77

Jj

преди 2 седмици

Удари ли сме дъното.. хора, които се ръководят от астрологични глупости в интерпретацията на политическата обстановка и вземането на решение за бъдещи политици и управлението на държавата, нямат бъдеще.

76

Анонимен

преди 2 седмици

На кривата ракета, космоса й пречи..

75

читалище заря

преди 2 седмици

некой да обясни на водещия кво е новинарска емисия и що не може да се появява в ефир, барнат като честър от линкин парк

74

СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА

преди 2 седмици

ЩО НЕ Я ПОКАНИХТЕ ТАЯ *** ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ,БЕ МИSSИРКИ ?

73

Анонимен

преди 2 седмици

МАТОЧНИ КРЪВОИЗЛИВИ И КЪРВЯЩИ МИОМИ за жените и мъжете по време на Кекс между Партиите в Народното Събрание. - Вземат се 100 г. копривено и 100 г. шипково и черупките на 5 яйца(добре измити и изпръхнали), смилат се в хомогенна смес кашичка. Приема се два пъти дневно сутрин, преди влизане и вечер след излизане от Народното Събрание, като към нея се прибавят 1 ч. лъж. мед и 1-2 с. лъж. прясно магарешко мляко.

72

О, ДА !

преди 2 седмици

Огненият знак лъв на Нуридин Басри Исмаил - виден някогашен деятел на ДПС, многогодишен кмет на Хитрино, милионер в зелено, "предприемач по душа" със средно образование, владее душите на готовите да бъдат владени. Извадка от сканиран протокол с. Трем, общ, Хитрино ; ПП- ДБ - 134 гласа, ГЕРБ - 2, ДПС - 1. Районът е с предимно турскоезично население. Резултатите наоколо са подобни).

71

Анонимен

преди 2 седмици

Ихуууй, кукукугууууу , гледам на капачки от бира,смилянски боб , употребявана тоалетна хартия , та значи септембри ще има нови избори,тъй да знаете !!

70

не може да бъде!

преди 2 седмици

Разбира се че и планетите влияят, но влиянието на едно посолство засега решава въпросите!А това че я няма Меркел също е от значение!

69

22

преди 2 седмици

Как може такива глупости да се говорят по телевизията. Само Господ може да помогне. Планети не помагат. Един камък или газ на милиони километри от теб как може да ти помогне. Помага само личност.

68

x

преди 2 седмици

yyxy

67

Анонимен

преди 2 седмици

БЕЗСЪНИЕ - Направете ароматна възглавница с пълнеж от сухи билки при възможност няколко комбинации. - Суха мащерка или хмел. - Бабина душица (мащерка). босилек и мента. - Хмел, орехова шума, бял равнец, лайка и здравец. Препоръчва се на всички депутати да си направят такива съзглавници и преди да седнат на столчетата да си я поставят. Ше спят непробудно, по време на дискусии... !

66

Анонимен

преди 2 седмици

ох боже, поредната кукавица ... имам приятел, който изражда бебета. Досега няколко пъти е въртял стрелките на часовника, за да удовлетвори подобни майки :))

65

Анонимен

преди 2 седмици

АЛЕРГИЧНИ ОТОЦИ. По време на дълго стоене на столчета в Народното Събрание и слушане на дискусии за разлика между Османската и Комунистическата Империи и коя е била по-полезна за узаптяване на народа Български се получават АЛЕРГИЧНИ ОТОЦИ. Рецепта: Медицинска хума се препича леко, От нея на върха на ножа се слага в чаша с турско кафе. Пие се по време на дискусии от избори до следващи избори всеки ден в Народното Събрание!

64

точна наука

преди 2 седмици

Колкото евра си дал ,толква гласове ще получиш !

63

Анонимен

преди 2 седмици

На величие помогнаха кинтите на чекмеджан, другото не мога да коментирам

62

до 57

преди 2 седмици

До Анонимен,такова е нивото на народа,много зле,не вярва налекари и учени,но вярва на врачки и астролози ,ходи по църкви-до това води невежеството

61

Анонимен

преди 2 седмици

астролог-това е все едно някоя ромка ди ми гледа на длан.

60

Анонимен

преди 2 седмици

ДИАРИЯ - Джинджифилът е известен със свойствата си по отношение потискане на гаденето и повръщането по време на дискусии в Народното Събрание! Неговите активни съставки могат да помогнат за намаляване на дискомфорта - седейки на столчета в Народното Събрание и предпазва подуването на шкeмбето и столчетата от унищожаване чрез гaзове, диaрии и от пpъднии. Добре помага при дискусии за забременяване на партиите и предпазва от безпoлови инфeкции!

59

Утре докарайте

преди 2 седмици

някоя с кристална топка, да фърли едни карти и да каже какво ще е, че тоя съспенс се не трае!

58

Фемин хелп

преди 2 седмици

Против уроки: Вземаш две маслини едната слагаш в устата другата в дупето и през 5 минути им сменяш местата