101

Чугунолеяр

преди 2 седмици

Всичко е ясно. Нацизмът се възражда и е за добро. Запомнете го. Достатъно касапи в Европейския съюз. Нелегалните вън от нашата територия. Да се оправят и спасяват самосиндикално. Европа не е хранилка за терористи.

100

Олимпий Панов

преди 2 седмици

Мислих че е разкарал бабата!

99

Руя

преди 2 седмици

Много се радвам за решението на френския народ.Тоя Макрон ,който няма деца ,тоя егоист ,който не знае какво е баща.Той иска да се убиват европейските деца за негов кеф и кефа на Байдън.Да се махат да умират гадовете.

98

Галя от EmbassyTO

преди 2 седмици

Следва - да си ходи при баби му или при любимите момченца. А може и укр.

97

Рендето

преди 2 седмици

Просто Хипотеза: Възможно е, да е направил този ход като спасителна крачка, за да се отклони от силния натиск на Щатите да въвлече Францата в ядрен конфликт с Рашата??? Повтарям, това е просто хипотеза, а не твърдение!

96

Анонимен

преди 2 седмици

Макрон е дотук, като Ципрас в Гърция

95

Анонимен

преди 2 седмици

Едва ли доброволно ще се оттегля. Стана неудобен за хегемона, защото насъсква за влизане на НАТО във войната, а щатите искат да приключват с украинската сага. Не говоря за Байдън, тези работи се контролират от други хора.

94

Анонимен

преди 2 седмици

Европейските макрони се оказаха с изтекъл срок на годност и сега следва подмяна с нови приоритети- мир, мъжете са мъже, а жените са жени и ще си караме колите на бензин и дизел, а ядрената енергия е мана небесна и няма да замърсяваме пейзажите си по морето и планината с тия мелници! Отказваме ритуалното самоубийство от активизъм бе хора!

93

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко изродихте и политиката , вече ляво и дясно означават нещо съвсем различно и не са свързани с икономика , а някакви изродени понятия спрямо налагани на " световен ред " .

92

проклятието Зеленски

преди 2 седмици

С който зеления фасул се е здрависал - все наопки му тръгват нещата!

91

некрофилите

преди 2 седмици

и самоходните мумии - да си отиват!

90

не им се мре

преди 2 седмици

на европейците! на всякаде свиват знамената на партииите на войната!

89

Анонимен

преди 2 седмици

Отдели малко време на бабата , отведи я на пътешествие ,така се прави с възрастните хора , обикалят Света ,

88

ъъъхъ

преди 2 седмици

Някой е натиснал Макрон за репченето му срещу Русия. Той сега се надява, че ще загуби изборите и няма да е негова отговорността.

87

Анонимен

преди 2 седмици

Този първо да се оправи с Нигер и Буркина Фасо па после да се репчи на военна суперсила.

86

Анонимен

преди 2 седмици

Аз просто недоумявам кой в тая Франция е гласувал за нацитата?! Че то църно, църно.. всичко живо и неживо. Трябва да ходиш с арабски речник, че да те разберат. От тоя Лувър каква хубава джамия ще стане.. Та излиза някакъв парадокс. Църните сами да са си избрали нацита? Вече в главата ми някакви въглени крещят "чиста раса" и т.н....

85

пияница мистик

преди 2 седмици

Ако Льо Пен спечели, Франция става прокси на Мордор и поведението на управляващите ще е същото като на Орбан, Фицо и на српския Додик, дето се засили да целува Джуджaнka по устата, както навремето Брежнев и Хонекер се целуваха с език, но Джyджанka не даде, защото е вярна на Мечкадарев. Тоест Украйна да забрави за всякаква помощ от Франция, а Мордор ще имат вече 4-та европейска държава като свой pоб. Ей така се превзема Европа, а не с война, както си мислят САЩ и НАТО и други заблудени западняци

84

Анонимен

преди 2 седмици

Хитър е бабоева. като даде парламента на дър тата баба нацистка, тя за няколко месеца ще си покаже колко е аутистка, като нашите копейки и французите повече няма да помислят за нацисти!

83

Анонимен

преди 2 седмици

ТРябва и тук да дадем властта на копейковците. Само за половин година ще са се о с р али до у'ите и никой повече няма да помисли за руски националисти.

82

Анонимен

преди 2 седмици

Споко, в Словакия видяха колко си не може националиста и руски ка лъв и сега веднага го поставиха на 2-ро място.