45

Анонимен

преди 2 седмици

ПРОЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРТИИ СПОРЕД ПЛЯМПАДЖИИТЕ ПО ОФИЦИАЛНИТЕ ОЛИГАРХОМЕДИИ ЗАЩО ТОЛКОВА АФРИКАНЦИ И АЗИАТЦИ ДОКАРАХА В ЕВРОПА, ЗНАЧИ ТЕЗИ ПАРТИИ СА ПРОАФРИКАНСКИ И ПРОАЗИАТСКИ, ИЛИ ЕВРАЗИЙСКИ... ХАХАХАХАХАХАХ

44

Анонимен

преди 2 седмици

КОЙ ПЛАЩА НА ТОЗИ ЧУЖДЕСТРАНЕН ПЪЛНОМОЩНИК ДА НИ ДАВА АКЪЛ?

43

Анонимен

преди 2 седмици

СВЪРШИ УКРАИНСКОТО РОБСТВЕ НО ЕВРОПА, КРАЙ ФИНИТО.

42

Пешо

преди 2 седмици

Тази е антибългарка.

41

ъ

преди 2 седмици

Какво ще рече изразът "проевропейски партии", когато става въпрос за избиране на депутати в ЕП? Другите какви са, "антиевропейски" ли? Професорката Ингрид може би иска да каже "проамериканските партии" в Европа, но се срамува. Защо се срамува тази професорка по "европеистика"?

40

Шоп

преди 2 седмици

Eвропеистика? Кой ги измисля тези е ясно, не е ясно кой отива да "учи" подобно нещо и колко от държавните пари отиват за поддръжката на такива "професори"?

39

Жиката

преди 2 седмици

Франсетата разбират ,че англетата ги *** яко. Не са тъпчовци като немците. Усетиха и ритника на Африка,така че без Русия потъват.

38

Анонимен

преди 2 седмици

"Ква е таз наука Европеистика :)))" Наука, как да си смениш пола, така че да плати здравната каса.

37

Анонимен

преди 2 седмици

Много от държавите от ЕС станаха фашисти ,Украйна най много след нея Франция и Германия и така нататъка,затова народа им не иска макарон и шолц и зеленото джудже ,за това Русия че ги дере яко )))88

36

Анонимен

преди 2 седмици

Шишкова, какво точно е хубавото, че ще Ива още 5 години от същото? ЕС те е бил по-зле както през последната петилетка. Демек за теб е хубаво, ме ще влошават нещата още 5 години? Притеснителното е, че политиците не си взимат поука и не си променят политиката според мнението на народа, а в това няма нищо демократично. Няма как изток и запад да са на едно мнение. Това са различни хора с различни нрави и нац.интереси. Колкото по-скоро го осъзнаят толкова по-добре

35

Анонимен

преди 2 седмици

Ще им пратим вермахта на 4-тия Райх да ги научи на обноски. Че винаги се гласува за рептилните господари.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Как се наместиха пак тия зелени, кой гласува за тия или са безгласно.:))

33

Христо Христов

преди 2 седмици

До Анонимен/27 "Кое е това алкохолизирано бабе ? Някаква либерастка ли е ?" - да, от най- изку'калите. виж и зеленото шалче.

32

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Затова арабите мразят ционизма,защото през ционизма Народът Израел пресява читавото от ненужното. На арабите са им нужни евреи крадци,с които да делят плячка.И докато крадците крадат ционистите в Държавата Израел творят живот без престъпления. Казвам това,за да попитате готованци като Елена Йончева,Сиди,Леа Коен и прочее защо дължат милионите си на заграбени от България пари и дали достойните ционисти в Израел щяха да го търпят . В Израел такива щяха да са в затвор до живот. Мислете!

31

Казва се

преди 2 седмици

Жребият е хвърлен.

30

Бай Дрън

преди 2 седмици

25, навремето имахме една даскалка по български, любимка на всички. Рева като почина Брежнев, Черненко и Андропов. Това какво трябва да означава, както и че тая говорила сладко и била любимка? Въпросът не е дали говори сладко, а какво говори.

29

Анонимен

преди 2 седмици

Простотията се лее като придошла река. Като не си съгласен с някого, оборваш го с доводи и факти, не му се нахвърляш с обиди, още повече, след като си признаваш, че не го знаеш тоя човек. Ама, тя, простотията, по хората ходи, не по гората.

28

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Абсолютен противник съм на либерализма,защото е грозно своеволие на световната мафия на ООН,но чакайте да видите какво ще Ви сервират и онези,които именно либерализмът роди-Мелони,Льо Пен....Путин,Зеленски...И преди сън казвал тук,че е нужна аутопсия на мъртвото понятие "либерализъм". Защо? Защото в латинските езици,драги,няма дума за СВОБОДА..Думата ЛИБЕРТАД или ЛИБЕРТЕ значат всъщност 'Л-ИБЕРЩИНА,тоест своеволие на ИБЕРИТЕ,тоест евреите. Помислете, защото като потомци на Вокил(Словото)...

27

Нане

преди 2 седмици

Ся краварските тивита са се заели със задачата да ни обясняват, колко полезно е юрото... С кеФ да ги прибиеш... ===)))

26

Анонимен

преди 2 седмици

Кое е това алкохолизирано бабе ? Някаква либерастка ли е ?