38

Анонимен

преди 2 седмици

До 18. Това за българския народ дето го каза, и да го видя няма да повярвам.

37

Анонимен

преди 2 седмици

Божкеейй..безценни коментари..! Съсипахте го макароня жалък..!А горкия дежурен про евро-атлантик.. не може да насмогне да сложи на всички по 1 минус..LOL !

36

БАЧКАТОР

преди 2 седмици

Видно е че французите (а и германците , щото и Шолц бе наритан ) не са поддръжници на смесването на расите, не поддържат 68 половия ЛГБТ модел, никак не са ентусиазирани aфгaнцu и мapokaнци да им изнасилват момичетата ,а да и не мислят да воюват с Русия за кефа на англичани и американци. Еми Браво от мен!

35

БАЧКАТОР

преди 2 седмици

Френският народ ме накара да изпитам респект към тях.

34

Ххх

преди 2 седмици

Умнокрасивите пак са излезнали да пискат и кряскат без да знаят защо

33

Анонимен

преди 2 седмици

Късно е за Франция - мигрантският вот ще реши всичко. Както тук всичко се решава от турския и платения циг.а.нски вот

32

Галя от EmbassyTO

преди 2 седмици

И тези били на кафе с криасан , пък после протестират.

31

паф

преди 2 седмици

всички се бяха разпищолили - санкции, санкции, санкции! хубаво ви нагласи путин! той го каза: санкциите са като бумеранга....ама кой да го слуша! все едно аз да сложа санкции на хранителния магазин! и какво ще стане? същото става сега и със западните икономики! и не се оправдавайте с дясно, крайно, -дрън, дрън...народа вижда рецесията!

30

Анонимен

преди 2 седмици

Наричаш го "Западния тоталитарен свят", защото той така се самопровъзгласи, а не защото това "Западния тоталитарен" е обективната истина.

29

Анонимен

преди 2 седмици

"Последно ходих преди пандемията - АД!" Ходих миналото лято, изпростявяне на всичко, тълпи от африканци навсякъде, французите, доколкото имаше такива, гледаха като пребозали.

28

мишо

преди 2 седмици

Сценария е ясен! Изкарват платени демонстранти, ге -ьо - ве, безделници без пари, всякакви изметттти. После се правят избори, които масово ще се фалшифицират и на народа се казва. Ето видяхте ли обединена Франция е против, не на морала, семейните ценности и мирния живот. Не на хората, да на извращенията. Този Габриел е поредния пухкав пудел на Макарон, който му лиже краката и още нещо.

27

a

преди 2 седмици

Много са ми интересни западните "демокрации". Както в Германия така и във Франция определени групи от хоря смятат, че е тяхно право да диктуват на мнозинството , че тяхното виждане за нещата е единственото правилно. А това, че повечето или голяма част от обществата не са съгласни и гласуват за съответната десница не ги интересува. За тях те са нацисти и т.н. Западния тоталитарен свят ще рухне то е ясно. Въпроса е дали ще е с граждански войни или по демократичен начин.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Обаче пак ми изтрили Коментара за Тр... ата на Сорос.

25

У

преди 2 седмици

Пишете правилно, госпожи и господа журналисти! Почти няма грамотна статия! Пфу!

24

Френски му работи

преди 2 седмици

Французите обичат да напомнят на властта, когато се самозабрави. Било то във Версай или пък в модерни времена в Елисейският дворец. Изобретението, което всички познаваме, за последно е използвано през 1977, в годината, в която е роден и бабо..ца Микрон. СлучаеноС ???

23

до 17

преди 2 седмици

До Путин,ако не си разбрал приятелката на Путин е Льо пен,когато започна войната скри 1 млн.листовки,на които тя беше снимана с Путин,но както винаги при вас всичко е наопаки,почти всики крайно десни-фашистки партии в Западна Европа са финансирани от Путин,както и Тръмп отвъд океана,Путин иска да превземе Европа отвътре и сподмолни средства,защото по друг начин не може

22

Анонимен

преди 2 седмици

Микрончо сериозно се е заел да досъсипе политически и икономически Франция, дано накрая главата му не се търкаля на площада, че те французите са хора на традицията!

21

Анонимен

преди 2 седмици

Още като седна на масата на напушения жужа зеля и заговори за войни, ми беше ясно, че е свършен макароня.

20

Микроня

преди 2 седмици

Микроня е главният виновник в днешно време на Фрнанция да и казват Африканция. Пълен въздух е това момченце. Радвам се, че го ритнаха и си отива. Не ме е еня за Франция, не ги мисля - богати са ще се оправят. Притесняваше ме фактът какво нашТе раболепници Денковия и другия *** са обещали за Украйна. То е ясно какво са обещали, добре че поне франсетата ни свършиха работата. Иначе трябваше да излизаме ние на протести. Като нашите д..били няма никъде. Продават си и душата за да вземат парата!

19

До 20

преди 2 седмици

Щото не си ходил в Марсилия, тогава ще си говорим къде е АД.