41

Велес

преди 2 седмици

Абе, важното е комисийките да си вземат паричките, па другото, вятър го вее....

40

тъй де....

преди 2 седмици

От ДЕМОКРАЦИЯТА е......

39

Анонимен

преди 2 седмици

Не можеш да пишеш, не можеш да четеш, не можеш да смяташ ( дори и с калкулатор)? Нает си в избирателна комисия! Такъв е критерия! Знаят че ще пак ще стане както на предишните избори и не ги интересува! Е как да има избирателна активност? Пародия след пародия!!!!

38

българина

преди 2 седмици

ако на изпит имаш 80 пр грешки те късат! африканските протоколи съм сигурен, че са под 10 пр грешка..... Изборите трябва да се анулират

37

Анонимен

преди 2 седмици

Членовете на ЦИК са на преклонна възраст вероятно има над 80 г.но и не виждат ,болни и неграмотни ,рютова е на всички избори до сега,пълен цирк )))

36

Анонимен

преди 2 седмици

До Един Българин. Как да гласувам с машина като още не са намерили флашките от местните избори в София и не е ясно дали няма да се касират? Как да стане? И на машините намериха цаката. Или ще изчезват флашки или ще ги зареждат с несъвместима хартия.

35

Анонимен

преди 2 седмици

На миналите избори ПП купуваха ценен комисии ,уж ги изловиха но не осъдиха. никой !!ПП са мушеници и крадци )))

34

Един Българин

преди 2 седмици

Принципно не съм и очаквал да са честни изборите, но чак 80% са доста. Като добавим и поправката на бюлетини към недействителни се затвърждава "победата" на ***-фи-ята. За това трябва да се гласува масово, за да им е трудно да фалшифицират и да не влизат случайни партии с 30 000 гласа като плешивия клоун, подпирачка на дпс.... Ако бяхме гласували масово и поне последните не бяха влезли сега щеше да е по-трудно да крадат Чекмеджан и Прасето четири години.

33

Реалист

преди 2 седмици

Сега разбирате ли че работата ви не е като за запад и заплатите са закономерно по-ниски.

32

Един Българин

преди 2 седмици

До 35 В ЕС няма герб и дпс, които да лъжат с хартията и 500 000 невалидни бюлетини .... за това могат да минат евтино с хартия. У нас обаче се видя че мафията можеш да биеш само когато се гласува само с машини, защото и Тол-у-па и Свинк-ята са толкова про-сти , че не могат да се оправят с тях.

31

До 34

преди 2 седмици

В ЕС по интернет гласуват само в Литва. С машини гласуваме само в България. Вземи се ограмоти малко, преди да пишеш глупости.

30

135

преди 2 седмици

Каква е тая глупост с бонусите. Който е сгрешил не си е свършил работата и следователно няма заплата. За един прЕАтел да питам, кой поправи грешките? Затова ли ППДБ и ИТН са в парламента? Ала-бала малко.

29

До 32

преди 2 седмици

На такива неграмотни проsтаци като теб машините са виновни ! Светът не е отхвърлил машините, а вече гласуват по интернет или по пощата умствено неразвитий екземпляре !

28

Анонимен

преди 2 седмици

Вярвате ли, че са адекватни резултатите поне в една от секциите, в които поне един човек е гласувал машинно? Няма как, мадуровките са настроени така, както е удобно за някои. Затова цял свят ги е отхвърлил, освен нас!

27

АнонимеН

преди 2 седмици

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ АКО ТУК Е ТАКА КАК Е В ТЕРОРУСКАТА КЪДЕТО ЗАКОНА Е УПРАВЛЯВАЩИЯ РЕЖИМ ТАМ

26

До 22

преди 2 седмици

Защо да гласувам след като ще ми фалшифицират вота,по-добре да отида за риба така няма какво да фалшифицират,a и това е протест срещу политиците ! Сега тези които гласуваха и агитираха за масовост да обясняват как с 80% сгрешени бюлетини при 30% активност ГЕРБ, ДПС и ИТН ще управляват България, а ако беше 45 % активността ГЕРБ щяха да имат над 121 депутата със сигурност и тогава нямаше да им трябват "патерици" ! Много проsт народ,няма да се научи как се протестира и никога не може да бъде единен

25

Анонимен

преди 2 седмици

САМО ДА ПОПИТАМ::ЦИК ОСИГУРИЛА ЛИ Е КАЛКУЛАТОРИ НА СИК-овете ИЛИ КАТО НЕГРАМОТНИ СМЯТАТ,ЧЕ В СИК-овете ЩЕ СМЯТАТ НА ПРЪСТИ??!!!...(НЕ СТАВА ВЪПОС ЗА КОМПОТЪРИ ЗАЩОТО ЗА СИК-овете СА ЛУКС!!!) А,В ДОПЪЛНЕНИЕ ЦИК ДА КЬОРИ ВИДЕОЗАПИСИТЕ ОТ НОЩТА НА БРОЕНЕ И ДА ОТКРИЕ НАРУШЕНИЕТО НА ИМПЕРАТИВИТЕ НА ИЗБОРНИЯ КОДЕКС ОТ СИК-овете. АКО СМЯТАТ,ЧЕ ИЗБОРНИЯ КОДЕКС Е НЕНУЖЕН П*А*Р*Ц*А*Л ДА УВОЛНИМ ПАРЛАМЕНТА И ДА ХВЪРЛЯМЕ БОБ...

24

Анонимен

преди 2 седмици

САМО ДА ПОПИТАМ::ЦИК ОСИГУРИЛА ЛИ Е КАЛКУЛАТОРИ НА СИК-овете ИЛИ КАТО НЕГРАМОТНИ СМЯТАТ,ЧЕ В СИК-овете ЩЕ СМЯТАТ НА ПРЪСТИ??!!!...(НЕ СТАВА ВЪПОС ЗА КОМПОТЪРИ ЗАЩОТО ЗА СИК-овете СА ЛУКС!!!) А,В ДОПЪЛНЕНИЕ ЦИК ДА КЬОРИ ВИДЕОЗАПИСИТЕ ОТ НОЩТА НА БРОЕНЕ И ДА ОТКРИЕ НАРУШЕНИЕТО НА ИМПЕРАТИВИТЕ НА ИЗБОРНИЯ КОДЕКС ОТ СИК-овете. АКО СМЯТАТ,ЧЕ ИЗБОРНИЯ КОДЕКС Е НЕНУЖЕН *** ДА УВОЛНИМ ПАРЛАМЕНТА И ДА ХВЪРЛЯМЕ БОБ...

23

Е, как иначе

преди 2 седмици

Двамата Шишковци ще да победители?

22

Грешките

преди 2 седмици

Са умишлени.Всеки телефон има калкулатор.Или не могат да работят с него?