40

да ама не

преди 2 седмици

А са го употребели а джуджето ще бъде изпържено като кагебейско пиле и една шщеста от цемното кълбо разпарчетосано меоду азиатските държави.

39

Щом

преди 2 седмици

Правят показни учения- няма да ползват. Само напомнят. Лвов ще остане. САЩ убиха с атом японските деца и бабички без предупреждение. Но все пак не трябва рашъните да се поставят на ръба на пропаста. Тогава съм сгрешил и оцелелите ще са като в холивудски филми. Живите ще завидят на мъртвите.

38

АМИ, ДА....

преди 2 седмици

РАШКИТЕ ДРЪНКАТ ЯДРЕНИТЕ ТЕНЕКИИ ЗА "ПРЕСТИЖ"----СБЪРКАШ ЛИ НЕЩО....ЯДЕШ ВИНКЕЛА И ГОРИШ...ХАХАХА....

37

СМЕХ....

преди 2 седмици

ВСЕКА ГОДИНА---- ПО ЕДИН ЕТАП.....ХАХАХАААА..ОСТАВАТ ОЩЕ 2- ГОДИНИ, ЗА ДА ПЛАШАТ ГАРГИТЕ....!

36

Анонимен

преди 2 седмици

Това чакат в Пнтагона, да направят грешката алкашите да пуснат някъде тактическа ядрена бомба и тогава 1945 г ще се повтори, такъв бой ще ги бият мама не гори.

35

Аноним

преди 2 седмици

Какв се случи със възраждане и подкрепящите русия .няма гласност,а и тези пиянки прадължават да се излагат със тези опити

34

Анонимен

преди 2 седмици

Копейките са в екстаз от заплахите на Путин, че ще им пусне ядрено бомба. А панелките ви? А да, те ще останат, само хора и животни ще загинат. Е, щом е от любимеца Путин, може. ...

33

александр морозов

преди 2 седмици

Какво ни интересува това? Руснаците плашат от безпомощност и всички го знаят. Когато имаш намерение да използваш, каквото и да е оръжие, предупреждаваш само веднъж. После стреляш. Всичко друго са приказки за вършена употреба. Никой в РФ няма да използва ядрено оръжие, защото децата и имотите им са на запад! Най-много да го използват по някой руски град и да обвинят, някой друг, както винаги са го правили.

32

Фют

преди 2 седмици

Лято е, нормалните хора мислят за почивка, за море, бл***тната п***пл***ч мисли за военни учения, атоми.

31

Дедо Прецакваки

преди 2 седмици

Лукашенко ще се намеси с армията си, когато НАТО дойде на помощ на Шмъркалан. То тогава и дрогарите Си и Ким ще се включат в тюрлю гювеча. А гъбки ще има. Не знам кога, но ще е скоро.

30

Дон Кикот

преди 2 седмици

Путин да не изяде някоя Сатанка накрая.

29

Анонимен

преди 2 седмици

А помеждопрочем, какво става с победата на бойното поле на Борел?

28

Анонимен

преди 2 седмици

ЕС е един гъстонаселен голям град. Само за минути целият ЕС ще се превърне в димящи руини.

27

Анонимен

преди 2 седмици

До 25. А вие, центовете, по цял ден говорите как Русия щяла да бъде унищожена.

26

Анонимен

преди 2 седмици

тук коментират *** копейки с такава точност все едно че са в бункера до путин естествено приведени.

25

Анонимен

преди 2 седмици

До До Анонимен 18 - Полша може да изгори буквално за минути. И никой не може да я спаси. Да видим дали тогава САЩ ще се намесят и ще започнат 3св да умрат и 360 милиона американци заради една изгорена територия и 30 милиона поляци.

24

Анонимен

преди 2 седмици

копейките са като удавник който се е хванал за сламка в случая русия ,цял ден говорят как русия ще унищожи този и онзи с ядрени ракети жалки души сте,путин ви гледа и в тоалетната внимавайте.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Още в първите минути на войната по Франция и Британия ще бъдат нанесени стратегически ядрени удари, това са страни със страгегически ядрен потенциал и Русия не може да си позволи да рискува.

22

До Анонимен 18

преди 2 седмици

Така е. Путин САМ може да унищожи Полша! Достатъчно е само да го извади и им го покаже. Всички ще умрат от смях за секунди.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Войната между НАТО и Русия ще бъде ядрена, без никакъв преход. И първите цели ще бъдат Европейски обекти. Защото удар по Европа оставя "зазор" - свободно пространство до решение за взаимно унищожение между САЩ и Русия.