37

Анонимен

преди 2 седмици

Сещам се за Кентъки фрайд чикън, там непродадената продукция не се претопля. Всеки ден се поднася прясно сготвено, а старото се прибира. Клошарите питаха-къде, в кой контейнер. Казваха, че замразявали остатъците и после ги смилали за храна на пилетата. Затворен цикъл. В нашия град фалираха за има няма 2 год.

36

Ха-ха-ха

преди 2 седмици

Ако има далавера, не в съд от маслини ще бъркат, а и отзад ще ви бъркат!

35

до 31

преди 2 седмици

Личи си, че по-далече от евтината кръчма в прованса и Кошмари в кухнята не си поглеждал.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Работех в едни хотели на Гърция преди години лятото Имаше групи предимно германски Всичко каквото останеше от закуска се прибираше и се предлагаше на другият ден и недоизпитиге сокове по чашите собствениците ни караха грижливо да ги прибираме

33

Анонимен

преди 2 седмици

Да но после могат да сложат маслините в съда от салатата хихихихихих

32

Нотариус

преди 2 седмици

Има и търговци които бъркат салата в прокуратурата!

31

Ólafur

преди 2 седмици

Ами трябва да си *** или не знам кво за да отидеш на ресторант.На ресторант ходят *** .Тя на свинята и дай помия.Помия претопляна, някой селски провинциалист.Преди това ходил да.....после се обърсал.А дали си е мил ръцете е друг въпрос.И после готви или прави салата.И всички там *** в ресторанта ядат и си мислят,че като ядат помии са с много висок стандарт.Но свинята е ***.Тя иска помия.Претопляна,замразявана, размразявана, вероятно от друга чиния.А свинете ядат.

30

една едра женица

преди 2 седмици

на 17 или 18г миналото лято продаваше Царевичкааа , царевичакооооо в нещо като бутка и с газ отоплен казан . Та един се бухна с колата право в подобието на клекошоп или павилионо-барака . Запали се всичко . Момичето пострада много . Пубертета с колата непострада . Била пумакиня , та добро момиче . продавала без договор да изкара по нещо .

29

Леко дебел

преди 2 седмици

Хранят ни кат прасята.

28

Баба ви

преди 2 седмици

и тя така готвеше-само прясно та прясно!Килер и мазе-не!Всичко беше по ЕС стандарт!

27

Мари

преди 2 седмици

Да се обърне внимание и на дюнерите които се предлагат. Специално в гр. Габрово. Не стига че не отговарят на изискванията, предлагат старо пилешко месо, да не говорим за салати , и пържени картофи.

26

нормално

преди 2 седмици

Така си е по цял свят!Добрия готвач трябва да оползотвори не добре изглеждащ продукт.Никой няма да тръгне да продава или готви развлена продукция!Защо си мислите че в казармата и работническите столове са ни хранили с нещо по-добро?Това са нормални практики!На олл инкузив да не мислите че не се пресготвя на следващия ден останалото?

25

морски

преди 2 седмици

Видите ли ресторант с нахален Виkач отпред - бягайте далеко. Там са изпечени мошеници !

24

Анонимен

преди 2 седмици

И какво, накрая пак едно голямо нищо. Търговците имат народа за офце и го доят както може. Хора, бягайте от това блато в което ви продават *** и живота е по скъп от цяла ЕС.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Правите ли разлика между "недобре изглеждащи" и развалени зеленчуци? Краставицата има значение как изглежда, само ако няма да я ядете, ами ще я ползвате за друго.

22

Анонимен

преди 2 седмици

В топла точка се използват продукти с един -два дни до изтичане на срока за консумация .

21

Анонимен

преди 2 седмици

За Джаки Кенеди бяха писали, че след приемите в Белия дом лично надзиравала прислугата да прибира неизпитото и недояденото с цел втора употреба. Пр. половина бут. виски се долива оттук там и пълното шише се поднася на др. купон. Понеже беше инфо от соца, може и да е фейк, но може и да е истина, щото съм го гледал в епизоди на Коломбо и Светеца, а там ситуациите се разиграваха все от големи батета. У нас това са редовни номера, но са възприети от *** и Андрешко.

20

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен Къде ще го продаде като са само мутри на костов.

19

Анонимен

преди 2 седмици

до 17, точно при костов хората се върнаха на село, ниски заплати и безработица, можеше да се оцелее с това което изкараш в градината и направиш зимнина, сега дори съвсем млади семейства строят оранжерии и садят фиданки, отглеждат зеленчуци и плодове - дори на чужденците прави впечатление тази "мания" както я наричат да се занимаваме с градинарство, да си спомним че градинарите в Европа са били българи, точно техните наследници са българите в Унгария например

18

морски

преди 2 седмици

Наемите на ресторантите са високи. Вие всичко прясно ли очаквате там?!