12

Т

преди 3 месеца

Ще пробвам да имам дни в които не харча. Тоя месец уж нямаше да купувам техника но прецаках 4 хил лева. Това е моята графа безотчетни пари. Бих добавил да ремонтирате строшените уреди, по-евтино е.

11

i'm-дртиУАЙТBoY

преди 3 месеца

Знам, че всичко е въпрос на стил, подход и ежедневна преценка, за да се подобри поне малко разходната част на дом.и личния бюджет, но при наличието на кола & жена, респ. скъпарски устроено миловидно гадже винаги последната пИчели съревнованието за обема на изразходваните ср-ва, така че с оглед запазване мира в сем-то, редно е мъжът да се съобразява с високо поставените изисквания на либимата МУ 1/2-ка,след което се чуди защо портфейлът МУ е така добре изпразнен от тъй необходимото му съдържание

10

Анонимен

преди 3 месеца

Ако искате вярвайте , но личните ми разходи не са кой знае колко големи , обаче сметките , децата , жената , колата и отиде коня у ряката .Ако с и ергенче , може и да контролираш разходите

9

Хмм

преди 3 месеца

Като си увеличиш приходите - това означава, че ще работиш повече и няма да имаш време за харчене по кафета и ресторанти

8

Дарете за Украйна

преди 3 месеца

Ако ядете по-малко, ще намалите и месечните разходи за тоалетна хартия.

7

селянин

преди 3 месеца

ами работете 24/7 бе будали ного е лесно

6

Анонимен

преди 3 месеца

Спрете да купувате на жена си всякакви там обувки и дрехи , и без друго вече няма място в гардероба . Спрете да ходите всяка година в Гърция , какво му е на Приморско ?

5

Анонимен

преди 3 месеца

1) Постоянно спиш! 2) 4 пъти през седмицата се храниш през деня за да не използуваш ток! 4) По 3 дни гладуване, за здраве, всяка седмица 3) Отиваш при съседа и му казваш, че си жаден и той ти дава една стомна вода! 5) Излизаш на улицата, клякаш и си подаваш ръката, някой да ти вложи в нея стотинки.

4

Политик

преди 3 месеца

Икономията е майка на мизерията

3

до 1, какво е това

преди 3 месеца

разточителство?! Максимум веднъж седмично! :D

2

отдавна казано

преди 3 месеца

Искаш ли да имаш - стискай !!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Яж 1 път на ден :)))