60

Homer

преди 2 седмици

Блъсков, Данев ти спряха кранчето?

59

Анонимен

преди 2 седмици

По закон регредум може а защо бягат от него като опърлени властимащите

58

до Гласувал

преди 2 седмици

Преиграваш. Ако 70% пуснат "не подкрепям никой", резултатът ще е точно същия, но няма да има 70% празни места в парламента нали? - ерго, няма смисъл от трупане по секциите. Инак щеше да има хора, които ще се оплакват, че "Като не подкрепяш никой, за какво се редиш тука на опашката да правиш навалица?!". Отчитай фактите.

57

Гласувал

преди 2 седмици

Напротив, легитимна е! Тези, които НЕ участват, поне да пуснат "Не подкрепям никой", ако ли не, означава че са съгласни. Толкоз. За справка - учебниците по право! Разбирам, че за нашенецо неделята е свещен ден и че смей да го закачаш и да го накараш да направи нещо, но после да няма сърдити, криви, станали сутринта (пардон, на обяд) със задните си части нагоре и т.н.? Слънцето, морето, плажът в Гърция и пазарът в Турция явно са по-важни от собствената ни страна. Отивайте и не се връщайте!

56

Към гласуващите,

преди 2 седмици

моля приемете факта, че хората действително не виждат кандидат, който да отговаря на техните очаквания. Това не е интервю за работа, а изключително важно решение, от което зависят 6,5 милиона човешки съдби. Когато хората остават в къщи, това не е защото са овце, а защото вече 35 години слушаме една и съща песен, гледаме един и същи филм или каквото друга метафора си изберете, това е съвсем логичния завършек на безкрайните подигравки с нашето доверие. Доверието ни трябва да се заслужи!

55

Анонимен

преди 2 седмици

ако ще 12% да е активността ще е легитимна, щото който не гласува друг решава вместо него и нема право да се оплаква, така каза Ристьо Иванов

54

"ЕВРОПА ЮНИОН&

преди 2 седмици

ТОВА Е БЪДЕЩЕТО И НЯМА ДА ИМА КОМПРОМИСИ ИЗОБЩО.....!

53

МАЙ НЕ РАЗБРАХТЕ....

преди 2 седмици

ЕС---- ЩЕ БЪДЕ ВТОРИЯ ЩАТСКИ ФОРМАТ НАРЕЧЕН:"СЪЕДИНЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЩАТИ"---- ВРЕМЕ Е ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ!!!!

52

СМЕХ....

преди 2 седмици

За какъв. " българизъм" говори тоя ***, когато от 9.09.44г. у нас цари пълен "социализъм, комунизъм", и някакъв просташки руски "ОНАНИЗЪМ" във всичко и навсякъде....ХАХАХАААА...

51

СМЕХ....

преди 2 седмици

АЗ НЕ ПОЗНАВАМ "ЛЕГИТИМЕН КОМУНИСТ"---който Партията да не е носила на гърба си до ръководното място!ВСИЧКИ БЕХА "ТУРЕНИ" ДА УПРАВЛЯВАТ И ОГРАБВАТ НАРОДА ОТ БКП/ БСП...ОТ "ИМЕТО НА НАРОДА"....ХАХАХАААА

50

Анонимен

преди 2 седмици

Е чи, какъв Българизъм Ве КоммунПлъх? След 1944г иззехте на Българските Селяни Земите и си ги натикахте в Колхозите - ТКЗС и сега къде ти е Българизма? На коя Земя? Може би на Цялата Земя! На Балканите и по точно по Бъгарските земи в момента е закона Крепостничеството въведен от Йосиф Сталин от по времето на СССР! То по Черно Море веке няма Български Курорти, тоя взел да ми говори за легитимност! То повече е България извън България ве Комун смотан, повече българска земя имаме извън България ве!

49

!!!!!!!!!

преди 2 седмици

А РАДЕФ ЛЕГИТИМЕН ЛИ Е????????????????

48

Анонимен

преди 2 седмици

С него вътре

47

Коалиция Магнитски

преди 2 седмици

Коалицията на герп/дъоъсъ + още няколко подкупени и отцепени депутати, ще предизвика "стабилно" управление, протести и бунтове. Както всички пиквени правителства досега. Основната приграма на евентуалното правителство е ясна още отсега, шиши и боко да отърват затвора още няколко месеца.

46

70%

преди 2 седмици

Ало, анализатори! Не гласувах, защото бях доволен от правителството на Денков!

45

Анонимен

преди 2 седмици

В България е легитимно да докараш някой отвън без да знае даже български за премиер. Чужди гражданства и местожителства са легитимни. Да си играеш с флашките по изборите е легитимно. Да домъкнеш машини които да дават фира е легитимно. Да купуваш гласове е легитимно. Да те спонсорират нпо-та е легитимно. Да имаш спонсори обявени за издирване от Интерпол е легитимно. Да си съдружник с мутри и да се правиш че вдигаш кръвно докато качваш кварталния си отбор в правителствения самолет е легитимно.

44

Истината

преди 2 седмици

ГЕРБ имат 1/4 от тези 30% гласували, което прави 7,5% вот!!!! Е как ще управляват? Ами останалите 92,5 % НЕ искат ГЕРБ!!!!

43

Анонимен

преди 2 седмици

Напротив! И с 5% да е избрана е легитимна. Всички много добре знаят, какви са последствияа от негласуване и въпреки това, лауреатите на българското критично мислене, предпочетоха да лежат по диваните в неделя. Сега да си сърбат попарата, а ако ще и да превъртят фейсбук от реване. Заслужихме си мизерния живот!

42

Анонимен

преди 2 седмици

Има много лошо Борисов да направи кабинет с ДПС.

41

Анонимен

преди 2 седмици

що за глупости говорят тия платени писачи?Изборните секции са отворени и всеки има възможноста и правото да отиде и да гласува.Това ,че 70% са овце и не желаят или не знаят как да гласуват не прави изборите нелегитимни.Просто тези 70% понеже са простти дават правото на другите да решават вместо тях.