31

До 27

преди 2 седмици

До До 12 - И други деца са научавали азбуката много рано. За такива се е случвало да чета по вестниците. При мен това стана 1 година по-късно и то без да ме учи някой. Взимах вестник и карах някой от домашните да ми посочи коя е "моята" буквичка, коя е на мама, коя е на татко и т.н. Посочваха ми обаче винаги най-едрите букви от заглавията. Имам ясен спомен за първата дума която написах. На един лист, в смисъл върху цялата повърхност на листа, с много едри букви написах "МАМА". :)

30

Ти да видиш!

преди 2 седмици

Хойкаджийка, значи. Толкова малка, а вече имала навика да излиза извън двора на къщата, в която живеели.

29

не е избягало

преди 2 седмици

До Анонимен 11 Просто е излязло да провери къде може да си смени пола!:)))

28

Анонимен

преди 2 седмици

Намалете децата в детските групи- вижте в Европа как е за 10/15 деца се грижи персонал от 6/7 служители- заключвайте вратите!

27

Анонимен

преди 2 седмици

Държавните хрантутници,в частност истеричките, отново вменяват вина на децата. Две годишно дете тръгнало да бяга от яслата,разбираш ли,и нито дума че даскалици и сестри лaпam мухите по цял ден. Така са и по училищата, винаги децата виновни,а самите те че са от безхаберен шматарок нагоре, нито дума. Жалка картинка.

26

Анонимен0011

преди 2 седмици

Помня че когато аз бях в детската, а това беше преди около 26 г., едно ***** (*ромче*) реши да прескочи до тях да си вземе някаква играчка. Къщата му беше буквално срещу детската, от друга страна на шосето. Издебна момента и излезе от вратата. Едната от госпожите го видя през прозореца как бяга, хукна след него, догони го, върна го при нас в общата стая и му тегли здрав пердах пред всички. Изрично е да казвам че повече опити за бягства от негова, а и то наша страна нямаше.

25

До 12

преди 2 седмици

Добре че ядрена физика не си учил на четири.

24

До 15

преди 2 седмици

Че, той твоя син много издръжлив бе. Чак на втория ден му се припикало.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Правилното е детето да се предаде в полицията, сега градината може да си съчини оправдателна версия за мърлящината и безотговорността. Горките родители да разчитат на подобни институции за децата си!

22

жоро

преди 2 седмици

избягало детето от детска ясла а не от детска градина оправете си понятията

21

Анонимен

преди 2 седмици

Моля, уточнете от яслена група в ДГ ли е избягало детето? В яслените групи персонала е от 2 медицински сестри и помощник възпитател. Важно е да се уточни.

20

до 20

преди 2 седмици

Ти си от същия тип М::::лячи, кът персоналъ на детската гадина!

19

Анонимен

преди 2 седмици

В детската градина се приемат деца в първа група навършили 3 годишна възраст. Или след 15.09. могат да се приемат деца в първа група, които навършват 3 години до 31 декември. Няма как през юни да има две годишно дете в детска градина.

18

Рендето

преди 2 седмици

Пишеш колкото да не заспиш!

17

Рендето

преди 2 седмици

Две годишното дете не е "избягало", а персонала на детската градина си е чесъл оня работа!!!!!

16

Анонимен

преди 2 седмици

затова всички с чипове, като на кучетата и да се знае по всяко време къде е....

15

Анонимен

преди 2 седмици

Пишете "избяга". Този глагол предполага умисъл. Добавете: по предварителен план.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Детето-беглец, свобода и права да, но никакъв чипс, никаква газирана кола.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Същата история с моя син. На втория ден в детскта грдина попитал учителката къде е тоалетната. Тя не му обърнала внмане. Той излязъл от сградата и видял зад шосето нашия блок. Решил, че в къщи ще си свърши работата. Много уплашен попитал преминаваща възрастна жена "Ти баба Яга " ли си? Тя се досетила и го завела при директорката. Но те все пак не му показали тоалетната. Когата отидох да го взема го намерихме скрит на дъното на един шкаф омазан и ухаещ.

12

Анонимен

преди 2 седмици

Момиченцето не е избягало. То е излязло на разходка.