29

Иво

преди 2 седмици

Що никъде не пишат ,колко е избирателната активност.

28

дреме ми

преди 2 седмици

Отидох на изборите,надрасках бюлетината със сочни сръбски псувни,и отидох за гъби!Напълних две торби с печурки и пачи крак!И 5 пари не давам кой ще ме краде!Живота ми е подреден и си го живея!

27

не е трудно

преди 2 седмици

До Българин На тези избори активността е най-ниската от началото на демокрацията!Някъде между 26-28 %!

26

Анонимен

преди 2 седмици

До До Анонимен 18 23 Това че в някоя държава има нещо си не го прави автоматично добро решение. Копирането на нещо само защото го има някъде е лоша идея. Няма как да накараш някой да гласува за партия за която не иска, ще гласува за някое недоразумение колкото да отбие номера и резултата ще е лош. Изборите първо започват с избора дали човек ще гласува и после избира за кого.

25

Анонимен

преди 2 седмици

Ако не получават субсидии, няма да е законно ограбване. Само тъмнолилавите крадат незаконно. Тия с вратовръзките ограбват по законен начин. Без диващини.

24

до 23

преди 2 седмици

А как да се финансират разни Величия без субсидии? Те да не мислиш, че работят нещо? Работата е за будалите. Те да ти приличат на будали?

23

До Анонимен 18

преди 2 седмици

Доколкото знам, в някои държави има такава санкция. Това преди време го прочетох във вестник, но не запомних за кои държави ставаше въпрос. Съобщаваше се обаче и нещо друго, което е по-интересно. В периода на Античността в някои от градовете държави гласуването е било задължително и ако някой не участва, прогонвали са го да живее извън градските стени. Онова, което написах в предишния си коментар е на шега, но няма да се учудя, ако нашите управляващи използват и такъв начин да оскубят народа.

22

Нищо ново

преди 2 седмици

Първата работа на новият парламент ще е да пипне изборното законодателство и да вдигне субсидиите. Ако побързат, за юни ще вземат новите по-големи суми, които ще си гласуват единодушно.

21

Българин

преди 2 седмици

Защо изобщо трябва партиите да получават държавни субсидии. Който харесва някоя партия да плаща членски внос и така да се издържат партиите...от симпатизантите си!!! Защо мои пари трябва да се дават на партии, които аз не харесвам....и още повече на такива, които изобщо няма да са в Парламента!!! Защо партиите са на държавна издръжка изобщо....нали все печелят...много ги хар2сват и т.н.

20

Анонимен 2

преди 2 седмици

До Анонимен. Защо си мислиш, че не могат да те глобят при не гласуване. Ако го вкарат със закон, че когато отидеш да си плащаш данъците и излезе информацията от списъците, че не си гласувал ти се налага някаква глоба. Още един, идеален за лишперите начин да палят хазната.

19

Край

преди 2 седмици

Някой си представя че могат чрез глоби да принудят 70 % от населението на България да гласува без нищо да избира. И както и да гласува все Лъчо Мозъка да пише законите пък ДваматаДебели все да крадат от държавата. По-вероятно е да се промени избирателната система или изборите да бъдат забранени. Разбирайте го както искате.

18

Анонимен

преди 2 седмици

До Квартален мислител 17 Не могат да задължат никой да гласува. На такива като теб трябва малко да им узреят мозъците и да не пишат глупости. Пък за глоби е смешно да говорим.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Субсидиите не трябва да ги има. Който не влиза в НС нищо не прави, а който е в НС си получава заплата. Това не са фермери че да получават субсидии.

16

Квартален мислител

преди 2 седмици

Вероятно се задава нова промяна в законите. Как така партиите ще допуснат да им бъде намалена сумата, която ще получават наготово от държавата? Сигурно в най-скоро време ще бъде гласуван закон за тежки глоби на онези, които не отиват да гласуват. Дръж се, народе! Нищо чудно да измислят аргумент тези глоби да бъдат налагаани и за отминали вече избори. Ето ти начин да се понапълни хазната и после тези парички да отидат в джоба на партиите!

15

ароматния пръч

преди 2 седмици

Ще имам добър сън.

14

aaaa

преди 2 седмици

И се оказва че не Партиите работели за благото на народа ,а народа работи за благото на Партиите!Абе жива мафия. Закривай.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Сутринта отворих телевизора, смених 3 канала, БТВ, НОВА и Канал 1, за 5 минути така, и по трите телевизии громяха ПП-ДБ. Не се спряха да говорят за ПП-ДБ. Никой не говори за Велечие и техния доказан изманинк лидер от понзи схема..

12

Анонимен

преди 2 седмици

Никакви пари за партии и депутати. Само за работещите в правителството. Ще видите как ще започнем да влизаме в релси.

11

Българин

преди 2 седмици

И пак мълчание каква е точно избирателната активност. Никъде - нищо. Причини?

10

Реалист

преди 2 седмици

нямало евроатлантически ценности...как да няма...любовта към парите-типична евроатлантическа ценност-дори безумна любов към парите води сегашната налагана политика-на демократите като чуят за пари-дишането им се учестява, ноздрите им се разширяват и сърцето им се разтупква.Със здраве!