30

Анонимен

преди 2 седмици

Какво БСП бе, човек? Нали останахте само Нинова, вие двамата със Симов, Националният съвет и склеритата по селата? На следващите избори 60-70 хиляди и отивате в небитието след ИТН и Величието. Селяните не разбраха ли, че вече не сте 800 хиляди, а 140 хиляди?

29

цирк

преди 2 седмици

никой не ги търси ама те отказват хахаха

28

Анонимен

преди 2 седмици

Какво ти пука за България свиленски

27

тоз пък

преди 2 седмици

свиленски , що отговаряш на нещо за което не са ви молили или искали от вас бе

26

дедо ви

преди 2 седмици

ееейййй кво нещо е жена ти да е била любовница на генерал а сега жена на същия този генерал който вече е президент :) гоше изкачваш се кариерата, бравос !

25

Митев

преди 2 седмици

Ами защо ви е да ги подкре4пяте,след като те май-май не са български партии, а само вие сте ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ ?! Осъзнайте се ... класово бе," старчета "!Или Нинов а ви завеща и ината си ?! Срам, срам сте за България !!!

24

БСП

преди 2 седмици

Ще подкрепим само експертен кабинет! Може да помогнем с експерти! Нинова, Овчаров, Свилен ски и др.....

23

До 23

преди 2 седмици

Картата ще покаже: ГЕРБ-СДС печелят изборите в 23 от общо 31 избирателни района на страната. Сред тях са 25-и столичен, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Плевен и Русе.ДПС е първа политическа сила във вота за Народно събрание в 6 многомандатни района - Кърджали, Разград, Силистра, Смолян, Търговище и Шумен."Продължаваме промяната-Демократична България" са първи по резултат в два района - столичните 23-и и 24-и.

22

Щирлиц

преди 2 седмици

БСП умре. Сбогом другаре.

21

Кокошката

преди 2 седмици

Някой може да ги "пришие" към партията си както Бойко СДС и да им дава по две депутатски места.

20

Анонимен

преди 2 седмици

не видях в България мякъде да полазаха карта на резултатите от изборите в Гермяния. Казват само общо за страната. Има и друга карта. В която се вижда, че точно съвпадайки с границите на бившата Германска демократична репужлика . преобладава вотът за партии, различни от западните и то с подчертано лява ориентация. Съзюзът на Вагенкнехт, отцепила се от Левицата, става съществен фактор.

19

нн

преди 2 седмици

От години умните хора казваха, Нинова ще затрие БСП. На следващите избори под чертата. Преди три години когато тръгнахте да сваляте Борисов преди изтичане на мандата, помниш ли какво се изцепи, БСП ще има 1 милион гласа, печелим и управляваме, колко си бил *** и елементарен др. Свиленски. БСП беше до тука, на следващите избори без вас.

18

НОСТРАДАМУС

преди 2 седмици

БСП малка парти без авторитет. Ще исчезне следващите избори, като вмро и атака.Егото им беше много голямо, но се смъкна в дълбините.На добър път в частния бизнес милионери.

17

Фитката

преди 2 седмици

Правилно и наесен дано не са вече в парламента.45+35 години стигат.

16

Анонимен

преди 2 седмици

Защото хората се страхуват да гласуват. И защото са сигурни, че изборите се фалшифицират. Знаят как се назанчава навсякъде с протекции. В нашия край според местния чорбаджия - или на ГЕРБ , или на ДПС, или на ПП-ДБ. Всички назначения са такива.(И в предприятия, и в училища, и в общински институции).И действат според максимата: Преклонена главичка остра сабя не сече. ( Острата сабя няма да тиотсече главата, ако се подчиниш.)А и защото на младите мозъкът им промит чрез новите уч. програми и медии.

15

Анонимен

преди 2 седмици

А трябва, др Свиленски! Все пак, произлезли сте от една партия майка - БКП!

14

Анонимен

преди 2 седмици

Само изкуфели дърта и над 60 години още строят комунизма с БСП. Не им остава мно го живот на другарите в НС.

13

На Боко Чекмеджето

преди 2 седмици

Свиленски, на старото народно събрание, истинското, не партийния дом, има един надпис.Прочети го. И разкарайте тая не до кла т ена крава Нинова. Ако се бяхте обединили нямаше да е така.

12

Анонимен

преди 2 седмици

върнете корнелка без нея и това няма да постигнете

11

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен та кой от обитаващите позитано 20 изобщо е РАБОТИЛ