44

Анонимен

преди 2 седмици

В Германия дотацията на производителите е друга

43

Анонимен

преди 2 седмици

ДО 42 КЪДЕ В ГЕРМАНИЯ СИРЕНА ЛЪЖЕШ 42 ТАМ ПРЕДЛАГАТ ДРУГИ АСОРТИМЕНТИ С ДРУГИ ИМЕНА

42

Земевладелец

преди 2 седмици

И тия ли реват срещу вноса? Докато не стане сиренето 50 лева килото, няма да мирясат! Нали живеем в свободен свят с отворени граници за стоки и услуги? Разбират, че цените им са неадекватни и искат монопол?! В Германия защо не е така? Колко струват там? А колко е свинското, а агнешкото? Не желая да слушам повече.

41

Анонимен

преди 2 седмици

В Германия купувам само истински, отлежали, вкусни сирена и кашкавали от различни страни. Ако ги взимам на промоция повечето са по-евтини от прехвалените ни български. Е продават и едно българско в немския Кауфланд, ама е сухо и солено и не взимам много, пък и е по-скъпо от гръцкото фета, което го има нон стоп на промоция от различни производители.

40

Анонимен

преди 2 седмици

Българските сирена и кашкавали верно не са качествени но чак така да ги очерняте има и качествени от ферми производители намерете ги не се доверявам на чуждите продукции

39

Анонимен

преди 2 седмици

ДО 29 ОТКЪДЕ ЗНАЕШ ЧЕ ТОВА КОЕТО КУПУВАШ Е КАЧЕСТВЕНО 29 И

38

Анонимен

преди 2 седмици

...и а да... забравих най-важното според мен. Цялата ми продукция е 100 процента еко, био и зелена. Даже токът, който ползвам е почти напълно от слънчеви панели. Колата ми е на ток, водата голяма част е дъждовна и т. н...

37

Анонимен

преди 2 седмици

Воят на фалиращите неграждани е симфония за изтънченият ми слух. Напълно подкрепям политиката на държавата за утилизация на тези нагли 4уkудуpи. Целият свят се върти около квадратните им селskи глави и всички са им длъжни. Аз също съм земеделски производител, макар и съвсем малък. Една стотинка не съм просил от никой и криво-ляво с справям сам, на ПЕЧАЛБА!

36

Йокин

преди 2 седмици

Като в оня виц,от соца.Казвали на всяка членка от СИВ,кво ще прави,Ана нас се паднало да правим КАЛ,ОТ КОЯТО СЕ ПРАВЯТ ТУХЛИТЕ!!!

35

селянин

преди 2 седмици

добре защо румънците произвеждат по евтино мляко (ако въобще е мляко) а не някакъв специалитет нали се въведе закон за млечните продукти или само в началото сиренето е от мляко после старата песен на нов глас демек закони има контрол нема

34

Анонимен

преди 2 седмици

Аз винаги купувам от 50лв за кг. *** кашкавал маджаров от била ,но тази партида ужасно горчи и смърди ,та цената не винаги е показател за качество -чудя се дали мога да им го върна ,не пазя бележката ...

33

стира

преди 2 седмици

българските производители направиха така , че да изчезне омлет асорти ! снощи се опитвам да направя такъв , бъркам в хладилника и търся сирене , но нямам - имам моцарела ( биволска италианска ) викам слагам то пак бяло кат сиренето от едно време . гледам за кашкавал , но няма - имам обаче пармезан ( пак италиански ) викам си я да сложа - то пак подобно на кашкавала , после малко шунка - ама пак няма - ама имам прошуто кото ( сходно) .... сложих и малко риган и стана страхотен омлет по италиански

32

Анонимен

преди 2 седмици

То все едно не купуваш какшкавал а кола среден клас на старо. Отивайте отвъд ръба.

31

За евро'тлантиз

преди 2 седмици

Нека да се ограничи вноса на млечни продукти у нас, за да се даде възможност на българския потребител да си купува български млечни продукти с предимство. Все пак вносът се плаща с валута по второ направление и следва да се ограничи.

30

Анонимен

преди 2 седмици

Познавам го това гербаджийско *** чакащо само субсидии и захлебващо само с проекти

29

Мен

преди 2 седмици

До МурзилкаЩо не ядеш руски ми налиташ на евроатлантически сирена, ако ги е барал някой с меки китки?

28

Мурзилка

преди 2 седмици

До Зозо Кашкавала с палмово масло от 9,50 е за такива като теб, които сте почитатели на евроатлантическите ценности. Ние, нормалните хора ядем отбрани френски, немски и италиански сирена и кашкавали. Купуваме си ги от магазини, които ти може да гледаш само отвън.

27

РусенецЪ

преди 2 седмици

Как пък от румънеца /частник/ си купувам сирене на 10 лева и кашкавал на 13 и онзи тръгва да ми целува ръцете. И така повече от 10 години. Ама сиренето и кашкавала са точно от мляко, а не от обезмаслена сурватка.

26

Евроатлантически път

преди 2 седмици

Трябва да изтърпим Зради Украйна, която защитава нашите евроатлантически ценности! Не трябва дори за миг да се отклоняваме от нашият евроатлантичеси път. Това е нашшият цивилизационен избор!

25

Анонимен

преди 2 седмици

не си купувам български продукти (млечни). дори и да са менте , то те ще са по-малко менте от българските ....