуват. Излезте, гласувайте и % му рязко ще спадне. Ама не, то е най-лесно да философстваш на маса и по чатовете.

60

Анонимен

преди 2 седмици

Да, след като Буци ти таковаше с 200 в ЕС, с колко ли такова ППДБ и народа?

59

Анонимен

преди 2 седмици

Е Пеевски е от партия ДПС-Герб, защо да се изказва ?

58

Анонимен

преди 2 седмици

до 59, мисля че ИТН няма да влезе в управлението

57

Анонимен

преди 2 седмици

пеевски не е победител, изнервен агресивен комплексиран, разчита само на една заплата, турците винаги наказват предателите, българската история е пълна с такива и уважава достойните противници, в страна на беззаконие и презрение към раята, Левски не е пипнат с пръст от турците

56

Истината

преди 2 седмици

Не желая да слушам Пеевски! Той отдавна трябваше да бъде разследван за Магнитски и да даде обяснение на българския народ!

55

.

преди 2 седмици

Офекалени долнища, да изгниете, докато сте живи дано!

54

Анонимен

преди 2 седмици

Уважаеми телевизионни зрителЕ, на вашите екрани виждате Бацце и Шишшши на терена. Учиндолската резерва вече загрява на тъч линията и всеки момент ще влезе в игра, за да подкрепи отбора, а публиката мощно подкрепя с Българи - Айдуци, Българи - Айдуци... Честито!!!

53

Анонимен

преди 2 седмици

Полковникът ще подпре с шкембе новата сглобка и нещата ще заспят. Даже и да не е официално, нека си говори каквото иска пред лумпенизираните си избиратели, важното е когато трябва, да гласува за Боко. Бай Волен така правеше. Вземаше пари хем от Масква, хем от Буци. Ако не беше се алкохолизирал и наркоманизирал, още щеше да подпира властта.

52

Барабанит

преди 2 седмици

72% от БГ населението гласувало вот на НЕДОВЕРИЕ към тия гербанки, дъпъсанки, пепетки... Единственно което народ би могъл да оцени е политическа и морална само-ликвидация на всички тези "партии", лъмтящи за много кинти и подкупи. Ама коя "партия" е готова да направи това за народ! Май там няма глу па ци, само хитреци. Всичко се опира на покупко/продажби в този отвратителен политически сезон.

51

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен... Коя опозиция ще има думата? Киртака, Кокоро или Радев, който може би, евентуално ще направи партия...ама друг път. Или очакваш Копейкин и Под/полковника да се разберат как да разделят рублите от Мутрофанова и да станат реална опозиция? Смешки от шипковия храст