13

Анонимен

преди 4 месеца

При тази ниска избирятелна активност трзи гласове правят разлика. Да благодарим на Славчо за многото секции в чужбина! ДПС от 10 процента вече го докарва до 15-16.

12

Чичо

преди 4 месеца

Тия хора защо изобщо имат БГ паспорти, след като сигурно нямат и идея какво се случва у нас?!

11

Христо Христов

преди 4 месеца

Напълно нормални хора - работливи, с усет за справедливост и достойнство. Не са кат командированите от евроатлантическа българия в брюксел - дребни безгръбначни и злобни душици.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Хората там не харесват говоренето на Пеевски как да ставаме роби на укрите.Харесват си Ердо.То и ние не харесваме говоренето на ДПС.Като искат да са укро роби да си ходят да робуват там,а не цялата държава да набутват.

9

Свидетел

преди 4 месеца

В 5 сутринтта днес ДПС убедително печелеше пред ГЕРБ имаше и статий по въпроса. Не знам какво стана но до 9 сутринтта ГЕРБ надмина ДПС :)) Мислех си ДПС ако спечели дали с калашници или ми името към София ще се тръгва. Големи колебания имаше сутринтта :))

8

Анонимен

преди 4 месеца

До 1 до 30 години туркиа ще е кюрдистан хахаххаха

7

ГерболИННА Ангелова

преди 4 месеца

Нормално,вече 15 години турската партия Греб-ДъПъСъ ограбва и унищожава България! Защо им е да се напъват,след като Ристю Мравояда,Гнома, АкаДенкофф,ХараКиро, Кокорчо, ***,Криптомир,депутат Петроф,Мазол Гейков,С8ин4еф,Кити Божанков и Изи Митева изпраха Тиквуня и С8инята Магнитски,с любезното съдействие на поредица от златни патерици,наколенки и пръсти като Магарешки,Торбичката,Джамбазоглу,Далавери Симеонов,Корни,САтанишев и всякакви отходни елементи от криптата на костоффф,царя,Доганя!

6

верно си е!

преди 4 месеца

Те са мюсулмански народ , свинското не им е интересно.

5

Искат в БРИКС

преди 4 месеца

За какво им е ЕС ЕС краварник-свинарник?

4

Ердоган

преди 4 месеца

Ердоган тръгва да се среща с биден в америка и казва : "Жена ми искам да не се къпе една седмица. Аз ще дойда след 2 седмици във турция. Искам да мирише на п...ка!" ФАКТ. Извратеняци!

3

Анонимен

преди 4 месеца

турското кафе не прощава, остава спомени за цял живот

2

хахаха

преди 4 месеца

тва го писахте вече бе иннчееее

1

30

преди 4 месеца

ДПС до 30 г ще е първа в страната . Евроатлантизъм му викат. ДПС в трройката е национална катастрофа, ГЕРБ+ДПС+ИТН борисов Паша превърна Балкански Поток в Турски Поток, и сега Ердоган ще обират парсата.ДПС,купи изборите чрез ромите и ромските барони. Всички роми, гласуваха за ДПС , 100 лева. Просто има договорка на Борисов и Пеевски за тези гласовеще. Ще организираме референдум след 30 голини за присъединяване на Дунавския Вилает към Тюркийе Джумхюрие