15

Анонимен

преди 3 месеца

За изборите градушка нямаше, що така.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко под градушката, вали като из ведро, светкавиците се развихрят. Е зелена доктрина се сбъдва, изменение на климата. Улици, къщи, коли, насаждения - плодове и зеленчуци/смляно и помляни, само внос:))/. Харесва или не, това е. Зелените се доказаха с теорията си.:))

13

Тази

преди 3 месеца

сутрин се удивих на наглостта на някои хора. Гледах репортаж. Събрали се автоджамбази мошеници и реват държавата да им платила трошките дето са ги внесли от Италия и Германия!? За дарак купен там за 500 евро, тук искат от 3800 до 4200 лв. За такъв за 1000 евра искат около 8000. Боли ме фара,че някой си решил да търгува с издyханите кубици на Европа. Те за съсипана земеделска продукция нищо не дават, тоя иска да му плащат таралясниците.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Гледах някакъв човек че се оплаква , ама купил 100 коли да ги продава но не ще да инвестира в един *** навес. Че и с цялата си наглост мрънка за помощ от държавата ,аз не съм съгласен пари от моите данъци да му покриват печалбата на този чичак . Даже съм сигурен че всички в бизнеса му се осигуряват на минимална заплата

11

Анонимен

преди 3 месеца

По някои автосалони има опъната противоградна мрежа

10

Нов внос

преди 3 месеца

Комплексите с противоградни ракети бяха изпратени като военна помощ в Украйна от предишния военен министър.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Отвратителен климат.Въобще не е подходящ за сащисани със скъпи коли.Както е топло и изведнъж БАМ от никъде връщат снаряди в естествен вариант.

8

до 3

преди 3 месеца

Те и без друго всеки ден ви пръскат!)

7

селянин

преди 3 месеца

гледах го тоя пишман бизнесмен абре аланколио за токо години бизнесменстване не ти ли хрумна един навес да направиш и ся какво дръжавата да направи

6

Анонимен

преди 3 месеца

Лед за уиски, това не е от глобалното нещо

5

Анонимен

преди 3 месеца

Лоша работа е това с градушките,лоша,а още по-лошо става като градушката начупи на ган4 двадесет годишният димящ кош, особено тройка дизел.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Антинатовците къде са да зщитават интересите на народа? Аа, да да, тяхната задача е да громят ПП-ДБ, не да помагат на хората в нужда..

3

Toni Ivanov

преди 3 месеца

Вместо изстрелване на ракети срещу градушка,не е ли по-ефективно и икономически по изгодно,облаците преди градушката да се "засяват" със сребърен йодит със самолети и по този начин да се изваляват изкуствено?

2

ам'чи тъй де

преди 3 месеца

Нормално!Не се изстрелват ракети, пестят се кинти.А може и от страх, да не свалят някое натовско корито, нали сме надуупени в тази посока.......

1

Анонимен

преди 3 месеца

Нали избрахте ГЕРБ-ДПС, Възраждане, Величие. Сега ще ви оправят държавата и ще си получаватате обезщетенията на секундата след градушка.