100

Я, па Я

преди 2 седмици

До Анонимен. Русия не може да направи това защото *** и самия Путин са бонвивани с огромен апетит за пари, слава и власт. Цялото им имущество на името на деца и внуци е на запад. Направят ли това, край, губят всичко което могат да загубят. САЩ и ЕС са ги предупредили, че няма да стрелят с ядрено оръжие но имат достатъчно далекобойни ракети с които да сринат целият ядрен и военен потенциал. След това украинската армия ще влезе в РФ за да класифицира щетите и да довърши каквото е останало.

99

крив космос

преди 2 седмици

а москва използва само ракети,за да убива,колко невинно,скромно и хуманно

98

Луд с лопата

преди 2 седмици

А Русия ползва руски ирански севернокорейски и индийски ракети да убива хора в Украйна .И какъв фуй искате.Явно защото ракетите американски.Ами евро съюза помага на Украйна ,защото някакъв Пyтлep с Хитлеристки разбирания ,влиза в чужда държава и нарушава суверинитета и.Имат нужда от помощ и им се помага.Това правят хората.А не да стоят встрани и да гледат как едно джудже потъпква правата на всички.

97

Москва

преди 2 седмици

Използва ракети на Ким....да трепе славяни.

96

Анонимен

преди 2 седмици

Русия трябва да удари с 2 ядрени бом Киев и Лов и ФАШИСТИТЕ ще бъдат избити.

95

Москва риве

преди 2 седмици

Стреляй яко

94

В Луганск

преди 2 седмици

Няма хора; Има само русняци

93

Колев

преди 2 седмици

Брей Москва пък стреля с северно корейски ракети и ирански шахеди и убива хора в Украйна око за око зъб за зъб

92

До главния редактор

преди 2 седмици

Ей Мееерзавци от днес бг.Оти сте изтрили коментарите от вчера бре крееетени русосифилистични.Пак ли трябва да ви снимаме форума и да обърнем внимание кого толерират и кого не массскари от русня такива дооолни

91

До главния редактор

преди 2 седмици

Ей Мееерзавци от днес бг.Оти сте изтрили коментарите от вчера бре крееетени русосифилистични.Пак ли трябва да ви снимаме форума и да обърнем внимание кого толерират и кого не массскари от русия такива дооолни

90

Гризел

преди 2 седмици

Ако Русия иска да се разширява още териториално,да отиде към Северния полюс.

89

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 90, не бе копейко, за 3 дни щеше да вземе Киев. А тя стана една.... Всичко е по план!

88

Атмаджа

преди 2 седмици

До емоВерно ли?Това го кажи на жителите на Одеса и Харков.

87

емо

преди 2 седмици

за непросветените: разликата между руснаци и украинци е в това, че първите обстрелват само военни обекти и свързаната с тях енерго-структура, като загиват предимно военни, а вторите обстрелват, с дадените им от сащ и други западни страни, преимуществено граждански обекти, като загиват цивилни граждани. това лесно може да се констатира дори от българските русофобски сайтове и е елементарно умозаключение, но не и за промити русофобски мозъци.

86

Анонимен

преди 2 седмици

Не Украйна- Кремъл убива! Марш терористи миризливи от Украйна!

85

Анонимен

преди 2 седмици

Яд ме е че Путин можеше да приключи с тая война за месец-2, но както знаем всяка империя си има интересите. Руския военно-промишлен комплекс, точно както и американския, се "храни" от тази война. Колкото по-дълга, толкова по-добре. Оказва се че това е валидно за двата лагера и за това вече втора година гледаме ужасии. Разбира се че човешкия живот няма смисъл и стойност, и за двете страни.

84

Анонимен

преди 2 седмици

Каквито имат такива ползват нали трябва да се отбраняват по всякакъв начин от окупатора и агресора руски !

83

Хаха

преди 2 седмици

...Луганската народна република се отдели от ...Я кажи кой е областният град на така наречената луганска народна Република и къде се намира?

82

да ама не

преди 2 седмици

Ако изпалзваше ракети от корея Иран или Китай щеше да е приемливо ли? Затова ли Путин руши болници , суепармаркети ,жилищни Блоковеа , електростанции и пр.

81

Анонимен

преди 2 седмици

Какво значение има какви ракети използва?! И РФ използва предимно боеприпаси от КНДР и Иран. Нали има великата ПВО и ПРо?! Да, ама не. Ефективността на С-400 е около 40-65%. И нула срещу ракети с малък обсег.