17

тоти

преди 2 седмици

Стигнахме до там,да ни управляват еничери и полуграмотни изселници ,за които им дреме за чужда държава ако не са песиите на бабите им ,но и с това ще се свърши!

16

Запознат

преди 2 седмици

До Анонимен2Цървулче не предизвиквай съдбата,че да не гушнеш букета преди тях !

15

Истината

преди 2 седмици

До баба мараНедей да лъжеш бабо Маро ,турците бяха изгнени от комунистическата *** !!!!!

14

Анонимен

преди 2 седмици

Има гигантски проблем в българските избори. Лишаване от право на глас, ако не си обявил къде ще си ако няма да си на адреса по лична карта. Това лишава от право на глас около 20% от българските граждани. Които никога няма да си направят труда да изпълняват изискванията на властта.

13

С високата порта

преди 2 седмици

Сафинята е много високо ценен за лидер на дсп продължавайте да сиго дундуркате памаци

12

Обективен

преди 2 седмици

Репортаж по Нова от Чорлу,Турция . Питат една жена " за какво гласувате? " - отговор " Не знам "......а лоената топка се изхвърля "...благодаря на избирателите за доверието към ДПС и към мен....КОЙ ТЕ ЗНАЕ , бе Шише, така са им казали ,така гласуват,какво доверие ?

11

До баба мара

преди 2 седмици

"Българско ", първо се научи да пишеш на български език. Личните имена и имената на държави се пишат С ГЛАВНИ БУКВИ. Учи се в ПЪРВИ КЛАС.Ине обвинявай турците. Ако не бяха ти построили 47м2 панелката сега щеше да живееш на поляната. Дори и фасадите на блока не можете да боядисате. Внимавай, къде бараш ,баба мара. Можеш да хванеш някой рязън.

10

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Защото са масово в Западна Европа.Пак си гласуваха ,но от друго място..Турците гласуваха,бидейки превозени в България ,а в Западна Европа са изключително много. Така че няма никаква разлика.Калто предрекох Турция влезе в уникална икономическа криза и турците се разбягайшха от ердогановите обещания за рай. А и идва жестока война срещу Турция,която окупира и управлява България. Също така,който е посегнал на Държавата Израел няма да има бъдеще. Нито пък САЩ ще простят лъжите долни на турците.

9

И още

преди 2 седмици

По- малко ще гласуват! Младите са с друго съзнание и не им пука за България! Нали ги видяхме, кои са дошли на безплатен туризъм. Едвам влачат крака и все по трудно говорят на български!

8

ха-ха

преди 2 седмици

Шиши Парасьонков : В Турско май не съм им по вкуса ...

7

Анонимен

преди 2 седмици

Тези изселилите се в Турция как не ги е срам да гласуват на български избори под строй като оФци за ДПС-партията на ДС която им спретна така наречения Възродителен процес.Аз не гласувам на избори в Турция

6

баба мара

преди 2 седмици

какво ни интересуват нас проблемите на изселниците те доброволно напуснахабългария защото не смятат българия за родина някои се върнаха и даже сиполучиха обратно къщите които бяха продали със злоба напуснаха българия съсзлоба гласуват на всички избори даже идват с безплатни автобуси такава наглосткога ще се забрани на изселниците да гласуват на бълг избори

5

Анонимен

преди 2 седмици

пфууу какво досада - всички новини само за избори - някои въобще не ни интересува и няма да ви четем

4

Анонимен

преди 2 седмици

С тези избори всяка година на хората им е омръзнало да ги разкарват до секциите и да ги водят по екскурзии.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Самите те не харесват говоренето в България за войни и как да се робува на укрите.Харесват Ердо.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Хайде по-бързо всички да попочинат, че ми идват в повече

1

Анонимен

преди 2 седмици

Починаха много от изселниците. Причината е ясна.