158

Анонимен

преди 2 седмици

Колко ги е скрил, след като Караколев ги намери в хотел на село Гела в Родопите? Преди часове охраната на Киро го е блъскал и му откраднал техниката. Другото момче с Караколев, което снима е с болки в ръката от ударите на мутрите на Киро и Асен. Където и да се скрият, все ще ги намерят. Нали уж всичко при тях е прозрачно? Единствено (ако не искат да бъдат открити) могат да се скрият там, от където са излезли.

157

Тричам русофоби

преди 2 седмици

Да се скрият и да изчезнат съвсем и никога повече да се не връщат, да не ги виждаме и да не чуваме повече за тия долни ПРЕДАТЕЛИ, достатъчно вреди нанесоха на България като полегнаха и се сложиха на американците, българският народ ясно заяви, че не ги иска повече тия войнолюбци и предатели. Поеха по пътя на НДСВ - господин за 1 парламент, каквото можаха да продадат и да откраднат го продадоха и окрадоха, сега 15%, следващия парламент ще го гледат отвън и чао сбогом няма да липсвате на никого!

156

Анонимен

преди 2 седмици

Готвят се да бягат, защото ги чака Старозагорския затвор.

155

Анонимен

преди 2 седмици

Все пак ще чуем записите на новия им заговор срещу конституцията и законите на страната.

154

Анонимен

преди 2 седмици

Има информация, че са се качили на редовната самолетна линия до Скопие. Може и да не е верно.

153

Анонимен

преди 2 седмици

Ей, да не слязат като нови деветосептемврийци....хи хи хи

152

До 141

преди 2 седмици

До Пфу Вярно е "Колко хора с мечти за нормален живот измамиха!"

151

Анонимен

преди 2 седмици

Тия са толкова ***, че пак ще забравят да си изключат микрофоните и ще се запишатсами мизериите дето ги творят.

150

Киро и Асен вън!

преди 2 седмици

Кирил Петков и Асен Василев да бягат в чужбина докато е време, защото са толкова зле, че ще бъдат първите осъдени български политици! А останалите да ходят да ходят да се молят на Борисов, защото в следващ парламент няма да влязат!

149

ДАНС ха-ха-хи

преди 2 седмици

От нас не можете да се скриете...гузни ШАРЛАТАНИ !

148

ха-ха-хи

преди 2 седмици

Очакваме нови записи...от височините на планината....

147

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 142 Дрън дрън... пълни глупости! Нормалните партии правят официални конгреси или пленуми. Дори там присъстват медиите, телевизия - радио. Който иска да слуша. И тогава как уж службите да извадят фрази и да сглобят нещо, което не е казано, след като всички виждат и слушат??? Но това е с нормалните партии, които нямат какво да крият. А тези агенти на чуждо влияние, които планират най-малкото вредни, а по-скоро престъпни действия, няма как да не се крият, защото планират да ни вредят.

146

Анонимен

преди 2 седмици

Кире, ти имаш ли с какво да мислиш? Главата ти е праз.на.

145

На Киро му е все тая

преди 2 седмици

жена му ще продаде два козунака и един хляб и днес е възан надника. В краен случай, ще се прибере в Канада. Другите да му мислят като се разтуря партията :D

144

Поп Вечерко

преди 2 седмици

"Ще се скрием чадо." Както викаше поп Вечерко в страхотен български филм. "Къде бе дедо попе?"... "Два метра под земята."

143

Y/N

преди 2 седмици

В Сливен сигурно са гласували 400 човека общо.

142

Бай Танас

преди 2 седмици

Отишли да се скрият в Гела. През няколко баира на връх Голям Перелик има поделение на армията и разузнаването. Не запис, а директно предаване може да очакваме :) Даже и да се скрият не могат

141

До 142

преди 2 седмици

Май мното те хапе кучето и тебе..

140

Анонимен

преди 2 седмици

Добре са решили да се скрият. Вече се опариха от службите на ДАНС , които слухтят за събирания на ПП, записват ги, вадят реплики от разговора и ги сглобяват както им е угодно, и после пускат записите да ги дискредитират пред електората. Опасна държава е това, щом хора като тях на високи позиции, се чувстват застрашени, то какво остава за обикновените хора...

139

Пфу

преди 2 седмици

Колко хора с надежди за нормален живот измамиха като се продадоха на тиквата и доган