93

анонимен

преди 1 седмица

управляват ни хора които мислят само как да крадат

92

AS

преди 1 седмица

Абе бате, то така много лесно бе!Живея си на Запад, карам си хубава кола, живея в подредена и модерна държава, бачкам, издържам в БГ синковци и татини принцеси, които работа не подхващат, но ме гони носталгията по младостта, когато ми ставаше патката и гласувам за ***.кин. Това не го разбирам???Как ще ни определят живота, които живеят в чужбина?Трябва последните 5 години да си живял тук и тогава ще гласуваш,важи и за ДПС.

91

Анонимен

преди 1 седмица

Хайде, мъжаги, подкрепящи евроценностите, грабвайте вибраторитеи отивайте да се насладите на победата на любимия ви тиквун. и после , с песен при зеленото джудже да му направите едно фелацио.

90

Време без феодали!

преди 1 седмица

Няма никакво значение как са гласували враговете на Европейска България, защото в края на краищата войната срещу Украйна ще приключи с погром за Примитивна русия. Пентагонът е могъщата космическа сила, която ще срази прими.тивните феодали и ще обяви 1 000-годишния мир, описан от Библията. А у нас политически слабо-грамот.ните нека си мечтаят за ТеКеЗеСе-тата.

89

sd

преди 1 седмица

истината е че в по-голямата си част българите в чужбина са неудачници и затова искат да дойде путин и да им даде това, което не са способни да постигнат сами. но това, разбира се, са илюзии.

88

Анонимен

преди 1 седмица

Нали Митрофанова каза да се гласува за Възраждане, ама това хич не е намеса във вътрешните работи.

87

Боби

преди 1 седмица

И аз сэщо гласувах за Величие.

86

d

преди 1 седмица

възраждане фаворит в най-големите дупки ... шок и ужас

85

Ренато

преди 2 седмици

Не е само в Русия ...в целия свят е така .както и в България .но у нас манипулират резултатите.

84

гост

преди 2 седмици

ВЪЗРАЖДАНЕ е на първо място за гласуване в Италия .

83

peter

преди 2 седмици

ПОЧТИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ ПЕЧЕЛИ ВЪЗРАЖДАНЕ,,ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО.ХОРАТА КОИТО ЖИВЕЯТ НА ЗАПАД ВИЖДАТ НА КАКВО Е ЗАПРИЛИЧАЛ ,,ЗАПАДА,,И Т.НАРЕЧЕНИЯ ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ..ВСИЧКО Е ЕДНА ЛЪЖА В ПОЛЗА НА АНГЛИЯ И САЩ.ОТНАСЯТ СЕ С ХОРАТА С 2.3 ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ КАТО РОБИ.А ТЕ САМИТЕ СА ПО ПРОСТИ ОТ АФРИКАНЦИТЕ И АРАБИТЕ,И ТЕ ГО ЗНАЯТ.,НО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРОПАГАНДАТА УСПЯХА ДА РАЗРУШЯТ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РУШАТ СТРАНИТЕ ПО СВЕТА.НЕ Е СЛУЧАЙНО И ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ПАТРИОТИЗМА И НАЦИОНАЛИЗМА В ЕВРОПА.

82

Анонимен

преди 2 седмици

Аре ходи се гръмни ,гласували били 100 човека при тая наша диаспора в Русия ,а за ДПС В ТУРЦИЯ колко са гласувалите бе помиарник.Не те е страм да лъжеш по саитовете

81

Калинков

преди 2 седмици

И сега ли не вярвате че ВЪЗРАЖДАНЕТО Е СИЛНО ПРОРУСКА ПАРТИЯ - ОТВРАТ,ОТВРАТ, ОТВРАТ ! ВЪН ОТ ПАРЛАНЕНТА ! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

80

Анонимен

преди 2 седмици

От Русия да гласуват за Възраждане е разбираемо. Но от Великобритания да гласуват за тях, това не го разбирам. Обичаш Русия, отиваш в Русия. Но да си русифил, а да живееш назапад, нещо не е наред.

79

ВЕЛИЧИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

преди 2 седмици

РУСИЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, А РАБОТИ ЗА СЪРБИЯ....

78

morgan

преди 2 седмици

тези не конвертируеми копеики от както са в парламента не са направили нищо за хората камоли за България само приказки диктувани от лелипутин и Митрофанова там са за броика за кворум и ако може нещо да облажат

77

Анонимен

преди 2 седмици

"Величие" е поредното ярко доказателство за върховния ***.отизъм на част от българите !

76

Анонимен

преди 2 седмици

Ми като им е толкоз акъла да гласуват за Възраждане. Какво очакваш от бройлери - цял живот са им промивали между ушите.

75

Анонимен

преди 2 седмици

Африка и Русия!)))))). Знаех си, че страните от Третия свят са поклонници на Възраждане. Надяват се, че Костя ще ни направи като тях. Впрочем, той не го крие.

74

Анонимен

преди 2 седмици

Гласовете от чужбина: 1/5 са на гастарбайтери, предимно бедни хора или необразовани хора, които са отишли за прехрана, но изборите са ги заварили там. Има и изключения. 2/5 са трайно емигриралите по икономически причини или от несъгласие с властта. Те гласуват "шарено" или както ги насочи българската им рода. 1/5 са интелигентите - заминали да учат и останали там. И има доста, поне 1/5, които преди или сега са преследвани от закона за различни престъпления и са забягнали. Те обичат анархията.