156

Алек

преди 3 седмици

Ако стабилния лев ни пречи, дай да приемем нестабилната турска лира или руска рубла. Сигурен съм, че всичките ще ги изпревари по бвп на глава на населението.

155

Наблюдател

преди 3 седмици

Ами кажете го това на г-н Велев. Дано да ви чуе.

154

Ивет

преди 3 седмици

Няма как да изискваш и да ти се изпъИветлнява когато си на минимална заплата.*** преобладават почти навсякъде и Ви е всеизвестно как работят те.На снимка да го видиш го удари

153

Това е положението

преди 3 седмици

Ние не живеем в България. Ние преживяваме в България.

152

Кольо

преди 3 седмици

Ако продължаваме да произвеждаме стоки без висока добавена стойност няма как да се повиши жизненият стандарт. Много българи пътуват в Европа и го чувстват и виждат. Примерно на всякъде има вече автомобили Дачии и веднага разбираме, че румънците имали два пъти по висок стандарт от нас. Ами ще имат защото имат Кьовеши и големите крадци са все още по затворите докато нашите днес пак ще са в парламента.

151

Мунчо

преди 3 седмици

Няма по-големи убитаци от нас в цяла Европа,за срам ме станали на всички! Всяка негативна класация я водим ние , корупция и шуробаджанащина на всички нива ,пияни и дрогирани те дебнат зад ъгъла, нулево образование,нулева здравна система,битова престъпност на макс ...... и много от същото .Кой нормален човек иска децата му да растат в подобна обстановка???

150

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен До 147 Винаги съм знаел че българите не заслужават този изтощителен труд особено в извън работно време и без заплащане.

149

Дюнерджия

преди 3 седмици

Важни са 6-неща-реална конкуренция,закон,ценова стабилност,здрава необезценена валута дългоср.бизнес предсказуемост,продуктивност на всичко и ефективост на инвестиции.ПП тъппуннгери с Картели,спекула, беззаконие,ценова катастрофа,инфлиран лев 300%,бизнес катастрофа,отлив нна капитални инвестиции и разрастване на държавнитедебили.

148

българина

преди 3 седмици

виждаме екзитпола днес, ства ясно, че българите са ид от и .... който може да еми грира, няма никакъв смисъ да си губите живота тук, вашия и на децата ви

147

Анонимен

преди 3 седмици

Комунистическия бизнес, като не може да си плати за работата, иска да смени народа с индийци.

146

Анонимен

преди 3 седмици

До работещ пенсионер (147) Не лъжи бе сМиганин!! В администрацията натоварване?!?!Все едно ние сме чужденци и не живеем в България та ми говориш че в администрацията било напрежение. Чешат по цял ден макари и катерици, крият се зад спуснати кепенци и заключени врати а заплатите ги публикуваха преди месец.. от 3000 до 7000 лева в София.Ай сиктир !!

145

работещ пенсионер

преди 3 седмици

В една държавна администрация за огромно натоварване и стрес получаваме малко над минималната заплата и 30 лв ваучери. На обявите за работа не се явява никой повече от година. Ръководителите се молят пенсионерите да не напускат.

144

То пък един труд...

преди 3 седмици

Радвайте се, че сме в ЕС, та ни трансфериран пари от европейския бюджет за да се изхранване, че и всяка събота да ходим в Гърция...

143

Истината

преди 3 седмици

Хленчене на загубеняци...

142

Аха

преди 3 седмици

Ние имаме активи ЗЗ за над 100 милиона евро . Доходите са сигурни. Добре е , че има валутен борд иначе отдавна България щеше са бъде на дъното както западните задлъжнели демокрации.

141

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен (141)*** и нагъл провинциалист, това си тИ !!С (5) си завършил ама някой друг път. Тия ги разправяй на съселяните си от Горно Нанадолнище !!Толкова си *** та не знеш че (5) се отчита като много добър а не отличен!! Аман от проЦти и мириСливи селяни!!

140

Аз

преди 3 седмици

Цената на труда не е ниска. Тези, които са кадърни си взимат добри пари. Необразованите и мързеливите си дремат на минимална, ама и нея едвам я изработват. Идва чистачка в нашия офис, след нея остава видимо мръсно и казва, че е достатъчно да няма отпадъци по земята и после иска голяма заплата. Сериозно ли? Докато е такова качеството на работата, такива ще са и заплатите!

139

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен С отличен 5 за разлика от тебе който не може да сметнеш 2 и2.

138

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен (139) Толкова си НЕграмотен че нямам думи. Еврото се било обеСценило?!?!Ехооо, ти с какъв успех изкара основно образование?! Среден 3 ? Така си и знаех. Такива неграмотници като теб са 80% от българите.

137

Анонимен

преди 3 седмици

До Истината Бий ги как ще ги накараш като се обезверени и не верват на никой вече.