56

Реалист

преди 3 месеца

Швабенците ще дадат ли пушки на новите инженерни кадри и да многополовите и други подобни откачалници?

55

Христо Христов

преди 3 месеца

Ако въобще нещо остане от територията между Полша и Холандия, то този път няма да им се размине да плащат репарации на Русия. Поне 200 години ще трябва да бъдат изстисквани!

54

Христо Христов

преди 3 месеца

До Не можели да имат !/53 "Немската армия е страшна бойна машина" - мухаха... кой ти е дилърът?

53

до 55

преди 3 месеца

Прав си по-добрата армия е платената ,там имаш време да се подхотвиш найстина професионално ,ако ще е за един калашник е все тая , ама гледате че новите технологии спират танкови бригади , а да не казвам че това във Украйна са старите нови технологии , на щатите дроновете нямат нищо общо със тротинетките на Иран на който горките руснаци се радват ,просто хората се видяха във чудо като ги подлепиха отгоре -във Армения беше същото Азерите ги разнищиха ! Но модерно не означава само дронове ...

52

Анонимен

преди 3 месеца

Стягат Вермахта.

51

Турците забравихте!

преди 3 месеца

Имат само една загубена война от руснаците 1878 ! Да знаете ,че аскера е опасен и е много , назад не знае ! ДПС е втора партия ,турската помощ ни е осигурена . Путин .ако е решил да воюва по добре да изстрелва арсенала накуп ,че да се свършва иначе сухопътните му победи бяха до тук ! Той повече от нас се надява на Тръмп бая рубли трябва да са му дали да имат такава надежда !

50

Танас

преди 3 месеца

Когато бях наборник (1999-2000), всички Евро и наши политици, а и обикновенни хора обясняваха, че наборната военна служба е абсолютно недемократична и нечовешка отживелица.

49

Има тука предатели .

преди 3 месеца

Ама 15% са нищо ще ги ориентираме много бързо и ще ги направим истински бойци на първа линия срещу Путин а отзад за да им е още по кофти на картечниците ще бъдат само калени бойци от прайда ,само да не пробият руската линия от зад ще ги направят цедка за китайски чай ! Като лъвове ще се биете срешу руснацие !

48

Не можели да имат !

преди 3 месеца

Могат,могат ! Във Щатите как може да има европееца нямал да иде да се бие, а какво ще чакат солдатите да идат при жените им ли ? Германеца се бие и то два пъти повече от руснака , само че не може да биеш целия свят !Немската армия е страшна бойна машина не е башибозук от раша ! Това са нашите истински съюзници да се стягат макетата и да свикват че са българи !

47

ароматния пръч

преди 3 месеца

Тъгуват за мечешки масаж вече над половин век.

46

Тамил Наду

преди 3 месеца

И у нас трябва! Я гледай колко форумни клавиатурни бойци и военни експерти се навъдихме!

45

Анонимен

преди 3 месеца

пак ли ще правят Трети райх? Не се научиха и пак ще ядат бой ама този път може да е за последно.

44

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Хахах евреите и Полша да му мислят!

43

Анонимен

преди 3 месеца

"Набрани" за служба. Абе ей, хората да не са ви ягоди, че да ги обирате. В днешно време няма как да проработи модела за задължително участие във войни. Никой няма да си рискува живота, а в ЕС е забранено смъртното наказание, така че все тая. Да инвестират в умни оръжия и средства за отбрана и най-вече в дипломация, вместо да хвърлят пари по Украйна и разни зелени пpoстoтuu.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Du macht!

41

Бай Илийчо

преди 3 месеца

У нас кога ?

40

Христо Христов

преди 3 месеца

До Анонимен/27 "Или може би ще печатат евро." - то Евро се печатат безконтролно вече поне 11 години. Не един банкер от старата школа си подаде оставката несъгласен с тази политика на ЕС и ЕЦБ.

39

Христо Христов

преди 3 месеца

До Ванга/33 "Само война им в главите! Каквото си мислят, това ще се случи." - и аз това казвам - време е да завалят повиквателните за про'с'таците у нас дет гласуват за ЕС и НАТО.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Естество, какъв Райх е това без казарма.

37

САЩ

преди 3 месеца

България и Румъния също ! Следващите са те ! Трябват ни годни кучета за бой ! Няма да си хабим живия ресурс ние я ! Да не сме глупави !?