79

Анонимен

преди 2 седмици

Много добри неща се случват- край на огромните опашки от ТИР ове пред КПП

78

Анонимен

преди 2 седмици

Те така си прогнозират вече 10г.

77

Анонимен

преди 2 седмици

КОЙ НИ УСПОКОЯВА,ЧЕ НЯМА ДА НИ ПРИЕМАТ В ШЕНГЕН ПРЕДИ 2028г???...

76

Анонимен

преди 2 седмици

Ако нашите сървули по границата работеха, а не си бъркаха в носа, не ми пука че за няколко минути ще ми проверят документите. Сега обаче умишлено не работят и карат хората да полудяват. Затова няма гласуване.

75

друг е въпроса

преди 2 седмици

Ще има ли газ за Австрия през България тая зима? Искам да го видя тоя кики дето ще пусне газ за австрийските расисти през България и ще се хили тъпо по битивитата на цветанките!

74

Анонимен

преди 2 седмици

Русофилчета, вместо по цял ден да мислите, как на другите да им е по-зле, вземете помислете, как на вас да ви стане по-добре. Знам, че злобата и завистта не се изкореняват толкова лесно от мислите на хората, но всеки опит приближава човек до целта. Вие нямате желание хората (включително и вие) да живеят по-добре, а имате желание да видите как някой живее по-зле. Ето затова животът ви не е това, което ви се иска и си мислите, че ЕС и НАТО са ви виновни хахах Не, мислите и желанията ви са виновни!

73

Анонимен

преди 2 седмици

"За какво? Този милиард дето сме губели от сухопътния шенген да не мислите, че ще е за хората?" - Ще е за Бг-икономиката, която пък е за хората. Ако аз имам повече пари, защото съм спечелил повече от бизнеса си, понеже сме в Шенген, ще харча повече пари, а ако ти имаш магазин и аз харча повече, ще си купя повече неща от магазина ти т.е. и ти ще спечелиш повече. Знам, че описаното от мен надхвърля мисловните ти способности, но поне опитай да го проумееш. Благодаря предварително.

72

Анонимен

преди 2 седмици

"И каква полза от сухопътния ви Шенген?" - Ползи много, но някои нямате акъл, за да ги проумеете хахаха Давам пример - Ако имаш печеливш бизнес (с такива въпроси от твоя страна естествено това граничи с невъзможното), който изнася стоки в други ЕС-държави, тогава ще спестиш доста парички от забавяне на доставката на стоките и висене на шофьорите по границите. Нали, това е най-еле_ментарния пример, но като ти гледам въпроса, по-сложен няма как да ти дам...

71

Анонимен

преди 2 седмици

За какво? Този милиард дето сме губели от сухопътния шенген да не мислите, че ще е за хората? И в момента купуваме стоки на веригите много по-скъпи и много по-некачествени. Промоциите са смешни и то срещу клиентска карта - като купони през соца. Като влезем тези дето са лапали ще лапат повече, а другите ще трябва да доказваме с карти с чипове и всякакви тестове,че не сме мигриращи маййймуни!

70

Анонимен

преди 2 седмици

Влизането в Шенген по въздух не е кой знае каква печалба. Много по-важно е превозвачите по земя да имат свободен достъп, тогава ще се усети доста по-голям стокообмен, по-голяма конкуренция, по-лесна търговия, което винаги е от полза за потребителя.

69

1 РУБЛА=2 СТОТИНКИ

преди 2 седмици

ПОРАДИ ЛИПСА НА ДОЛАРИ И ЕВРО РУСКАТА БОРСА В МОСКВА СПРЯ ТЪРГОВИЯТА.. РУБЛАТА СЕ СРИНА С ОЩЕ 25 %....... РУСИЯ Е ПРЕД КАПИТУЛАЦИЯ...

68

Анонимен

преди 2 седмици

Най-вероятно преди да взимат решения тамбукту вождовете на планетата да си съберат версиите от всякъде да си превъзпитат и образоват племето. Да си оправят вътрешния двор пък да мислят чак тогава за външния двор и някакъв вид взаймоотношения.

67

ПРОРУСКИ АКТИВИСТ

преди 2 седмици

Д-р Костадинов - премиер! Полк. Марков - президент, след като настоящият президент Румен Радев прокара пътя за президентска република от руски твърд тип! Да осъществим повелята на Кремъл!!! Да живее България като едно неделимо цяло с Руската федерация!

66

vs

преди 2 седмици

Само т***иквоча остава извън! Той каза, че не му трябва! Кво толкова като на 6 000 000 им трябва! Важното е не***грамотния селянин какво мисли!

65

Анонимен

преди 2 седмици

А според кАпейките не трябва да влизаме никъде а да излизаме за да може колхозниците пак да ни окупират и да стане същата мизерия като в пРосията? Кога всички са еднакво мизерни те се чувстват добре, иначе завиждат

64

май май

преди 2 седмици

Явно Украина ще спира до края на годината руската газ през територията си и България остава единствен вариант за газ на поносима цена. Сега брюкселианците просто търсят вариант някак австрийските мошеници да не бъдат много унизени в крайна сметка и все едно няма да го направят заради газа...

63

Анонимен

преди 2 седмици

Цъ,цъ,цъ, кАпейки?

62

Анонимен

преди 2 седмици

И как точно ще стане това, като в Австрия на власт вече са още по-радикални?

61

Анонимен

преди 2 седмици

Е, как няма да има опашки по границите? Все едно по околовръстното да няма опашки. Пък и нали все трябва да има проверки за наркотици и мигранти. Нещо не е така. Или колите с наркотици и мигранти ще си минават спокойно, щото са от Шенген, без проверки?

60

Пич

преди 2 седмици

"На никой не му пука за здравна система, за унищожената образователна система, за това че има 11 милиарда дефицит в пенсионната система, за счупената администрация" - избери си Киро Брейка, Поковника и Костя Копейкин, те ще оправят нещата. Еййй, 30 години не разбрахте, че с про-руските агенти няма да видите нормален живот. 30 години не ви увря акъла.