289

тя

преди 2 седмици

Деменски видения !

288

Обективен

преди 2 седмици

Бай-Дън отново е налегнат от деменциално психично разстройство , а Макарона явно се е изказал преди изборите ,на които французите му го натикаха ....сещате се къде.

287

вертеп

преди 2 седмици

"ДЪРТЬО"стига си ни плашил!!Знаем всичките ти приьоми!!Така,че ГЛЕДАЙ СИ БОЛНОТО ЗДРАВЕ И ДЕМЕНЦИЯТА и си кроти оти ке те стигне прокобата на сем.КЕНЕДИ!!СИГИ СЕ ПЛАШИ НЕ ОТ ТРЪМП,А ОТ МЛАДИЯ КЕНЕДИ,ЗАЩОТО И Е МЛАД И ИМА ДРУГО РАЗБИРАНЕ ЗА СВЕТА,МИРА И ВОЙНАТА!!БЯХМЕ ТАМ В "КРАВАРИСТАН И ЗНАЕМ КАКВА Е НАГЛАСАТА НА ВСИЧКИ И ЗА ВОЙНАТА И ЗА МИРА!!ОСТАВИ НИ НАС Т.Н.ЕВРОПЕЙЦИ САМИ ДА РЕШАВАМЕ ЗАЩО И КАК ДА ЖИВЕЕМ!!ДЕМЕК"НЕ ПРАВИ С НАШАТА ПИТКА ПОМЕН НА РУСИЯ!!СЛАВА ЕЙ!!НЕПОБЕДИМАЯ!НЕСЪКРУШИМАЯ!!

286

Анонимен

преди 2 седмици

Единствената заплаха за Европа е САЩ. Факт!

285

а

преди 2 седмици

Искаше му се на джуджето да удари киев и хоп, цела украйна ще лапне. Е, лапна един голям, амарикански х.

284

Хумор DEAD

преди 2 седмици

Император Нерон Първи го подкрепяше населението на целият БЛИЗЪК ИЗТОК но в останалата част от Римската Империя положителното мнение за него не беше чак толкова голямо"............РИМЛЯНИН от РИМ го е написал и твърдял............Какво Ви е мнението по туй

283

Анонимен

преди 2 седмици

ГРЪЦКА ДУМА Е ЕВРОПА изцяло чужда на латиницата и Римският Папа...............Ислямският Турски Антихрист коя дата избрахте да нападне Гърция?

282

Анонимен

преди 2 седмици

От какво е "застрашена" Европа бе дедо ? Вие САЩ достатъчно я съсипахте

281

Анонимен

преди 2 седмици

ОСАМА БИН ЛАДЕН беше ПРИЯТЕЛ на ДЖОРДЖ БУШ-СТАРШИ преобърнал се в кървава закоравял враг на САЩ през 1993 след коронацията на Бил Клинтън от омраза и ненавист към етноса от английски КУЧЕТА наречен ирландци..............................................................РОБОВЛАДЕЛЕЦ Е ТУРЧИНА и АНГЛИНЧАНИНА като ОСАМА БИН ЛАДЕН а ти РОБСКИЯТ ЕТНОС на Джоузеф Байдън като жабата дето видяла че подковават коня та и тя...............МАРКСИЗМА НА РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ И РАСИСТИТЕ ПО ЕТНОС МНОУ ХАМАСКИ ОТ СОРОС

280

Анонимен

преди 2 седмици

Застрашени са сащ -- европейците ще млатят американските пра се та.

279

Говедар

преди 2 седмици

Всички американски *** - обратно в обора! 200 военни бази по цялото земно кълбо! Световният агресор е виновник за всички военни конфликти от Втората световна война насам, вкл. и за касапницата в Украйна. Справка - доказаният за автентичен разговор между Виктория Нюланд и Джефри Пят от началото на 2014 г.

278

Анонимен

преди 2 седмици

А дано дойде Путин, че ми писна от Джен дър управление!

277

Руси

преди 2 седмици

А Америка не е ли застрашена бе дядка ! Тоя иска да разруши сърцето на света и културата и да ни замени с неговите 200 килограмови *** от тъпата Америка !

276

СУФ

преди 2 седмици

Путин никога не е казваш такова нещо. На Байдън му се ще, на стари години, калпазанин такъв :)))))

275

разсъждаващ

преди 2 седмици

Ходете и се разходете в големите градове на тази Европа за да видите от какво е застрашена реално! Препоръчвам нощни разходки, но може и денем. Вижте структурата на населението. Разбира се това не е важно, защото така и така Путин идва с танковете....

274

Анонимен

преди 2 седмици

До Велика Америка! 262 Умря тая работа с еднополюсния свят. Никой не иска сащ да го управлява. Ще дойде време сащ да се борят срещу почти всички. Е няма как да се получи.

273

учуден

преди 2 седмици

Никак не ми е ясно защо, след като от Израел са казали, че изключват мирно споразумение с Хамас и всички бойци на организацията ще бъдат унищожени, защо Хамас все още държат живи пленници и как така освободените пленници са в адекватно състояние!

272

Анонимен

преди 2 седмици

КРАВАРСКО ИЗДАНИЕ ПИШЕ! - ДОБРЕ ЧЕ УПРАВЛЯВА ПУТИН, АКО УПРАВЛЯВАХА РАДИКАЛИТЕ УКРАЙНА ДОСЕГА ДА Е ИЗЧЕЗНАЛА.

271

Анонимен

преди 2 седмици

Изповед на украински войник със позивна "Психо". - "Утром когда я просьiпаюсь, я пью енергетик, отправляясь на патрулирование, я пью енергетик, перед атакой я пью енергетик".

270

Анонимен

преди 2 седмици

РУСИЯ РАЗМАЗА НАТО. НАПРАВИ ГО НА ПИХТИЯ. СЛАВА КРАСНОЙ АРМИЙ.