105

Анонимен

преди 3 месеца

При 2,000,000 имигрирали последните 30г много ме съмняват тези 3000 имота. По скоро са 300,000 ама карай. И отново НАП спи, крадат милиони и та гледат с широко затворени очи.

104

Анонимен

преди 3 месеца

3600 e нереално ниска цифра. Според мен са поне 10 пъти повече! И по каква причина трябва да се декларират имотите ни в чужбина, както виждаме много малко го правят и им се разминава. Тази информация може да се ползва само за рекет и изнудване от НАП или близки на тях и управляващите хора

103

Анонимен

преди 3 месеца

имам три къщи в Испания , но мен не стте ме бройли защото не плащам данъци в България, защото нито живея там , нито работя там

102

иво

преди 3 месеца

И в същото време няма нито един вкаран в затвора.Ето защо неминуемо предстоят извънредни трибунали и съдилища.Историята го е показала.

101

До 107

преди 3 месеца

Честно да ти кажа, слабо ме вълнуват бачкаторите в чужбина. Да, 95% от емигрантите са тотален слугинаж. Жал ми е за останалите 5%, факт.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Броите имотите на Богаташите, а хабер си немате колко българи живеят, отглеждат децата си и имат къщи или апартаменти у чужбина..., не палати и дворци, а нормални жилища и за огромно съжаление нито те, нито децата им ще се върнат в Бг, а държавата ни се топи с много високи темпове!!!!

99

Анка

преди 3 месеца

Има 3 къщи в Факултето дава под наем и сам добре има ТЕЛК и Шорош дава

98

Анонимен

преди 3 месеца

НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ, които ще бъдат МНОГО СКОРО - 0 (НУЛЕВА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ) !!!!!!

97

Анонимен

преди 3 месеца

До КойНеЗнайАсфалтПаша :-Дано гламавия банкянски сатрап се задави с всичко откраднато от нас!

96

КойНеЗнайАсфалтПаша

преди 3 месеца

Едва ли Асфалт паша е декларирал имотите си в чужбина. А за острова, за който се шушука, че е купил с торбите с пачки и кюлчета, изнесени чрез слугите му от "Авиоотряд 28" пък изобщо не се съмнявайте , че е декларирал.

95

Няма такава държава

преди 3 месеца

Дрън дрън, че пляс!Само на Халкидики имотите на българи са над 10 000 ,но хората са се подсигурили с офшорки и хич не им дреме за НАП ,ДАНС и подобни рекетьорски банди!До сега мисля че имаше един-двама неудачници ,които платиха по 5-10 хил лв на НАП, за да ги оставят на спокойствие.То в БГ палатите на политици и магистрати са за десетки милиони и никой не ги търси ,че за чужбина се засилили?

94

НКВД

преди 3 месеца

Народният съд идва скоро Милост няма да има за никой от тези кради до 9-то коляно.Всичките служби с без родни л-нари ви очаква доживотен затвор!

93

Анонимен

преди 3 месеца

А какво стана с онзи бивш депутат ли беше с 12 апартамента и асансьор, тераси по 400 кв.м и прочие. Нищо нали?

92

Анонимен

преди 3 месеца

НАП къде са? Спят ли? И тези поршета и бентлита всичките ли са купени с пари от закуски. Какво стана с еврофондовите за парите за къщи? Нищо, откраднаха каквото можаха и това е.

91

НеРазбрал

преди 3 месеца

Какво стана с оня имот, в Барселона , че един приятел пита? Доколкото разбирам, му пръднаха на дедовия, и се оказа, че той имот там нямал, нали?

90

Анонимен

преди 3 месеца

АЛОУ АНОНИМНОТО КИТАЙЧЕ,РАДВАЙ СЕ,ЧЕ КОМУНИЗЪМЪТ Е В КИТАЙ,ЧЕ ДАВА 80% ОТ ПОТРЕБИТЕЛСКИЯТ ВНОС В БГ,ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА СЕ СДУУУХАШ НА 5 ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ!!... А НА БОГАТА ЕВРОПА ТАКИВА КАТО ТЕБ И ТРЯБВАТ САМО КАТО МЕТАЧИ,ЧИСТАЧИ НА КИНЕЕФИИИ И ДА СМЕНЯШ ПАМПЕРСИ...

89

Ни мой да бъде

преди 3 месеца

Толкова много копейки,а никой не е закупил ценен имот в Расиа??? Поне един тролей на Мутрофанова да беше се престрашил!

88

Анонимен

преди 3 месеца

Офшорка в САЩ и може да купи навсякъде но с доста $.

87

Анонимен

преди 3 месеца

Има и с няколко паспорта и не може да ги арестуват че са служеб ни като Кристалина. Кристалина има апартаменти в Ню Йорк а Дянков купи къщи във Вашинтон.

86

Тогава

преди 3 месеца

Все в убежища от данъци и законите. По списъка... и в Белене да гледат зеленчуци и животни. Тогава ще се оправим.