75

Отвратен б-н.

преди 3 месеца

Милиардерът,има един единствен ход.Пенсия,Банкя,забрана да си вре гагата в управлението на държавата!Другия вариант,който не е изключен,да "гостува" на ЦСЗ,за дълго време.

74

Повечето хора не си

преди 3 месеца

дават сметка, колко е лесно за една партия, която е била във властта, да продължи да е на власт. Вече многократно на яве излезе схемата с бюлетините, с машините, с шефовете на служби, посолствата и прочие. И все още има хора, които казват, че при тая обстановка виновни са тия дето не гласували. Вие честно ли?! :D

73

Анонимен

преди 3 месеца

Най-голямата причина за отвращение са точно такива гербаджийски, промиващи мозъците медийни "експерти", които имат наглостта да се изказват от името на целия народ, в 1 лице мн.ч.! "Ние бяхме подложени на тежка манипулация, че едни хора са добри за управлението на държавата и след това тези хора трябваше сами да осъзнаем, че те не стават за нищо", заяви проф. Христова.Кои са НИЕ? Вие сте си вие, а ние сме си ние, и не говори от мое име, ако обичаш!

72

Анонимен

преди 3 месеца

Отвратени сме и то политици и от анализатори. Разлика няма и едните и другите само лапат.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Oтвратени сме от тези които ни управляват, а защо продължават да го правят?

70

Анонимен

преди 3 месеца

Как няма за кого да се гласува? Всеки ден се регистрират партии, но все на двете имп ерии около БГ! На ДПС не дават да се цепят! Един е султанът и той не може да допуска разцепление!

69

Нека

преди 3 месеца

Негласувалия българин под предлог,че е отвратен и че на плаж е по-добре сам си докарва резултата от гласувалите под строй циго и турци. Едните за пари,другите по задължение.Който е недоволен да гласува с Не подкрепям никого, да стане ясно че протестира. От плажа и дивана не става. Сега ще си носим последствията, но даже ни е малко. На следващи избори ДПС може да е на 1во място, но нека малко ни е!Иначе като цяло няма за кого да се гласува.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Прави сте отвратени сме- и докато скандираха- НИЕ АСФАЛТ НЕ ЯДЕМ- КОЛИТЕ НИ ЗАПОЧНАХА ДА ПОТЪВАТ ПО ДУПКИТЕ...

67

Анонимен

преди 3 месеца

Отвратен е избирателя, и няма как да не е отвратен, като му се събраха толкова мното евроатлантически ценности, от всяка по много, накуп и наведнъж ...

66

Живял-видял

преди 3 месеца

Забеляза се интересна тенденция. Вечерта след изборите политиците ги няма, но тяхната липса се запълва от всякакви социолози, политолози и тем подобни. В жаждата си да се изявят те не разбират, че заместват опротивелите политици и стават омразни на хората наравно с тях. Та и тази професорка я знаем от много години. Аз лично я знам от 1984 г. и помня как през 1988 г. тя стана член на БКП. И до ден днешен си е комунистка.

65

Турист:

преди 3 месеца

Твърде меко казано съм отвратен...!

64

Анонимен

преди 3 месеца

Че кога Борисов е говорил грамотно, че сега говорел без да знае къде се намира?

63

Анонимен

преди 3 месеца

Политиците ако искат по-голяма избирателна активност да вдигат доходите и да спрат с тази фалшива кал която уж си хвърлят по медиите. Правят се че не се понасят и после на тайни срещи си разделят властта. След последната сглобка дори слепите го видяха как става. Искам да виждам идеи и предложения как държавата да върви напред а не да ми предлагат да гласувам за да не дойде еди кой си на власт.

62

Анонимен

преди 3 месеца

с отвращение няма да се оправят нещата , лошото е че тези дето ни управляват не се отвращават изобщо и това ги устройва перфектно , правят си закони и всичко е на наш гръб

61

Анонимен

преди 3 месеца

И КАК ДА НЕ СМЕ ОТВРАТЕНИ КАТО 35 ГОДИНИ ПОВРЪЩАМЕ ОТ ОТВРАЩЕНИЕ,А ХАЙЛАЙФА СЕ КИКОТИ НАГЛО И СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА!!!... ДОКАТО СЕ СРЕЩНАТ С ДАРК РИВЕНДЖЪР КАТО ДВАМЦАТА ТРАКТОРЯНСКИ И КЪРО ЮЖНОАФРИКАНСКИ... ПОСЛЕ ЛИЦЕМЕРНО РАЗСЛЕДВАТ,А НАСАМЕ СИ ВИКАТ "ВЪХ ДОБРЕ,ЧЕ НЕ БЯХ АЗ"...

60

Кольо

преди 3 месеца

Както на тотото два поредни тиража се паднаха едни и същи числа,така на всички поредни избори ще ни се пада герб

59

Карнела

преди 3 месеца

Аз не съм виновна.Просто червените бабички дадоха фира

58

Анонимен

преди 3 месеца

Пак няма да има правителството и на есента пак нови избори в България на които пак малко българи сте ходят да гласуват хората в България се отвратиха от всички български политици в България и затова не ходят да гласуват на изборите за съжаление всички български политици не могат да го осъзнаят в *** си празни кратуни.

57

Анонимен

преди 3 месеца

."...Той да променя това,което не иска да променя".Ех,политоложке гербава,защо не смееш по-ясно да се изразиш,а ни занимаваш с витиеватите ти умозаключения?

56

стар комунист

преди 3 месеца

Сега чакаме и оставката на баба корнела! Успя с боко да ликвидира столетна партия! Сега на европа не й трабват леви партии,но хората не искат да живеят с десните!