64

Руя

преди 2 седмици

Тия социолози са платени реклами на водещите партии.Те се опитват да манипулират с прогнозите си.Ама тоя път изядоха дървото.

63

Залога е доста голям

преди 2 седмици

понеже много хора се заложиха като бушони. Вероятно всичките ще изгърмят, но този път може да изгори цялото табло барабар с инсталацията. Ако не ви е твърде сложна тая метафора :D

62

Анонимен

преди 2 седмици

Галъп даваше 27.5 за ГЕРБ, а тия новите бяха в графа под 1%

61

Анонимен

преди 2 седмици

Немозе да бъде, казаха че са много точни до резулата

60

Анонимен

преди 2 седмици

Първан снощи говореше големи глупости как познал почти всичко. Меч и Величие никой не ги видяха, ВМРО взеха 2,2 процента на евроизбори, а с мъка им даваха 1, а Синя България и Солидарна България взеха с близо 2 процента по-малко от предвижданото. БСП също я помпаха кой с 8,9, койт с 9,5 някои с 10, тя може 7 да не вземе.

59

Алов

преди 2 седмици

Ганьо_ си мисли,че като плати и това ще стане -ми не

58

Шишо

преди 2 седмици

Първан Симеонов доста се поизпоти снощи. По-фалшиви предизборни социологически проучвания не е имало досега. Платени лакеи на на Боко и Доган!

57

анонимен

преди 2 седмици

За каквото им платили, това прогнозирали. Нормално.

56

Сата НАТО

преди 2 седмици

Казва се манипулация на машинния вот. Просто и логично. В България действа мафиотско образувание тип "дълбоката държава". И се гласят да има повечко проруски партии, за всеки случай...

55

Анонимен

преди 2 седмици

ВСИЧКО ТОВА НИ Е ИЗВЕСТНО ОТ 20 ГОДИНИ СОЦИОПРОГНОЗИ В ЕВРОПА И Ю-ЕС-ЕЙ ДАВАТ КРАЙНО ОТКЛОНЕНИЕ СРАВНЕНИ С РЕЗУЛТАТА ОТ 0,1-0,2%, А В ТБП-ДОЛИНАТА: ОХ,МАЙНЬО ЛЬО - КУЧЕ ВЛАЧИ АНТЕРИЯ!!...

54

Анонимен

преди 2 седмици

Това ви е проблема на куайърите от пп, че не се виждате какви сте метили, а обвинявате народа си! Накрая ще си гласувате сами наесен.

53

до вододел

преди 2 седмици

Значи народа ти крив! Ами смени го бе! Стани като твоя Киро канадец!

52

Анонимен

преди 2 седмици

Като гледам никой не я бръсне тая социология! партиите дават отчаяно пари бадева в безсилието си да излязат с решения.

51

вододел

преди 2 седмици

България избра да бъде васал на путин, но жадно да граби запада; да обижда и да тъпче умните, красивите и знаещите, но да се надява на подаянията на тиквите, обръчите от фирми на доган и залагалките на лукойл и сие;. С манталитет на Андрешко, култура на чобанин и образование от милиционерското училище----тежко и горко на този народ. Ще страда много,но...САМ СИ ГО ИЗБРА....

50

Анонимен

преди 2 седмици

ТРЯБВА ЗАКОН ДА НЯМА СОЦИОЛОЗИ ПОНЕ 2 СЕДМИЦИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! В ГЕРМАНИЯ ДАЖЕ Е ЦЯЛ МЕСЕЦ. НЕ КАТО ТУК В ПЕТЪК - ПРОГНОЗИ, В ИЗБОРНИЯ ДЕН ПО САЙТОВЕТЕ ХВЪРЧАХА ПРОЦЕНТИ...

49

Анонимен

преди 2 седмици

Социологията не се е провалила, просто такава няма. Социологическите компании станаха платени партийни платформи за създаване на настроения, а не да показват нагласите.

48

Българин

преди 2 седмици

Каква социология б.р.е...хахаха!!!!! Българският народ НЕ гласува..,.а вие ми пеете за партии и коалиции. СМЕШНО Е....ТОВА НЕ Е ЛЕГИТИМЕН ВОТ и това НАРОДНО СЪБРАНИЕ ще е нелигитимно за ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ!!!

47

Анонимен

преди 2 седмици

Браво на Стефан Манов! Един да се осмели да признае и коментира публично бездънното падение на продажните социолози! И вместо да се скрият,те с цялата си наглост се бяха наредили по всичките продажни,небългарски телевизии,опитвайки се отново да дават акъл и да извършват безнравствена манипулация! Оплюха"Величие",нарекоха ги маргинали,тъмни субекти,дошли от нищото.Храчиха и по"Възраждане",но и дума не обелиха за гласовете,които губят любимците им боко,шиши,кокорите.Мълчаха и за 30% изб.активност!

46

Анонимен

преди 2 седмици

Нали Киро каза, че социолози му искали 20 000 лева? Мисирките защо не го питат кои са тези социолози? Прокуратурата защо още не е арестувала Киро да каже кои са му искали пари?

45

да фалшифицират

преди 2 седмици

и аз така видях . Огромни лъжи . С много шум , по сайтове и тв . От сутрин до вечер - отклоняват вниманието . уж знаят всичко .