134

Банкеръ

преди 2 седмици

Правителство,което вдигне цената на Електроенергията за бита до нива на промишления ток без Нощна тарифа ще бъде убито с камъни на другия ден.Няма да го спасят нито новите БМВ на полицията,нито жандармерията.Да се знае.По тази причина Правителството ще е служебно дотогава.

133

Правителство на ГЕРБ

преди 2 седмици

Не трябва да има -- те са вредна партия окопаха се във властта и измъчват цяла България , А ДПС е етническа партия чрез нея Ердоган се меси във управлението на страната . БСП и Възраждане про-руски партии -- те използват благодарността за Освобождението на българите и чрез него се мъчат да извлекат ползи за човеконенавистната политика на диктатора Путин -- две неща който нямат общо ,дори се мъчат да вкарат вина за това че сме освободени ,а не подкрепяме Путин !

132

Анонимен

преди 2 седмици

При снализс нс изборните резултати доц.Св.Малинов твърди,че голям победител в тези избори е ДПС на Пеевски. В България -да, Пеевски е победител поради намесата му в няколко важни за държавата проблеми- доставката на природен газ в БГ, проблемите с транспортирането му до Унгария и Австрия, спирането на руския нефт в Нефтохим - Бургас,промяна на КРБ.Покрай Балкански поток щяхме да си спечелим вето от Унгария, руския нефт отиде в Турция;промените в ИзЗ замалко да блокират избора на служебен кабинет

131

до 125

преди 2 седмици

До АнонименДа, сглобки не, но коалиции да!

130

До 130

преди 2 седмици

Пълен неразбирач си! Всечки телевизии, електронни медии, социални медии се държат от кръга Капитал и техните слуги ПП-ДБ и ДС номенклатурата!

129

Анонимен

преди 2 седмици

Когато Шиши и БоЕко държат всички основни медии в Бг а народа е неграмотен какво да се случи освети тотална щета.Всичко е нормално и ЛОГИЧНО. Ългарите трябва да измрете. Вие сте некачествен матриал !!

128

Анонимен

преди 2 седмици

Ама тазбира се. Четете горното заглавие ТАКА: Дебелият трябва да направи правителство. Трябва да се краде.Само че едно правителство СЕГА така ще бетонира ДПС че след 2-3 години няма да има нито ГРРп нито БоЕко, нито ПП, нито никой друг.Запомнете ми думите!!!

127

Анонимен

преди 2 седмици

Сициолози, политолози и метериолози нещо не познават само от време на време нещо поналучкват.

126

Анонимен

преди 2 седмици

Тия всичките социолози,политолози,които се изложиха като кифлажиите с неверните си и манипулативни поръчкови прогнози е най-добре да се скрият и да престанат да дават акъли! Нагли са,банални са и са отвратително досадни! В момента са тръгнали да вменяват на наивниците,че трябва да се сглоби следващата отровна сатанинска сглобка,която ще довърши Родината ни!

125

Анонимен

преди 2 седмици

Какъв кабинет?? ББ загуби 300000 гласа, добре че чалмитв му наляха бройки!!

124

Анонимен

преди 2 седмици

А не, не. Повече такива сглобки не.

123

Анонимен

преди 2 седмици

Ако ГЕРБ Не направи правителство НА ВСЯКА ЦЕНА, наесен ще изгуби ДВОЙНО.

122

Анонимен

преди 2 седмици

Чух какво каза Октай за Слафчо.Нали спечели изборете,но заради парички се отказа .Ясни сте ми...

121

Анонимен

преди 2 седмици

До Дядката 118 Гласуването е право а не задължение. По-добре да няма правителство от колкото да се гласува за някоя слаба партия като протестен вот и да се влоши още повече положението. Трябва да се гласува когато има подходящ кандидат. Ако се гласува само за да се гласува то по-добре да няма избори а да се тегли чоп направо.

120

Анонимен

преди 2 седмици

До АзъКанъАзъ7112136860добре де, съгласен съм, а след това какво? - всеки ден да правим избори, няма кой да отиде да гласува. А после сме недоволни. Чакаме, някой да ни оправи, ама няма как. И ние трябва да свършим нещо...

119

Анонимен

преди 2 седмици

Съвети от щерки на убийци не слушам.

118

Обективно

преди 2 седмици

Решението е: ЕКСПЕРТЕН С ПОДКРЕПАТА НА ГЕРБ СДС, ДПС И ИТН. ДРУГ ИЗХОД НЯМА. И НАЕСЕН ДА ИМА НОВИ ИЗБОРИ - СЪЩОТО ЩЕ Е. А КОЙТО СЕ МИСЛИ ЗА ВЕЛИЧИЕ, Е ПЪЛЕН ГЛ.УП.АК!

117

Дядката

преди 2 седмици

Вместо нескопосано да режат правата на президента да бяха въвели задължително гласуване като в Белгия , но не , не им трябва подредена държава , мафията иска да лови риба в мътна вода!

116

Анонимен

преди 2 седмици

С тия високи цени в магазините и тази инфлация как искат някои политици от другите да са доволни и да гласуват за тях? Някои хора нямат връзка с реалността и като дойде сблъска с влака на изборите се чудят от къде им е дошло.

115

Анонимен

преди 2 седмици

Вземте пример Белгия, там 1-2г не можеха да направят кабинет. Така че, избори до дупка, докато най после на *** му уври шопската кратуна и си размърда *** до урната! Срамота е 25% само да определят какво ще се случва - и това е само твъдия дежурен електорат.