16

Христо Христов

преди 4 месеца

Горе-долу колкото бяхме от Политбюро на КПСС.

15

Анонимен

преди 4 месеца

100%, а с престараване и ударно преизпълнение -150%, най послушните.:))

14

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "Сега като сме в демократичен пакт с най-силната империя в момента" ---------------- буахахахахахаххахаха, май още не те е пуснала снощната пица, а?

13

Анонимен

преди 4 месеца

Българите са се държали като народ без държава доста време от новата си история, затова сме загубили и доста територии. Сега като сме в демократичен пакт с най-силната империя в момента, по добре да не си показваме робския дух, че може пак да си загубим държавата.

12

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "Европа е пътят за България. Всички, против Европа да ги изселим от България" ------------ понеже зълтоопаветният ефролиииберален плааанктон е има-няма два вагона грантаджии, по-скоро ще се случи обратното - искате не искате товарим ви по колесниците на самолетите и аста ла виста! Нормалните българи сами ще определяме бъдещето на България без любезния надзор на фашииииизирания есср!

11

баба мара

преди 4 месеца

с 17 евродепутати ние сме в последна глуха затова не гласувам защото сме в натои ес без референдум някои може ли да каже какво свърши евродепутатът слабаковза българия гласувате на инат не мислите

10

Анонимен

преди 4 месеца

Авторското право в здревеопазването звучи като: "Това лекарство не сме го одобрявали, забранено ти е" , "Това лекарство установихме, че е много вредно, пробвай най-новото наше", "Това лечение е много старо, ето ти нашето най-ново" и т.н. Не смеем да си помисилим разбира се, че сме опитни мишки при изпитванията на "най-новите" лекарства и лечения, срещу малко бонуси за хората, които ги предлагат и препоръчват.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото Европа е зависима от САЩ.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото трябва, толкова ще сме зависими. Европа е пътят за България. Всички, против Европа да ги изселим от България

7

Анонимен

преди 4 месеца

Тъй де! Свобода, ама ограничения /меко казано/, плюс приравняване на законите към нечии директиви, поради чужда необходимост, плюс закони за авторски права, които пак са техни, плюс забрани за ..., защото имало опасност за ТЯХНАТА /ЕС, ЕК/ сигурност, плюс дезинформация за останалия свят, който не е с ЕС, плюс оправдания със всички видове кризи, които могат да настъпят, плюс провокации с цел кризи в световен мащаб, които трюбвало да решим /ама заедно, единни/. Оглеждат се и за други територии.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Ако искаме помощи много ако не чакаме пари от програми никак не сме зависими както казва мама докато те храня ще слушаш

5

Анонимен

преди 4 месеца

Даа.. голяма свобода е да имаш правото да се съгласиш или съгласиш с каквото ти кажат от есср.. както напирмер стамбулската конвенция, която я направиха задължителна за всички в този фаашиизиран ефрогеййски съюз! Добре, че конституционния съд я направи противоконституционна, та все още не са намерили как да преодолеят тази забрана и за сега ще има глоби и спрени пари докато не клекнем, пардон - не се наведем.

4

Анонимен

преди 4 месеца

ПО ЗЛЕ ОТ СССР В ПЪТИ ЕТОВА ЕС РОБИЯ

3

Хах

преди 4 месеца

100% сме зависими от диктата на еврогайските началници, ето за това не сме вече държава, а просто територия!

2

Урсулю Фродолайнен :

преди 4 месеца

"Напълно зависими!!! БългЕрия е БрюкСелска колония и КвотО каже Галя от Посолството тва ще е!!!"

1

Анонимен

преди 4 месеца

Брях тая ограничена свобода.