42

Анонимен

преди 3 седмици

След 1989 год. всичко в Б-я се разруши, държавност, икономика, образовоние, съд, администраца, армия, полиция и т.н. а бе всичко и то тотално. Още тогава, тогавашните управници от СДС и БСП, безхаберници, безмозъчни властолюбци оставиха държавата на самотек, без стратегия, на хаоса и произвола. Биеха тъпана, че държавата не трябвала да се меси в нищо и никъде, това било демокрацията. Е, сега ядем попарата на бълг. глупост, но виновни няма, вината е в българите, просто сме нищо в Европа.

41

Анонимен

преди 3 седмици

Трябва чиска

40

до България

преди 3 седмици

Държава без Народ се нарича Територия, бе, Ц:::л!!! -))))

39

България

преди 3 седмици

България си е самодостатъчна. Някакви *** мунчовци били приемали българите за второ качество хора !?! Те не са Господ , че да казват кой какъв е. На който не му понася българския климат , да се маха откъдето е изпълзял. Никой не е канил антибългари в България.

38

Рендето

преди 3 седмици

"...приемат ни за страна второ качество" ------------- Мечтайте си....!!! -)))) Второ качество в ЕС са държави като Гърция, Португалия, Унгария, Чехия, Словакия...., дори Прибалтийските Умирати са пред нас, ние сме държава - "Пета Глуха"!!!!!

37

Анонимен

преди 3 седмици

Преди руснаците ни имаха за братя, а западните за маймуни. Сега и едните и другите за маймуни.

36

до 29

преди 3 седмици

До Анонимен,за да си някакво качество първо трябва да си човек,тези неандерталци населяващи тия земи са много далеч да бъдат наречени хора,така че първо станете човеци и чак тогава търсете качество,така че ако някой ви третира като хора,па макар и второ качество означава,че е много щедър към вас,благодарете си мълчете,че се самозбравихте в претенциите си

35

Анонимен

преди 3 седмици

Работата е превърнала маемуните в хора а сега сме на обратният етап който НЕработата ще ви превърне в маЕмуни. Нямало да рАботят за по-малко от еди-колко си?! Ами добре.Недей. Работата не е само източник на средства за живот. Но детайли няма да разяснявам на маЕмуни защото не давам безплатни уроци.Прав ви път към Ада.

34

Анонимен

преди 3 седмици

За бълггарака очакванията за демокрация са да лежи по цял ден и да не работи а някой да му дава пари за бог да прости.Това ви е проблема ГЕНЕРАЛНО!!80% от 19-29годишни очаквали 4400лв нето минимум?!За сравнение средната във Франция нето е 2300 евро.Гання се е надценил ужасно много.

33

Какъв бизнес има

преди 3 седмици

тази госпожа? Светски? Мерси за съветите!

32

Реалист

преди 3 седмици

Бивша 16 съветска република,понастоящем чалга държава с чалга и неграмотно поколение на джуки и силикон.Всеки четвърти е ромей или другото от югоизток.Живот на кредит,ама с цигара в уста и домашна пърцуца.Всеки има враг за оправдание на собствения си неуспех-от Америка през Китай че до Москва!И управниците ни такива-физкултурници,пожарникари,военни,юпита,царе,Лорер,Габриел,акедемици и чалга певици.Всичко е корумпе и с едната цел само да окраде и чуждо да наебе!Реалност

31

Анонимен

преди 3 седмици

Прави впечатление,че и двете новини са от едно студио и двете новини са потискащи и негативни.

30

Анонимен

преди 3 седмици

Гласувайте за Възраждане ако не искате да седите в скута на тези с мазните кафета.

29

Анонимен

преди 3 седмици

Не сте Второ качество, не се величайте. Трето качество сте!!!

28

Анонимен

преди 3 седмици

За доста страни, най-вече за Булгария, има само едно решение - 'политик' и 'бизнесМЕН' да vиси на жсеки стъб..

27

Анонимен

преди 3 седмици

Нали ги виждате, немците примерно са дошли да ни поробят по мирен начин, вдигнаха минималната и започнаха да уволняват много скъпо било, цените в техните хипермаркети за които са им дадени най-апетитните терени безпари всичко е двойни цени!

26

СУФ

преди 3 седмици

И Радев ходи вчера да чисти Св. Настя, щото имало нужда, (нещо са се оак*али вероярно) ама Nasty girl си е още top. Ayee, to my fluffy, puffy daddy :)

25

Анонимен

преди 3 седмици

Изключително ме радва като ни обясняват колко зле живеем, но сме на правилната демократична страна затова пък. Всички, които познавам да живеят по-нашироко, са на кредити. Всеки месец треска ги тресе как ще си погасят кредита. Ба си и демократичния живот.

24

Анонимен

преди 3 седмици

Мътната вода в къщи е проблем . Ама и това зависи от политиците.

23

Анонимен

преди 3 седмици

И къде са иновациите, инвестициите и всички останали хубости с които ни мътят мозъците? То не става така-хем е чудесно да се живее в демокрация, хем търпете, че чудесното тепърва, че доди. Някой прекрасен ден, но прекрасните дни не се задават на на хоризонта.